• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۳۰۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۳
بین الملل » اروپا
صالحی در نشست وین مطرح کرد

ایران در حفظ امنیت خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در کنفرانس امنیت هسته‌ای آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت ایران در صیانت از امنیت خود از هیچ اقدامی کوتاهی نخواهد کرد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین، علی اکبر صالحی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در سومین کنفرانس امنیت هسته‌ای آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: ایران در صیانت از امنیت خود در انجام دادن هیچ اقدامی کوتاهی نخواهد کرد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در این نشست دوسالانه که با حضور وزرای خارجه و روسای سازمان‌های انرژی اتمی و دیگر مقامات از کشور‌های مختلف در وین آِغاز بکار کرد، رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان با اشاره به اهمیت برجام بعنوان یک دستاورد بین المللی و انتقاد از آمریکا و سیاست‌های نابخردانه دولت حاکم در این کشور بر مسئولیت اروپا بعنوان یکی از طرف‌های اصلی این توافق در حفظ آن و رهایی از سیاست‌های زورگویانه و یکجانبه آمریکا تأکید کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
صالحی حفظ برجام را در نهایت تامین کننده امنیت هسته‌ای و تلاش‌های بین المللی در این حوزه خواند و دولت آمریکا را مقصر اصلی شرایط موجود معرفی و رفتار غیرمسئولانه و نامعقول رژیم حاکم در آمریکا و اسراییل را محکوم کرد.
معاون رییس جمهور با اشاره به چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و رهایی از سلطه آمریکا‏ و شهادت سردار سلیمانی، رفتار آمریکا در عرصه بین المللی را تروریستی توصیف و بر جدیت ایران در برخورد با هرگونه تجاوز و پاسخ متقابل تاکید کرد.
وی با بیان اقدامات گسترده و در حال انجام در کشورمان در حوزه امنیت هسته‌ای خواستار برخورد جامعه جهانی با تهدیداتی همچون حملات سایبری از جمله ویروس استاکس نت به تاسیسات هسته‌ای ایران و همچنین محکوم کردن و توقف این حملات و اقدامات تروریستی از جمله به شهادت رساندن دانشمندان هسته‌ای در ایران شد.
صالحی با یادآوری وظایف آژانس براساس منشور این سازمان، مسئولیت اولیه امنیت هسته‌ای را همچنان برعهده دولت‌ها دانست و از آژانس بین المللی انرژی اتمی خواست درخصوص تضمین همکاری‌های بین المللی در حوزه امنیت هسته‌ای تمهیدات لازم را اندیشیده و از آسیب رسیدن به این همکاری‌ها به بهانه امنیت هسته‌ای پیشگیری کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در ادامه با یادآوری و قدردانی از همکاری‌های آژانس با کشورمان در زمینه امنیت هسته‌ای به بیان نمونه‌هایی از این همکاری‌ها پرداخت.
وی درخصوص نحوه تامین امنیت مراکز هسته‌ای از جمله رعایت موازین آژانس درخصوص امنیت دو نیروگاه در حال ساخت بوشهر توضیحات لازم را ارائه کرد.
صالحی دومین سخنران در مراسم افتتاحیه بود. این کنفرانس قرار است در پایان بیانیه‌ای مشترک در سطح وزیران منتشر کند.
متن کامل سخنرانی علی اکبر صالحی در نشست وین
مصاحبه اختصاصی دکتر صالحی با خبرنگار سرویس بین الملل
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آغاز بکار کنفرانس امنیت هسته‌ای در وین
کنفرانس امنیت هسته‌ای پیش از ظهر امروز دوشنبه با شرکت وزرای امور خارجه، سیاستگذاران‏‏، روسای انرژی اتمی، مقامات ارشد و کارشناسان امنیت هسته‌ای و مقامات بلندپایه از سراسر جهان از جمله علی‌اکبر صالحی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در مقر سازمان ملل در وین آغاز بکار کرد.
این سومین اجلاس دوسالانه امنیت هسته‌ای است که دقایقی پیش با سخنان رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی آغاز شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در این نشست که به مدت پنج روز ادامه دارد، شرکت کنندگان درباره تداوم و تقویت تلاش‌ها در راستای تقویت امنیت هسته‌ای سخنرانی می‌کنند.
موضوع امنیت هسته‌ای در سال‌های اخیر به‌طور جدی‌تری در دستور کار آژانس قرارگرفته است. شناسایی، پیشگیری و مقابله با تهدیدات خارجی درخصوص سایت‌ها و مواد هسته‌ای از جمله موضوعاتی است که در این نشست بررسی می‌شود.
همچنین حملات سایبری به تأسیسات هسته‌ای نیز از نگرانی‌هایی است که اخیراً در همین چارچوب مورد توجه کشور‌ها و آژانس قرار گرفته است و راهکار‌های مقابله با آن، در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
ایران در حفظ امنیت خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد ایران در حفظ امنیت خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد ایران در حفظ امنیت خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد ایران در حفظ امنیت خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد ایران در حفظ امنیت خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)