• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۲۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳
بین الملل » آمریکا
سندرز در گفتگو با فاکس نیوز

ترامپ دروغگوی بیمارگونه است

برنی سندرز با اشاره به اتهامات ترامپ به وی افزود ما رئیس جمهوری داریم که یک دروغگوی بیمارگونه است ، او همیشه دروغ می‌گوید.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، برنی سندرز یکی از نامزد‌های دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا در گفتگو با شبکه تلویریونی فاکس نیوز گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خودش یک سوسیالیست است.
او این سخنان را در واکنش به اظهارات ترامپ بیان کرد که گفته بود: سندرز یک کمونیست است.
سندرز گفت: از بسیاری از جهات، ما (آمریکا) در حال حاضر یک جامعه سوسیالیستی هستیم. اگر ما در همین شرایط باقی بمانیم، طی ۱۰ سال آینده، باید ۵۰ تریلیون دلار هزینه کنیم. خدمات درمانی برای همه به طور متوسط برای هر آمریکایی، کمتر از ۱۲ هزار دلار در سال هزینه دارد، اما در حال حاضر، آن‌ها در حال پرداختن پول‌های بیشتری به شرکت‌های بیمه هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت مشکل همین جاست. چه شما محافظه کار باشید، چه ترقی خواه، این را می‌دانید که پول‌های کلان، سیاست را کنترل می‌کنند. اگر شما همان کاری را انجام دهید که بوتجیج انجام می‌دهد، یعنی از مدیران اجرایی صنعت داروسازی، صنعت سوخت‌های فسیلی، شرکت‌های بیمه و از وال استریت پول‌های زیادی را می‌پذیرد، آیا کسی جداً باور می‌کند که شما قرار است در مقابل این نهاد‌های قدرتمند بایستید و از افراد طبقات زحمتکش حمایت کنید؟ 
سندرز گفت ما می‌خواهیم کنترل شرکت‌های دارویی,​ بیمه و وال استریت و صنعت سوخت‌های فسیلی را به دست گیریم و در نهایت، دولت و اقتصادی ایجاد کنیم که برای همه مردم کارآمد باشد و نه فقط برای یک درصد بالای جامعه (ثروتمندان).
وی گفت ما در آمریکا شاهد سطح گسترده‌ای از نابرابر‌های در توزیع درآمد‌ها و ثروت‌ها هستیم. ثروت سه نفر در آمریکا بیشتر از نیمه پایین جامعه است. آیا در واقع فکر می‌کنید شما می‌توانید افراد ثروتمند را کنترل کنید و بگویید شما باید سهم عالادنه خود را در ارتباط با مالیات پرداخت کنید؟ ترامپ معافیت مالیاتی یک تریلیون دلاری برای یک درصد از شرکت‌ها بزرگ در نظر گرفته است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
برنی سندرز با اشاره به اتهامات ترامپ به وی افزود ما رئیس جمهوری داریم که یک دروغگوی بیمارگونه است. او همیشه دروغ می‌گوید. من در مسکو ازدواج نکردم. من زمانی که شهردار بودم، برنامه ایجاد یک شهر خواهر را با شهر یاروسلاو به پیش بردم. در آنجا جمهوری خواهان هم حضور داشتند. برای همین، این سخنانِ ترامپ، دروغ است. واضح است که من کمونیست نیستم. فرض من بر این است که وی (ترامپ) فرق بین کمونیسم و سوسیالیسم را می‌داند؛ شاید هم نمی‌داند!

وی افزود ما اکنون دو برابر هر کشور دیگر در جهان در این خصوص هزینه می‌کنیم، یعنی ما ۱۱ هزار دلار در سال برای هر فرد هزینه می‌کنیم. ما برای مراقبت‌های بهداشتی هزینه‌های هنگفتی می‌پردازیم، اما هنوز ۸۷ میلیون آمریکایی وجود دارند که بیمه نیستند یا از بیمه کافی برخوردار نیستند. ۳۰ هزار نفر در سال می‌میرند، زیرا نمی‌توانند به پزشک مراجعه کنند. این بسیار شگفت انگیز است که در آمریکا، ۵۰۰ هزار نفر هم ورشکسته می‌شوند، زیرا هزینه درمان بیماری هایشان بسیار بالاست. آن‌ها سرطان می‌گیرند و به همین علت، ورشکسته می‌شوند. این دیوانه وار است. خدمات درمانی (موسوم به مدیکِر) برای همه، به طور میانگین هزینه سالانه‌ای کمتر از ۱۲ هزار دلاری دارد که مردم هم اکنون به شرکت‌های بیمه پرداخت می‌کنند. شما می‌توانید نامش را هر چه می‌خواهید، بگذارید، اما زمانی که شما به شرکت‌های بیمه حق بیمه پرداخت می‌کنید، من نامش را مالیات می‌گذارم. من به آن پرداخت‌های مردم به شرکت‌های بیمه پایان خواهم داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سندرز در ارتباط با تغییرات آب و هوایی گفت من در این زمینه پول‌های زیادی را پیشنهاد کرده ام، زیرا دانشمندان به ما می‌گویند آینده سیاره ما در معرض خطر قرار دارد. ما در رابطه با طوفان سندی، ۶۰ میلیارد دلار هزینه کردیم. شما می‌بینید که در پورتوریکو چه خبر است (طوفان). شما می‌بینید که اکنون در استرالیا چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است (آتش سوزی جنگل ها). دانشمندان به ما می‌گویند که ما با یک بحران موجودیتی مواجهیم. به نظر شما وخامت بیش از پیشِ شرایط آب و هوایی، چقدر برای ما هزینه خواهد داشت؟ خشکسالی‌ها باعث افزایش هزینه تولید مواد غذایی خواهد شد. ما باید برای نجات این سیاره، هم اکنون وارد عمل شویم. در ضمن، توافق جدید سبز، ۲۰ میلیون فرصت شغلی جدید با دستمزد‌های خوب ایجاد می‌کند و نظام انرژی ما را از سوخت‌های فسیلی به سوی بهره وری انرژی سوق می‌دهد. در ارتباط با تغییرات آب و هوایی باید بگویم که اگر ما می‌خواهیم این سیاره را برای کودکانمان و نوادگانمان نجات دهیم، گزینه‌های بسیار کمی داریم. ما به پاسخی نیرومند نیاز داریم تا این سیاره را قابل زیست نگه داریم. این را برنی سندرز نمی‌گوید، بلکه این همان چیزی است که جامعه دانشمندان به ما می‌گوید. در ضمن، این شرم آور است که ما رئیس جمهوری داریم که این حقیقت را نادیده می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)