پخش زنده
امروز: -
اداره امور جامعه را باید به بهترین افراد سپرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در استان در دیدار رئیس بنیاد مستضعفان کشور با بیان اینکه امیدواریم از فرصت که گرانبهاترین چیز است استفاده شود گفت: سپردن امور جامعه به بهترین ها، استفاده صحیح از منابع اقتصادی جامعه و کشف بهترین نظرها و مشورت ها 3شرطیست که جامعه از آن تاثیر می پذیرد و اگر غیر آنها اتفاق بیفتند جامعه آسیب می بیند.
رئیس بنیاد مستضعفان کشور هم با بیان اینکه مهم ترین مشکل این استان بحث املاک است گفت: تمرکز اصلی ما در این سفر رفع محرومیت زدایی است که فردا با حضور در درمیان، تمام تلاشمان را برای حل مشکلات این مناطق و اجرای طرح هایی که منجر به پیشرفت میشود خواهیم کرد.
فتاح افزود: مردم خراسان جنوبی ها شایسته بهترین ها هستند و خدمت به آنها را سرلوحه خود قرار دادیم.
استاندار نیز ضمن قدردانی از مشارکت بنیاد مستضعفان در تکمیل طرح هایی همچون 10هزار واحد مسکونی، آبرسانی به روستاها، توسعه جاده های روستایی و برق رسانی و گازرسانی گفت : بر اساس شاخص ها هم اکنون با تلاش های فراوان پس از انقلاب، استانی برخوردار هستیم.