• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹
قم » سیاسی
يازدهمين جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان قم

تصويب 24 طرح پژوهشي در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان

در يازدهمين جلسه اين شورا که صبح امروز به رياست استاندار برگزار شد، اجراي 24 طرح پژوهشي با 480 ميليون تومان اعتبار از محل يک درصد اعتبارات هزينه هاي دستگاهها به تصويب اعضا رسيد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیماتصويب 24 طرح پژوهشي در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان، آقاي نوربخش رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: اين طرح هاي پژوهشي، عمدتا کاربردي و براي اجرا در کوتاه مدت است که در زمينه هاي مختلفي مانند: گردشگري صنايع و توسعه استان تعريف شده است.

در جلسه امروز همچنين توزيع دوميليارد تومان اعتبار باقي مانده کمک هاي فني و اعتباري در فصول بودجه به تصويب اعضاي شورا رسيد.

آقاي نوربخش همچنين به عدم اجراي تبصره 19 براي واگذاري پروژه هاي نيمه تمام به بخش خصوصي را مورد توجه قرار داد و گفت:براساس اين تبصره در صورت نياز تسهيلاتي به بخش خصوصي اختصاص مي يابد تا بتواند پروژه هاي واگذار شده را به اتمام برساند اما با توجه به اينکه هيچ پروژه اي به بخش خصوصي واگذار نشده، از اين تسهيلات هم استفاده نشده است.

در اين جلسه دکتر قدير رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني استان هم در گزارش کاملي از وضع بهداشت و درمان استان و مشکلات موجود گفت: درحال حاضر به ازاي هر يک هزار نفر،1/5 تخت موجود است که تا سال 1400 و افتتاح چند بيمارستان جديد، به 2/5 تخت خواهد رسيد.

وي با اشاره به افتتاح بيمارستان فرقاني در دو سال گذشته، خواستار تسريع در احداث پارکينگ طبقاتي اين بيمارستان از سوي شهرداري شد.

دکتر قدير بار ديگر تصريح کرد: ويروس کرونا تاکنون در قم مشاهده نشده است.

استاندار دتصويب 24 طرح پژوهشي در شوراي برنامه ريزي و توسعه استانر اين جلسه اولويت بخشي سلامت استان را توسعه گردشگري سلامت دانست و با تاکيد بر فراهم کردن زير ساخت هاي گردشگري، تاکيد کرد: اگر بخش خصوصي آماده سرمايه گذاري در اين خصوص باشد استان آمادگي لازم را دارد.

آقاي سرمست همچنين همکاري همه دستگاههاي خدمات رسان را براي تکميل پروژه هاي نيمه تمام، مورد توجه قرار داد و گفت: اين مهم بايد در تکميل زيرساخت بيمارستان هاي در حال احداث به طور جدي دنبال شود.

استاندار در بخش ديگري از سخنان خود،انتخابات پيش رو را مورد توجه قرار داد و گفت: امنيت، سلامت، رقابت و مشارکت حداکثري در انتخابات به طور جدي مورد توجه است.

آقاي سرمست تصريح کرد: البته رقابت در انتخابات و تنوع کانديدداها مرتبط با دستگاههاي نظارتي است و ماهم تلاش مي کنيم حقوق هر دو گروه انتخاب کننده و انتخاب شونده حفظ شود.

وي افزود: براي مشارکت حداکثري، همه رسانه ها به ويژه صدا و سيما و احزاب نقش ويژه اي دارند.

آقاي سرمست خاطرنشان کرد: صدا و سيما در اين هفته براي ترغيب مردم به مشارکت حداکثري بايد عملکرد دستگاهها را منعکس کند و از پخش اخبار منفي که باعث کاهش مشارکت و نوعي تهديد است، جلوگيري کند.

وي تاکيد کرد با وجود تحريم دشمنان، اقدامات خوبي صورت گرفته و مسئولان اجرايي موظف هستند اين اقدامات را اعلام کنند تا باعث ايجاد اميد در مردم شود.

آقاي سليمان پور رئيس ستاد انتخابات استان هم، با تاکيد بر همکاري کامل همه دستگاهها  براي برگزاري انتخابات، از مديران دستگاههاي اجرايي و پيمانکاران بخش خصوصي آنها خواست به منظور حفظ عدالت بين کانديداها، امکانات خود را در اختيار کانديداها قرار ندهند.

وی تصريح کرد: به جز مکان هاي مشخص شده، ساير فضاهاي عمومي و دانشگاهها نبايد در اختيار تبليغات کانديداها قرار داده شود تا بي طرفي کامل حفظ شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)