• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۳۷۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲
بین الملل » تحلیلی

نگرانی اتحادیه خبرنگاران انگلیس از اخراج خبرنگاران بی بی سی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در پی اعلام تصمیم مدیران بی بی سی مبنی بر کاهش ۴۵۰ نفر از نیرو‌های بخش خبری، اتحادیه ملی خبرنگاران انگلیس هشدار داد موجودیت این سازمان در معرض خطر است.

روزنامه گاردین به نقل از فران آنسورث (Fran Unsworth)، رئیس بخش خبر بی بی سی نوشت به منظور صرفه جویی ۸۰ میلیون پوندی در این سازمان تا سال ۲۰۲۲ میلادی، با اخراج ۴۵۰ کارمند بخش خبری، عناوین خبری کم تری را پی خواهند گرفت، به تمرکزگرایی در خبر روی خواهد آورد، بر انتشار اخبار برخط (online)، به جای ایستگاه‌های رادیویی و تلویزیونی متمرکز خواهند شد و از نقش خبرنگاری کاوشگرانه (Investigative journalism) خواهد کاست.
به نوشته گاردین، مدیران بی بی سی گفته اند که آینده این سازمان با تهدید روبروست. به نوشته روزنامه گاردین، بخش خبر شامگاهی شبکه دو تلویزیون با عنوان اخبار شبانه (Newsnight)، رادیو ۵ لایو (Radio ۵ live)، خروجی اخبار انگلیسی زبان برای جهانیان و برنامه صبحگاهی خانم ویکتوریا دربی شایر (Victoria Derbyshire) درشبکه خبر بی بی سی، بیش از دیگر برنامه‌های خبری، در این صرفه جویی‌های آسیب خواهند دید.
به نوشته گاردین، رئیس بخش خبری بی بی سی گفته است در سراسر این سازمان، حدود ۱۰۰ موضوع خبری در روز پخش می‌شود که بخش قابل توجهی از آن ها، به مخاطب مورد نظر نمی‌رسد. وی هشدار داده است از آنجایی که دولت ممکن است مجوز تماشای برنامه‌های رسانه‌ای را برای قشر‌های کهنسال رایگان سازد، احتمال می‌رود بی بی سی شمار بیش تری از کارکنان را بازخرید کند، زیرا این سازمان ناچار است کوچک‌تر شود. فران آنسورث افزود اکنون مردم ترجیح می‌دهند فقط هزینه چیزی را که استفاده می‌کنند، بپردازند و به همین علت، بی سابقه‌ترین شرایط مالی برای بی بی سی فراهم آمده است. وی تاکید کرد کارکنان بی بی سی باید بدانند که راه دریافت خبر در انگلیس، در حال تغییر است و ما باید خود را با آن تطبیق دهیم و ناچاریم اتاق خبری نوین برای آینده برپا سازیم نه برای گذشته.
گاردین نوشت براساس طرح‌های مدیران بی بی سی، از این پس به منظور کاهش هزینه ها، یک خبرنگار ممکن گزارش خبری خود را برای انتشار در رادیو، تلویزیون و تارنمای این سازمان تولید کند و دیگر هر خبرنگار، فقط برای یک شبکه یا بخش، گزارش تولید نمی‌کند. به گفته رئیس بخش خبری بی بی سی، مخاطبان شبکه‌های سنتی رادیویی و تلویزیونی، در حال کاهش است، اما شمار مخاطبان تارنما و فصای اینترنت این سازمان، تغییر نکرده است. وی تاکید کرد همزمان، برنامه‌های گوناگون بی بی سی، به منظور تولید گزارش خبری از یک موضوع، گروه‌های متعددی را اعزام می‌کرده اند که هوشمندانه نیست.
در انگلیس برای تماشای تلویزیون و استفاده از بی بی سی باید پول پرداخت. مجوز سالانه دریافت امواج ارتباطاتی، از جمله تماشای تلویزیون، گوش فرا دادن به رادیو و یا استفاده اینترنتی از رسانه‌ها در انگلیس، ۱۵۴ پوند و نیم است.
به نوشته گاردین، فران آنسورث گفته است مخاطبان کم‌تر از ۳۵ سال سن، اغلب بخش‌های خبری سنتی رادیو و تلویزیون را کنار گذارده اند و اگر بی بی سی می‌خواهد دریافت مبلغ سالانه دریافت امواج ارتباطاتی را موجه نشان دهد، باید در رفتار خبری خود تغییراتی صورت دهد.
گردش مالی بی بی سی با ۲۲ هزار و ۴۰۱ کارمند در سال ۲۰۱۹ میلادی، چهار هزار و ۸۸۹ میلیارد پوند اعلام شده است و این سازمان پارسال، ۶۹ میلیون پوند ضرر داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)