• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۱۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
مراسم رونمایی از موشک رعد ۵۰۰

برای جلوگیری از جنگ، راهی جز قوی شدن نداریم

فرمانده کل سپاه: نیروی هوافضای سپاه با ورود به تولید بدنه‌ها و موتور‌های کامپوزیت، جهشی در فناوری نوین موشکی به دست آورد.

»»رونمایی از موشک رعد ۵۰۰
 
برای جلوگیری از جنگ، راهی جز قوی شدن نداریمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی امروز در مراسم رونمایی از موشک رعد ۵۰۰ و نسل جدید پیشران‌های موشکی و ماهواره بر‌ها، با تبریک ایام الله دهه فجر به ملت شریف ایران اسلامی، افزود: همانگونه که در روز‌های گذشته در کلام فرماندهی معظم کل قوا شنیدیم؛ قوی شدن، قلب سیاست‌های نوین دفاعی جمهوری اسلامی است و ما به مدد تجربه و منطق آموخته ایم که برای جلوگیری از وقوع جنگ و نه تنها شکست نخوردن بلکه شکست دادن دشمن، راهی جز قوی شدن نداریم.
وی قوی شدن را مرتبط با اراده‌هایی که برای ساخت قدرت تلاش می‌کنند، دانست و اظهار کرد: جنگ حقیقی ما ساخت و تولید قدرت برای قوی شدن است و این دستاورد‌های پیچیده و در لبه فناوری جهانی که امروز از آن‌ها رونمایی شد، کلید ورود ما به فضا می‌باشند.
سرلشکر سلامی گفت: نیروی هوافضای سپاه با ورود به تولید بدنه‌ها و موتور‌های کامپوزیت، علاوه بر کاهش جرم و افزایش سرعت و آسان سازی تولید، جهشی در فناوری نوین موشکی به دست آورد و دانشمندان جوان، مومن و انقلابی ما در این نیرو توانستند بر ابهامات و پیچیدگی‌ها فائق آمده و موشک رعد را تولید کنند.
وی با اشاره به قابلیت‌های ویژه موشک رعد ۵۰۰ و برخورداری این موشک از موتوری کامپوزیتی، گفت: با وجود این که جرم موشک رعد یک دوم موشک فاتح هست، اما ۲۰۰ کیلومتر افزایش برد داشته و ارزان‌تر، سبک‌تر، چابک‌تر و دقیق‌تر می‌باشد و این فناوری قابل تعمیم به تمامی کلاس‌های موشک‌های ما است.
فرمانده کل سپاه با اشاره به دستیابی متخصصان نیروی هوافضای سپاه به فناوری نازل‌های متحرک در موشک‌های ماهواره بر، اظهار کرد: این فناوری مهم و پیچیده می‌تواند کنترل بردار پیشران موشک را در خلاء انجام دهد؛ به این معنا که ما می‌توانیم فراتر از جو قدرت مانور پذیری پیدا کنیم و این دستاورد بزرگی است که موجب ایجاد جهشی در فناوری موشکی می‌شود.
سرلشکر سلامی توانمندی موشکی را هویت‌هایی از اقتدار سیاسی توصیف و تصریح کرد: حقیقت قدرت متراکم در درون این موشک‌ها، اراده سیاسی و اقتدار ملت قهرمان ایران است؛ این موشک‌ها رمز بازدارندگی و سربلندی نظام اسلامی و سرمایه‌های بسیار غنی و ممتازی در اختیار ملت شریف ایران هستند.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: این دستاورد‌ها در پرتو افکار نورانی و هدایت‌های فرماندهی معظم کل قوا و همت وتلاش خالصانه مجاهدان عرصه فناوری در نیروی هوافضای سپاه بدست آمده و هدیه‌ای از سوی سپاه به ملت شریف ایران در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نقطه نا امیدی بیشتر برای دشمنان اسلام است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه نیز در این مراسم اظهار کرد: ما در نیروی هوافضای سپاه توافقی با دانشمندان و متخصصین داریم که دفاع مان باید اقتصادی باشد و اقدام امروز علاوه بر توانمندی‌های حوزه تکنیکی و نظامی، کار را اقتصادی و ارزان سازی کرده است.
سردار پاسدار امیرعلی حاجی زاده با تاکید بر اینکه هزینه نیرو‌های مسلح ما بسیار کمتر از نیرو‌های مسلح سایر کشور‌ها است، به قابلیت‌های بدنه کامپوزیتی اشاره و تصریح کرد: بیشترین شتاب جانبی که می‌بایست موشک‌ها تحمل کنند، مربوط به موشک‌های پدافندی است و این بدنه کامپوزیتی به گونه‌ای طراحی شده که علاوه بر موشک‌های زمین به زمین، در موشک‌های پدافندی نیز استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: با برخورداری از فناوری نازل متحرک امکان کنترل موشک‌های سوخت جامد در خارج از جو و در فضا پیما‌ها و ماهواره بر‌ها و موشک‌های ضد سپر فراهم شد.
سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه هزینه نیرو‌های مسلح ما بسیار کمتر از نیرو‌های مسلح سایر کشور‌ها است، به قابلیت‌های بدنه کامپوزیتی اشاره و تصریح کرد: بیشترین شتاب جانبی که می‌بایست موشک‌ها تحمل کنند، مربوط به موشک‌های پدافندی است و این بدنه کامپوزیتی به گونه‌ای طراحی شده که علاوه بر موشک‌های زمین به زمین، در موشک‌های پدافندی نیز استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: با برخورداری از فناوری نازل متحرک امکان کنترل موشک‌های سوخت جامد در خارج از جو و در فضا پیما‌ها و ماهواره بر‌ها و موشک‌های ضد سپر فراهم شد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
هفته پایانی لیگ تکواندوی پسران رشت
کشف و ضبط بیش از ۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مهاباد
برپایی محفل نورانی انس با قرآن
استقبال البرز نشینان از نمایشگاه قرآن
هفته شانزدهم لیگ برتر هندبال؛ فرازبام از پسِ مس برنیامد
روند آموزش و به‌کارگیری سگ‌های موادیاب
مزایای شخم زمستانه در گیلان
هشدار مدیریت بحران درباره احتمال افزایش آلودگی هوا در مرکز استان
جشن تکلیف ۸۰۰ دانش آموز دختر چهارباغی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)