• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۵۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
مازندران » اجتماعی
مازندران

آیت الله طبرسی، روحانی تاثیرگذار در استان و منطقه

تولیت آستان قدس رضوی گفت: آیت الله طبرسی روحانی تاثیرگذاری در استان مازندران بود.

آیت الله طبرسی، روحانی تاثیرگذار در استان و منطقه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، آیت‌الله مروی امروز در مراسم گرامیداشت ارتحال عالم ربانی آیت‌الله نورالله طبرسی نماینده سابق، ولی فقیه در مازندران در مصلای جمعه ساری افزود: حضور گسترده مردم در مراسم وداع، تشییع و ختم آیت‌الله طبرسی، نشان‌دهنده تاثیرگذاری این روحانی در منطقه است.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: انسان استعداد و توانایی دارد و خداوند به انسان قدرت رشد و شکوفایی عنایت کرده است اگر انسان از این قدرت استفاده کرده و به شکوفایی برسد بسیار ارزشمند است و انسان بی‌بهره از این مسائل، ماننده شوره‌زاری می‌ماند که قابل هیچ نوع بهره‌برداری نیست.
مروی با بیان اینکه قرآن، راه سعادت انسان را در علم و عمل قرار داده است، ادامه داد: بر اساس روایات اسلامی، ملائک، بال‌های خود را زیر پا‌های کسانی می‌گسترانند که در پی کسب دانش و عمل است.
وی با اشاره به اینکه مازندران از علمای بزرگی دارد تصریح کرد: باید قدردان علما باشیم که مناصب را رها کرده و به تربیت و رهبری مردم روی آوردند.
این مسئول با بیان اینکه این مجلس ختم برای یک روحانی خدوم و مردمی است که حدود ۶۰ سال از عمر خود را به ارشاد و کمک به مردم گذراند، گفت: همه علمای ما چنین هستند و هدایت انسان‌ها را به سمت علوم الهی بر عهده دارند.
مروی با بیان اینکه عالم بزگواری را از دست دادیم، ادامه داد: آیت‌الله طبرسی قبل از ارتحال، راه را برای حضور فرد دیگری به عنوان نماینده، ولی فقیه در استان، باز کرد و معتقد بود روحانی جوان‌تری در این مسئولیت قرار گیرد و آیت‌الله لایینی در این مسئولیت قرار گرفت که باید از او هم حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه دشمن برای سست کردن پیوند مردم و روحانیت، هر شایعه‌ای را پخش می‌کند، تصریح کرد: دشمن تاکنون در این توطئه موفق نشده، اما نباید از نیرنگ دشمن بی‌رحم، غافل بود.
این مسئول با اشاره به اینکه دشمنان ما ظاهر اتو کشیده دارند، گفت: در زیر لباس مخملی، پنجه‌های زهرآگین دارند و دیدیم چگونه سپهبد شهید قاسم سلیمانی را برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی، به شهادت رساندند.
مروی با اشاره به اینکه این دشمنان خونخوار در کمین ملت هستند، تصریح کرد: ببینید در سوریه، لیبی و عراق چه کردند، در کدام منطقه ورود کردند و برای مردم آسایش به ارمغان آوردند، هر جایی که پا گذاشتند خرابی، بی‌عفتی و جنگ به وجود آوردند.
وی ادامه داد: انتخابات را در پیش رو داریم، مردم گلایه‌های بحق دارند و کمبود‌هایی احساس می‌کنند، اما این نباید موجب شود سنگر را خالی و دشمن را امیدوار کنیم.
مروی با بیان اینکه آرای مردم، دشمن را نابود می‌کند، گفت: هر مشارکتی که به عقب‌نشینی دشمن منجر شود باید حضور فعال داشته باشیم.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: دشمن می‌داند که می‌تواند دولت‌ها را نابود کند، اما دولتی که پشتیبان مردمی دارد دشمن موفق نخواهد بود و حضور شما در راهپیمایی‌ها و انتخابات این ثمر را دارد که دشمن را نابود می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: به گونه‌ای عمل کنیم که دشمن احساس کند اگر بخواهد به ایران ضربه‌ای بزند با یک ملت مواجه است.
بیت آیت‌الله طبرسی از حضور گسترده مردم در مراسم وداع و تشییع نماینده سابق، ولی فقیه در مازندران قدردانی کرد.
خطیب موقت نماز جمعه ساری از سوی بیت آیت‌الله طبرسی در مراسم امروز گفت: از سوی بیت آیت‌الله طبرسی از مراجع عظام تقلید، سران قوای سه‌گانه کشور، نمایندگان مقام معظم رهبری در سپاه استان‌ها، آیت‌الله لایینی نماینده، ولی فقیه در مازندران، حسین‌زادگان استاندار مازندران، دیگر مسئولان کشوری و استانی و قشر‌های مختلف مردم به صورت ویژه تشکر می‌کنیم.
حجت‌الاسلام قاسمی افزود: بیت آیت‌الله طبرسی به دلیل حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع پیکر در قم و ساری و قرائت نماز توسط آیت‌الله جوادی آملی، قدردان هستند.
وی یاداور شد: از زمانی که خبر درگذشت این عالم بزرگوار به گوش مردم رسید یکپارچه عزادار شدند.
آیت‌الله نورمفیدی نماینده، ولی فقیه در استان گلستان، آیت‌الله لایینی نماینده، ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله نظری، آیت‌الله معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و دیگر مسئولان و آحاد مردم در مراسم امروز حضور داشتند.
آیت‌الله نورالله طبرسی به مدت ۲۰سال نماینده، ولی فقیه در مازندران بود و به دلیل بیماری در شب ۱۹ بهمن‌ماه، دار فانی را وداع گفت.
تشییع پیکر آیت‌الله طبرسی ۲۱ بهمن در قم انجام شد و شامگاه ۲۲ بهمن مردم مازندران با پیکر آیت‌الله طبرسی وداع کردند. تشییع پیکر و خاکسپاری نماینده سابق، ولی فقیه در مازندران روز گذشته ۲۳ بهمن ماه در ساری برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)