• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۴۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
مدرس حوزه و دانشگاه

در برابر ایام الله صبور و شکور باشیم

مدرس حوزه و دانشگاه گفت: روز‌های سرنوشت سازی به نام یوم الله در تاریخ وجود داشته و اکنون نیز هست که باید در برابر آن صبور و شکور باشیم.

در برابر ایام الله صبور و شکرگذار باشیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، خانم مرضیه شیرخدایی در گفتگوی ویژه قرآنی که از شبکه قرآن و معارف سیما به روی آنتن رفت، افزود: یوم الله روزی است که امر خدا در آن روز غلبه آشکار دارد و تقریبا اسباب دنیوی از کار می‌افتد و دست قدرت خداوند آشکارا مشاهده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ایام الله روز‌هایی است که گاهی عذاب در آن نازل شده مثل عذاب قوم عاد و ثمود و همچنین روز‌هایی که نعمت در آن عطا شده است مثل نجات حضرت ابراهیم (ع) از آتش، گفت: در تاریخ صدر اسلام روز‌هایی سرنوشت ساز و تعیین کننده وجود دارد مانند روز بعثت، هجرت و روز غدیر و همچنین روز عاشورا که همه روز‌های سرنوشت ساز و نقطه عطف به شمار می‌روند.
خانم شیرخدایی با اشاره به نامگذاری ایام الله دهه فجر، یادآور شد: در تاریخ انقلاب اسلامی روز‌های خاصی داشتیم که سرنوشت ساز بودند مثل روز آزادسازی خرمشهر که امام (ره) فرمود "خرمشهر را خدا آزاد کرد"، چون در این روز قدرت خداوند ظهور و بروز اشکار داشت و همچنین ایام الله دهه فجر که دیدیم با ورود امام (ره) و پس از ده روز انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و جز دست قدرت الهی چیز دیگری نمی‌توانست اینطور معجزه بیافریند.
وی عبرت گرفتن و عبور از ظاهر به باطن و همان بصیرت داشتن در ایام الله را مهم برشمرد و گفت: در این موارد باید تفکر کنیم، تذکر ایام الله همان نکته مقابل غفلت است و ما نباید غافل باشیم. اینکه بیندیشیم چه شرایط سختی ایجاد شده بود و راه نجات از آن شرایط چه بود و چطور توانستیم از آن گردنه‌های سخت گذر رد شویم.
این مدرس حوزه و دانشگاه یادآور شد: باید بصیرت داشت و دید که با وجود همه مشکلات داخلی و خارجی چطور اتفاق‌ها رقم خورد. هر وقت قدردان نبودند و دقیق حرکت نکردند با مشکلات مواجه شدند، و این موقعیت شناسی مهم است.
خانم شیرخدایی داشتن بصیرت سیاسی، اعتقادی و اخلاقی را در طول زندگی مهم برشمرد و با اشاره به معجزه حضرت موسی (ع) و گذشتن قوم آن با امداد غیبی از رود نیل، گفت: وقتی که این قوم قدردان این توفیق نبودند دوباره گرفتار مشکلات شدند.
وی افزود: باید سعی کنیم غفلت‌ها را از بین ببریم، می‌توانیم از تاریخ اسلام درس بگیریم، همچنین در تاریخ معاصر نگاه کنیم که کی بیگانه توانسته است، نفوذ کند و هنگامی که اتحاد وجود داشته است از پس مشکلات پیروزمندانه برآمدیم.
خانم شیرخدایی گفت: ما باید به امداد خداوند دلگرم باشیم که ان تنصرالله ینصرکم...

وی با اشاره به شهادت سردار سلیمانی افزود: این واقعه شهادت بسیار برای مردم ایران و جهان سنگین بود و با طوفانی که ایجاد کرد جو جامعه را به نحوی برانگیخت که حضور میلیونی را در آن ایام الله شاهد بودیم و این‌ها دست خداست که او مقلب القلوب است و حضور میلیونی و اتحاد مردم را رقم زد.
این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به حمله موشکی سپاه در انتقام از شهادت سردار سلیمانی گفت: حمله موشکی سپاه به فرماندهی مقام معظم رهبری سیلی سختی بود که باید ادامه پیدا کند و به آن ختم نشود که این امر در گروی انتقام و خواست مردم و پیروی از ولایت است و گرنه مشکلات همیشه وجود داشته است و ما نباید اجازه نفوذ شیطان و بیگانه را بدهیم، زیرا این اتفاقی که همزمان روی داد یعنی شهادت سردار سلیمانی و سقوط ناخوشایند هواپیما هر دو مصادیق جدید و امروزه ایام الله هستند که دست قدرت خدا بیش از پیش در آن آشکار است.
شیرخدایی تاکید کرد: ما باید صبر و شکرگزاری را در برخورد با امور و قضایای پیش آمده پیش گیریم و در آسودگی و رفاه غافل نباشیم و شاکر باشیم.
وی با اشاره به وجود نگاه سکولار به جهان و دنیا گفت: بسیاری این تفکر را دارند که همه چیز باید مطابق خواست و تمایل آن‌ها باشد و اگر با این عینک به دنیا نگاه کنیم نمی‌توانیم در برابر قضایا شاکر و صبور باشیم. خداوند در آیات قرآن می‌فرماید "ما شما را در راحتی نیافریدیم" و نباید انتظار داشت مشکلات پیش نیاید بلکه باید از گردنه‌ها عبور کنیم و قدر نعمت‌ها را بدانیم اینکه چه شرایطی قبلا وجود داشته است و الان کجاییم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)