• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۴۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

سیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار جهانی

استکبار جهانی از نظام اسلامی و جبهه مقاومت سیلی محکمی خورده است.

سیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار جهانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛ خطیب نماز جمعه شهر لیکک در خطبه‌های نماز جمعه این شهر گفت: با پیدایش حکومت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) مکتب تشیع پیشرفت چشمگیری داشته است و ملت ایران پرچمدار مکتب تشیع شد.
حجت الاسلام افروغی افزود: غرب با داشتن بهترین تکنولوژی همه امکانات را برای شکست انقلاب اسلامی ایران بسیج کرد، اما ملت ایران با مقاومت همه نقشه‌های استکبار را نقش بر آب کرد.
وی گفت: خدا را شاکریم که در سن چهل سالگی و بلوغ انقلاب، سیلی‌های محکمی به نظام سلطه زده شده است و به خواست خداوند بساط حضور آمریکا و هم پیمانانش از منطقه برچیده می شود.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به هدف آمریکا در منطقه گفت: سیلی‌هایی که بر آمریکا و حامیان او نواخته شد نشان از پیروزی جبهه مقاومت دارد و پروژه حذف دولت در لبنان نیز به شکست مواجه شده است و نقشه معامله قرن نیز با هوشیاری ملت‌های منطقه با شکست مواجه می شود.
وی بیان کرد: تشکیل دولت در لبنان، راهپیمایی عظیم مردم عراق، پیروزی مردم یمن در تحولات میدانی و سرنگونی هواپیمای آمریکایی در افغانستان از برکات خون شهیدان سلیمانی و همرزمان وی است.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: نماینده‌ای باید به مجلس برود که از لایحه‌های پیچیده نفوذ، برجام، امورات سیاسی، مسائل فرهنگی و اجتماعی آشنا باشد.
رواج تبلیغات خارج از بازه زمانی تعریف شده توسط شورای نگهبان در استان
امام جمعه چیتاب در خطبه های نماز جمعه این شهر ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی و پرهیز از گناه با اشارهسیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار جهانی به موضوع انتخابات گفت: باید در انتخابات سعی کنیم نامزد اصلح را انتخاب کنیم و سعی کنیم انتخاب ما بر اساس معیار و شاخص ها باشد تا فرد مورد نظر بتواند در مجلس از حق و حقوق مردم دفاع کند.
حجت الاسلام وحدانی فر با بیان اینکه در انتخابات حق الناس باید رعایت شود افزود: رای مردم امانتی در دست مسئولان و مجریان انتخابات است و باید حفظ ونگهداری از آن کوشا باشیم.
وی با بیان اینکه تبلیغات کاندیداها باید به موقع و زمان اعلام شده اجرا شود گفت: بداخلاقی‌های انتخاباتی در استان ما رواج پیدا کرده است و تبلیغات خارج از بازه زمانی تعریف شده رواج پیدا کرده است .
امام جمعه چیتاب با اشاره به اینکه تبلیغات غیر قانونی از سوی کاندیداها نوعی بی توجهی به قانون است افزود: نامزدی که هم اکنون به قانون بی توجه است چگونه می تواند در آینده قانون گذار خوبی باشد؟
تبیین و تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی در دهه فجر
امام جمعه شهر سوق در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت:باید سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را که دست امداد الهی به وضوح در آن دیده شد را با برنامه های مختلف گرامی بداریم و به نسل های آینده اهمیت اینسیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار جهانی پیروزی را متذکر شویم.
حجت الاسلام کیانی اصل افزود: باید فلسفه وجودی انقلاب اسلامی و دستاوردهای چهل ساله آن در برنامه های مختلف تبیین و تشریح شود و دشمن شناسی و تبیین اصل ولایت فقیه در جامعه یکی از این موارد مهم است.
خطیب سوق در ادامه به مساله انتخابات اشاره کرد و گفت: شورای نگهبان باید افرادی را وارد کارزار انتخابات کند که صلاحیت کاندیدی را داشته باشند تا مردم بهتر بتوانند کاندید مورد علاقه خود را شناسایی کنند.
وی افزود: افراد سعی کنند کاندیدها را تخریب نکنند فقط دنبال ایده ها و برنامه های کاندید مورد نظر خود باشند.
کیانی امام جمعه سوق گفت: برگزاری با شکوه انتخابات به عنوان یکی از جلوه های با اهمیت انقلاب اسلامی می تواند ضربه سختی به دشمنان وارد کند و باید در برنامه های دهه فجر امسال این مهم‌ مورد توجه ویژه قرار گیرد.
مسئولان در خصوص فیش های گاز بررسی دقیقی داشته باشند.
امام جمعه شهر دیشموک در خطبه های نماز جمعه ای شهر گفت: مسئولان در خصوص تایید صلاحیت‌ها نامزد های انتخاباتی دقت کنند تا صلاحیت انسان‌های مومن ضایع نشود و همچنین افرادی که اهل زد و بند سیاسیسیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار جهانی هستند رد صلاحیت شوند تا مردم دچار آسیب نشوند.
حجت الاسلام راوند افزود:در برخی از مواقع مردم به مساله حق الناس دقت نمی‌کنند به همین دلیل ممکن است شایعاتی بی اساس دنبال برخی از کاندید‌ها رد و بدل شود.
وی گفت: استفاده از بیت المال، استفاده از موقعیت شغلی، دادن وعده‌های دروغ به مردم و نشر اخبار نادرست در کانال‌های خبری نوعی بی توجهی به حق الناس است.
خطیب سیاسی عبادی جمعه شهر دیشموک با اشاره به اتفاقات رخ داده در عراق بعد از شهادت ابوالمهدی المهندس و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: خون شهدای مقاومت همچون شهید المهندس و حاج قاسم سلیمانی ملت عراق را بیدارتر کرد.
حجت الاسلام علی اکبر راوند با اشاره به حضور میلیونی مردم عراق گفت: حضورمیلیونی مردم عراق پایان کار نیست بلکه آغازی بر خروج قطعی آمریکا از کشورمسلمان عراق است.
امام جمعه شهر دیشموک با اشاره به طرح معامله قرن توسط دولت آمریکا افزود: این طرح با هدف اشغال کامل بیت المقدس و مسجد الاقصی، اعلام یک شهر دوره افتاده به عنوان پایتخت فلسطین و به فراموشی سپردن هویت چندین هزار ساله فلسطین طراحی شد.
راوند گفت:پس از ۴۰ سال از انقلاب هنوزمردم دلبسته رهبری الهی اند که این مهم روز به روز پرشورتر و آگاهانه‌تر می‌شود.
خطیب سیاسی عبادی جمعه شهر دیشموک با اشاره به هزینه سنگین فیش‌های گاز در بخش های دیشموک و چاروسا بیان کرد: مردم دغدغه دارند که با توجه به سردسیری بودن منطقه، اقلیم شان به صورت گرمسیری همچون مرکز شهرستان محاسبه نشود.
وی اضافه کرد: از مدیرعامل اداره گاز و مسئولان ارشد استانی خواستار رسیدگی و بررسی دقیق این موضوع هستیم تا نگرانی مردم دیشموک در این خصوص برطرف شود.
معامله قرن در راستای حفظ منافع رژیم غاصب صهیونیستی شکل گرفته است.
امام جمعه شهر لنده در خطبه‌های جمعه این هفته شهر گفت: ایام فاطمیه فرصتی برای شناخت هر چه بهتر مکتب فاطمی است که این تفکر باید به درستی در جامعه بیان شود.
حجت الاسلام سید هدایت محمودی اصل افزود: باید فرزندمان را بر اساس مکتب فاطمی تربیت کنیم تا درسیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار جهانی مقابل معامله قرن واکنش نشان دهند.
وی گفت: معامله قرن در راستای حفظ منافع رژیم غاصب صهیونیستی شکل گرفته است که بدترین جنایات را کردند و امروز رسما با قلدری تمام به دنبال گرفتن امتیازات مختلف هستند تا بخشی از معامله قرن رقم بخورد.
محمودی اصل افزود: این روز‌ها ترامپ و نتانیاهو این همه گزافه گویی می‌کنند و با به شهادت سردار سلیمانی فکر کردند می‌توانند بدون هیچ مانعی این اقدامات را انجام دهند، ولی فراموش کردند که مکتب حاج قاسم زنده است و باید خوب بدانند که انتقا سخت زمانی اتفاق خواهد افتاد که اسرائیل نابود شود.
امام جمعه لنده با اشاره به اغاز دهه فجر و سالروز ورود تاریخی امام راحل به میهن اسلامی گفت: آمدن امام برای تحقق استقلال و آزادی و مبارزه با سلاطین ظالم بود و محصل این قیام پیروزی انقلاب اسلامی را به همراه داشت.
محمودی اصل افزود: انتخابات فرصتی برای حماسه حضور مردم است که امیدواریم همه مردم در انتخابات آینده کشور را به درستی رقم بزنندو بعد سیلی محکم سپاه حضور در انتخابات پاسخ و سیلی محکمی به دشمنان است.
در انتخابات رعایت حق الناس واجب است.
امام جمعه باشت در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: طرح معامله قرن به ظاهر با هدف صلح و سازشسیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار جهانی دروغین طراحی ش ولی این طرح دارای اهداف باطنی است .
حجت الاسلام عبودی افزود: اولین هدف این طرح دادن تنفس مصنوعی به رژیم صهیونیستی است زیرا رژیم اسرائیل از همه طرف مورد هجمه است.
وی درمورد هدف دوم و طرح معامله قرن افزود: قصد فرهنگ سازی سازش برای رژیم صهیونیستی را دارند و سعی می کنند رابطه ای میان کشورهای اسلامی و اسرائیل برقرار کرنند و به واسطه این رابطه آن را به رسمیت بشناسند .
خطیب جمعه باشت ادامه داد: هدف سوم طرح تشدید اختلاف و افتراق بین کشور‌های اسلامی است و آمریکا دنبال مقابل هم قرار دادن کشور‌های اسلامی است تا از این راه بتواند قدس را پایتخت این رژیم قرار دهند.
وی به انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در  انتخابات رعایت حق الناس واجب و لازم است ومقام معظم رهبری ابعاد مختلفی را در مورد حق الناس در انتخابات بیان نمودند.
عبودی افزود: هیئت اجرایی، هیئت نظارت، شورای نگهبان باید در صلاحیت کاندیداها دقت لازم را داشته باشد تا حقی از کاندیدایی ضایع نشود .
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)