• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۱۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در دانشگاه امیرکبیر

کارگاه سه‌گانه همتایابی علمی برگزار میشود

کارگاه‌های سه‌گانه همتایابی علمی، کسب و کار نوپا (استارتاپی)، نمایشگاهی نانوالیاف در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

برگزاری سه‌گانه همتایابی علمی، کسب و کار نوپا، نمایشگاهی نانوالیافبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیر کبیر؛ کارگاه‌های همتایابی علمی یکی از به روزترین و مؤثرترین روش‌های ایجاد شبکه اعتماد مابین محققان مختلف است که تاکنون با یکدیگر آشنایی نداشته و در راستای همکاری‌های علمی در حوزه‌های مختلف مانند آموزشی، پژوهشی و فناوری تمایل به همکاری دارند.
در حوزه بسط روابط بین‌الملل گلوگاه اصلی نبود شناخت کافی یا اعتماد طرفینی در شروع همکاری است که کارگاه‌های همتایابی علمی در راستای رفع این نقیصه از کارآمدترین روش‌ها به نظر می‌رسد.
در این کارگاه‌ها استادان دانشگاه‌های مختلف جهان و ایران هسته اصلی را تشکیل می‌دهند. هم‌چنین دانشجویان دکتری یا محققان پسادکتری استادان حاضر در کارگاه با حضور فعال خود در کارگاه نه تنها در نگارش پیشنهاد‌های (پروپوزال) همکاری بین استادان می‌توانند نقش عمده‌ای را ایفا کنند بلکه در پیگیری اهداف پیش‌بینی‌شده تأثیرگذار خواهند بود.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تأسیس معاونت امور بین‌الملل، تجربه اجرای موفق سه کارگاه همتایابی علمی با بنیاد پژوهش آلمان (DFG)، موسسه پژوهش‌های علمی فرانسه (CNRS) و هیأت آموزش، تحقیقات و نوآوری فدرال سوئیس (SERI) را توسط دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی داشته است و مفتخر است که نتایج بسیار مؤثری را به دست آورده است که از آن جمله می‌توان به ۸ امتیاز مالی (گرنت) آغازین برای تعریف طرح و یک امتیاز مالی (گرنت) اصلی مربوط به انجام طرح که توسط استادان دانشگاه امیرکبیر و همتایان آلمانی از موسسه DFG اخذ شده است اشاره کرد که رتبه اول در بین دانشگاه‌های کشور را دارد.
در سال ۱۳۹۷ دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نسبت به تدوین سند اجرایی و اخذ موافقت‌های لازم از هیأت رئیسه اقدام کرد و در مهر همان سال نخستین کارگاه بین‌المللی همتایابی علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را با موفقیت برگزار کرد. در این رویداد ۹۰ شرکت‌کننده داخلی و خارجی از بیش از ۱۳ کشور دنیا در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حاضر شدند. همچنین تنوع دانشگاه‌های خارجی بالغ بر ۲۲ دانشگاه و موسسه بود که در ۵ کارگروه ساماندهی شدند.
در همین راستا کارگاه علمی همتایابی فناوری نانوالیاف برای ایجاد نگرش تحقیقات صنعتی و همگرایی فعالیت‌های پژوهشی در اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سه بخش همتایابی، کسب و کار نوپا (استارتاپی) و نمایشگاهی در تاریخ ۳ و ۴ اسفند ۱۳۹۸ برنامه‌ریزی شده است؛ سه‌گانه همتایابی، کسب و کار نوپا (استارتاپی)، نمایشگاهی می‌کوشد تا با شناسایی و اتصال نقاط مشترک بازیگران این زیست بوم بر غنای هر چه بیش‌تر شبکه بیفزاید و موجبات تحقق حداکثری بهره‌وری این گردهمایی را فراهم آورد.
در این رویداد، مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) و کانون همگرایی رویکرد‌های بین‌المللی امیرکبیر (کهربا) نیز به عنوان از حامیان رویداد با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری می‌کند. ICAN با ایجاد بستری مناسب جهت ایجاد و توسعه همکاری‌های فناورانه بین پژوهشگران و شرکت‌های سازنده تجهیزات ساخت و تولید در حوزه فناوری نانو، عرصه همکاری‌های جدید را در فرآیند توسعه فناوری شکل داده است. این فرآیند منجر به توسعه یک محصول یا کاربرد جدید در حوزه فناوری نانو می‌شود و محصول نهایی در اختیار صنعت قرار می‌گیرد که شرکت مالک پلتفرم فناوری و زیرساخت صنعتی، پژوهشگر و صنعت از دستاورد‌های مادی و معنوی این مشارکت منتفع خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و وداع با شهدای گمنام در شهرکرد
۵۷ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان‌غربی توزیع شد
آغاز آیین تشییع ۷ شهید گمنام در رشت همزمان با سالروز شهادت بانوی آب وآیینه
کودکان و نوجوانان و شعر‌های فاطمی
افتتاح مرکز آزمایشگاهی،سونوگرافی و رادیولوژی درمانگاه بسیجیان آزادشهر
بسیج همواره در میدان عمل و خدمت حضور دارد
صادق زاده به نشان برنز رسید
برپایی آئین عزاداری در شهر‌های مختلف استان
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت هادی مرزبان
دادگاه‌های شبیه ساز تمرینی برای اجرای عدالت در آینده برای دانشجویان
نظام به برکت بسیج بسیاری از بحران‌ها را سپری کرده است
هوای تهران ناسالم برای همه
 کارگروه‌های تخصصی در شورای اطلاع‌رسانی کرمانشاه تشکیل می‌شود
شبنم یاری به مرحله رده بندی تکواندو راه یافت
۱۱ مصدوم و یک کشته در پی تصادف جاده‌ای استان
پیکر مطهر هفت شهید گمنام امروز در کرمانشاه تشییع می شوند
وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار ماینر غیرمجاز در شبکه برق
میزبانی صداوسیمای مازندران از پیکر مطهر شهید گمنام
محبت و ارادت و عشق به اهل بیت (س) در یک کتاب
هشت فرزنده ثمره ازدواج یک زوج جوان درچه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)