پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			نخستین یادواره شهدای مقاومت گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش در دانشگاه پيام نور شهرري برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما؛ در اين مراسم با حضور قشرهاي مختلف مردم، دانشگاهيان و شماري از خانوادههای شهدای شهرستان ری برگزار و تشييع پیکر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس زینت بخش این مراسم شد.
همچنين در اين برنامه از خانواده شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و خانواده شهيد وحيد زماني نيا همرزم شهيد حاج قاسم سليماني تجليل شد.
مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اين مراسم با بیان اینکه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران با رهبری امام راحل، بیمه اسلام شد، گفت: انقلاب اسلامی موجب عزت و اقتدار ایران در عرصه جهانی شد و ملت ایران در برابر استکبار ایستاد.
سردار احمد کریم پور اظهار داشت: استکبار جهانی و تفکر صهیونیستی در طول تاریخ مانع حرکت اسلامی بوده است و در جریان اندلس ماهیت واقعی خود را نشان داد.
وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان با هدف تجزیه کشور، راه اندازی جنگ نیمه سخت، ترور شخصیت های انقلابی و فشار و تحریم قصد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی را داشتند اما باز هم موفق نشدند و شکست خوردند.
مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اسلام توانست ایران را بر کشورهای استکبار که قصد تعرض داشتند مسلط کند و آنها را به زانو درآورد.
وی خاطر نشان کرد: اسلام و مکتب قرآن از طریق ایران به سایر کشورها صادر شد.
سردار کریم پور به شخصیت برجسته شهید سپهبد قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: حاج قاسم سلیمانی در تمامی شرایط سخت حاضر بود و از هیچ دشمنی واهمه نداشت.
وی ادامه داد: حاج قاسم سلیمانی همواره حضور فیزیکی، انقلابی و دسترسی را در همه صحنه ها داشت و در برابر زورگویان تا پای جان ایستاد.
سردار کريم پور به اهمیت دشمن شناسی اشاره کرد و گفت: در برنامه ریزی باید از دشمن جلوتر حرکت و او را شناخته و هوشمندانه نقشه آنها را نقش بر آب کرد.
مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمن شناسی و توجه به این حوزه از مسائل مورد توجه سردار سلیمانی بود، تاکید کرد: شهدای مدافع حرم هم مانند شهیدان هشت سال دفاع مقدس برای حفظ اسلام و صیانت از مکتب قرآن جان خود را فدا کردند.