• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۴۷۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
اقتصادی » صنعت
با اجرای طرح توقف تولید پراید

رضایتمندی مشتریان با محصولات جدید سایپا

وزیر صنعت، معدن و تجارت: گروه خودروسازی سایپا با اجرای برنامه توقف تولید پراید و جایگزینی آن با محصولات جدید، در مسیر توسعه و شکوفایی قرار گرفته است.

ارتقاء رضايت مشتريان با محصولات جدید سایپابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری سایپا، آقای رضا رحمانی، در بازدید سرزده از مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا و بررسی برنامه‌های این خودروساز در زمینه توسعه محصول و عرضه ۸ خودرو جدید در سه‌سال آینده، افزود: سایپا با اجرای این برنامه و عرضه خودرو‌های جدید در سه سال آینده، می‌تواند توان رقابت خود در بازار‌های داخلی و خارجی را ارتقاء دهد.
وی اضافه کرد: عرضه محصولات جدید سایپا در آینده، بخشی از کاستی‌های برجای مانده از گذشته را جبران کرده و افزایش سطح رضایت مردمی از این خودروساز را به‌همراه خواهد داشت.
رحمانی در بخش دیگری، گروه خودروسازی سایپا را مجموعه‌ای پیشتاز در امر داخلی‌سازی قطعات خودرو دانست و گفت: نهضت ساخت داخل مورد توجه و تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و از سیاست‌های کلی دولت است که سایپا در این زمینه توانسته با داخلی‌سازی ۵۳ قطعه، حرکتی بزرگ را به انجام برساند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ما در صنعت خودرو از برنامه داخلی سازی جلوتر هستیم افزود: بیش از ۹۰ درصد قطعات محصولات آینده سایپا نیز در داخل تولید شده که نشان می‌دهد این خودروساز در طرح ملی بومی‌سازی، مشارکتی فعال و قابل تقدیر داشته است.
وی با اشاره به افزایش تولید محصول در سایپا و تسریع در پاسخ‌گویی به نیاز مشتریان که توسط این خودروساز در دستورکار قرار گرفته، تصریح کرد: سایپا موفق شده علاوه بر آن‌که تیراژ تولید خود را افزایش دهد، خودرو‌های کف کارخانه را نیز به صفر برساند که این دو رخداد، سایپا را تبدیل به شرکتی پیشرو در امر رونق تولید کرده است.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ادامه برنامه افزایش تیراژ تولید محصولات در گروه خودروسازی سایپا نیز، گفت: تلاش می‌کنیم با تسهیل قوانین و امور مربوط به تولید داخل، ضمن حفظ روند افزایش تولید، سایپا بتواند تعهدات خود به مشتریان را با سرعت هرچه بیشتر پاسخ دهد.
رحمانی در ادامه درخصوص توقف تولید پراید ضمن اشاره به ضرورت توقف خودرو‌های قدیمی به دلیل انتظار مردم از خودروسازان برای ارائه محصولات جدید، متنوع، باکیفیت و به روز افزود: پس از توقف یک مدل خودرو پراید در امسال، در سال آینده تولید دو مدل دیگر نیز متوقف خواهد شد و ظرفیت تولید آن‌ها، به سه خودرو جدید با امکانات بیشتر و به‌روزتر اختصاص می‌یابد که بیانگر تحول، توسعه و شکوفایی در گروه خودروسازی سایپا و صنعت خودرو است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان تأکید کرد: تلاش این وزارت‌خانه بر رونق تولید و افزایش تیراژ خودروسازان متمرکز شده تا از این طریق، تعهدات برجای مانده از قبل هرچه سریع‌تر برآورده شده و جلب رضایت مشتریان را فراهم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)