• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۴۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۳
قم » سیاسی

معامله قرن با طراحان و همراهان آن در زباله‌دان تاريخ

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدر بیانیه ای تاکید کرد : به حول و قوه‌ی الهی ملّت عزيز فلسطين و مسلمانان جهان طرح آمریکایی موسوم به معامله قرن را با طراحان و همراهان آن به زباله‌دان تاريخ خواهند انداخت و ياران و مجاهدان قدس شريف و فلسطین عزيز سرمشق همه‌ی آزادگان جهان خواهند شد.

معامله قرن با طراحان و همراهان آن در زباله‌دان تاريخمتن بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت رونمايی رژيم آمريکا از معامله قرن بدین شرح است

بسم‌الله الرحمن الرحیم

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفي‏ صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآياتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ (آل‌عمران: 118)

رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا در نمایشی مضحک و اقدامی زورگویانه، از طرحی رونمایی کرد که بغض و خصومت او علیه امت اسلامی را آشکار کرد.

این طرح بار دیگر نشان داد که سیاست رژيم مستکبر آمریکا در منطقه به کمک رژيم صهیونیستی اشغال و استعمار کشورهای اسلامی مخصوصاً فلسطین عزيز است.

رئیس‌جمهور آمریکا طرح اشغالگرانه‌ی خود را «معامله قرن» می‌نامد و متوهمانه تصور می‌کند می‌تواند سرزمين اسلامی فلسطین را برای غاصبان به يغما ببرد. طرحی که در آن فلسطینیان به‌طورکلی ناديده گرفته می‌شوند. طرحی که هيچ انسان آزاده‌ای آن را نمی‌پذيرد.

آمريکا تلاش می‌کند با این طرح شوم، هویت تاریخی بیت‌المقدس به‌عنوان شهر مقدس ادیان ابراهيمی را تغيير دهد و آن را به شهری صهیونیستی و پایتخت غاصبان فلسطين تبديل کند. این طرح بی‌اساس برخلاف همه قطعنامه‌های سازمان ملل، شهرک‌های نامشروع را به‌عنوان بخشی از خاک رژيم صهيونيستیِ غاصب و خون‌ریز به شمار می‌آورد.

خطرناک‌ترین بخش اين طرح خبيثانه، خلع سلاح مقاومت به‌عنوان حافظان و مدافعان عزت و کرامت فلسطین است تا از اين طريق هويت، مليّت و سرزمين اين ملّت مظلوم را از ميان بردارند.

به‌رغم تلاش‌های بی‌وقفه رژيم آمريکا و صهيونيست‌ها و جبهه‌ی استکباری در طول ساليان گذشته، مردم مسلمان فلسطین همواره در برابر تهديدهای هويت، سرزمين و مليت خود مقاومت کرده‌اند.

امروز مردم مظلوم فلسطين و همه‌ی جريان‌های سياسی آن دريافته‌اند که رژيم جنايتکار آمريکا و جبهه‌ی استکباری هيچ‌گاه ميانجی نبوده؛ بلکه خود پديدآورنده‌ی صهيونيسم و شريک و عامل جنايت‌های آن در سراسر جهان و ازجمله در فلسطين اشغالی است.

اکنون با اين تجربه‌ی گران‌بها، به حول و قوه‌ی الهی ملّت عزيز فلسطين و مسلمانان جهان طرح آمریکایی موسوم به معامله قرن را با طراحان و همراهان آن به زباله‌دان تاريخ خواهند انداخت.

به فضل الهی دیری نخواهد پاييد که برخلاف تصور و خیال واهی دولتمردان آمریکا و رژیم صهیونیستی، بیت‌المقدس و فلسطين از وجود پليد آنان پاک و ياران و مجاهدان قدس شريف و فلسطین عزيز سرمشق همه‌ی آزادگان جهان خواهند شد.

بی‌شک راهکار پيشنهادی جمهوری اسلامی ایران، مبنی بر نظرخواهی از ساکنان اصلی فلسطین برای تعیین حکومت و سرنوشت این سرزمین، تنها راه برای احقاق حق ملت مظلوم فلسطین است.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با محکوم کردن طرح سراسر ظالمانه‌ی معامله قرن بر لزوم ياری مردم فلسطين تأکيد می‌کند و از همه ملت‌های مسلمان و دولت‌های اسلامی می‌خواهد به ياری مجاهدان جبهه‌ی مقاومت بشتابند.

بحمدالله همگرايی بی‌سابقه‌ی مسلمانان پايان اشغال و غصب فلسطين و پاک‌سازی همه‌ی سرزمين‌های اسلامی از لوث وجود جنايت‌کاران و برقراری امنيت و برادری در اقاليم اسلام را نويد می‌دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)