• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۷۱۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۷
سیستان و بلوچستان » اجتماعی

تاییده صلاحيت ۱۱۶ داوطلب انتخابات مجلس در سیستان و بلوچستان

۱۱۶ داوطلب انتخابات مجلس در سیستان و بلوچستان تایید صلاحیت شدند

به گزارش گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تا این لحظه ۱۱۶ نفر از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی این استان توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت نهایی و ۲۱۰ نفر رد صلاحیت شدند 

زینی وند ادامه داد : تعداد کمی شمار بلاتکلیف هستند که پس از اعلام شورای نگهبان قطعی می‌شود.

علی زینی‌وند گفت: ۳۵.۵۸ درصد از مجموع داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در سیستان و بلوچستان تایید صلاحیت شده اند.

وی به تفکیک حوزه های انتخاباتی سیستان و بلوچستان گفت: از ۱۳۵ داوطلب حوزه زاهدان ۴۹ نفر تایید صلاحیت شدند، در حوزه سیستان(زابل) از ۳۹ داوطلب ۱۸ نفر، در حوزه خاش از ۴۳ داوطلب پنج نفر، در حوزه سراوان از ۴۲ داوطلب ۱۱ نفر، در حوزه ایرانشهر از ۴۶ داوطلب ۱۱ نفر  و در حوزه چابهار از ۵۵ داوطلب ۲۲ نفر تایید صلاحیت شده اند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۳۶۰ داوطلب برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه انتخابیه این استان شامل زاهدان، زابل، خاش، سراوان، ایرانشهر و چابهار ثبت نام کرده بودند.

وی تصریح کرد: از مجموع ۳۶۰ نفر ۲۲ نفر قبل از رسیدگی در هیات های اجرایی انصراف دادند، ۲ نفر رد صلاحیت و ۳۳۵ نفر توسط هیات اجرایی تایید صلاحیت شدند.

زینی‌وند گفت: در مرحله قبل از رسیدگی به صلاحیت توسط هیات نظارت ۱۱ نفر انصراف داده و یک نفر (نماینده محترم ایرانشهر) فوت کرده است.

وی اظهار داشت: در مرحله نخست تایید صلاحیت از سوی هیات نظارت ۶۵ نفر از داوطلبان سیستان و بلوچستان تایید صلاحیت شدند.

 معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در مرحله دوم تایید صلاحیت ها که توسط شورای نگهبان انجام شد ۵۶ داوطلب جدید تایید صلاحیت و پنج نفر از تایید صلاحیت های دوره قبل رد صلاحیت شدند.

وی به تحصیلات داوطلبان تایید صلاحیت شده است اشاره کرد و افزود: کارشناسی ارشد ۹۰ داوطلب، دکتری ۲۲ داوطلب، کارشناسی سه داوطلب و حوزوی یک داوطلب است.

زینی‌وند ادامه داد: ترتیب سنی ۳۰ تا ۳۵ سال با ۲۴.۱۴ درصد بیشترین داوطلب، ۴۶ تا ۵۰ سال ۲۲.۴۱ درصد، ۳۶ تا ۴۰ سال ۱۸.۸۷ درصد،۵۱ تا ۵۵ سال ۱۶.۳۸ درصد، ۵۶ تا ۶۰ سال ۳.۴۵ درصد، ۶۱ تا ۶۸ سال ۳.۴۵ درصد است. 

وی تصریح کرد: ۸۸.۸ درصد معادل ۱۰۳ نفر ازداوطلبان را مرد و ۱۱.۲ درصد معادل ۱۳ نفر را بانوان تشکیل می دهند.

 معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: افرادی که در مرحله قبل تایید صلاحیت و در این مرحله از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده اند فرصت دارند از ۱۲ تا ۱۴ بهمن اعتراض خود را اعلام کنند.

وی خاطر نشان کرد: ۲۲ بهمن لیست نهایی داوطلبان اعلام، ۲۳ بهمن هیات های اجرایی مراکز استان ها اسامی تایید شدگان را آگهی و منتشر می کنند، ۲۴ بهمن تبلیغات به صورت رسمی آغاز و تا ۳۰ بهمن ادامه دارد، یکم اسفند تبلیغات ممنوع و ۲ اسفند روز رای گیری است. 

زینی‌وند به حضور پررنگ مردم در صحنه انتخابات اشاره کرد و افزود: با توجه به حساسیت زمان فعلی و تهدیدات و مسایلی که مردم خود به آن واقف هستند حضور حداکثری در صحنه انتخابات بسیار مهم است.

 وی با اشاره به پیش بینی هزار و ۶۸۹ شعبه اخذ رای برای  حوزه های انتخابیه سیستان و بلوچستان گفت: این تعداد شعب اخذ رای نسبت به هزار و ۵۶۸ شعبه اخذ رای دوره قبل ، رشد ۱۰ درصدی  دارد.

زینی‌وند خاطر نشان کرد: امسال رای گیری با استفاده از دستگاه های مکانیزه احراز هویت انجام می شود و فرآیند رای گیری و احراز هویت کاملا الکترونیکی است.

وی گفت: رای دهندگان عزیز در روز رای گیری حتما با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی به شعب اخذ رای مراجعه کنند.

 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: افرادی که کارت ملی‌شان در دسترس نیست و یا کارت ملی آنان در دفاتر ثبت احوال در حال تعویض است با ارائه شماره ملی و یا رسید ثبت احوال می تواند نسبت به رای گیری اقدام کنند.

استان سیستان و بلوچستان دارای ۸ کرسی از ۶ حوزه انتخابیه شامل حوزه انتخابیه زابل ۲ نفر، زاهدان ۲ نفر، خاش یک نفر، سراوان یک نفر، ایرانشهر یک نفر و چابهار یک نفر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
عنوان شتباه نوشتاری داره.
تایید صلاحیت
نه تابیده صلاحیت
مدیر پایگاه ممنون. اصلاح شد
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)