سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد
نگرانی از افزایش موارد آلودگی به کرونا
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در مورد ادامه افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا در چین ابراز نگرانی کرد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما،
به نقل از خبرگزاری رویترز ، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در مورد ادامه افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا در چین ابراز نگرانی کرد.
آمار قربانیان ویروس کرونا به ۱۶۶۵ نفر رسید
کمیسیون بهداشت ملی چین اعلام کرد آمار تلفات ویروس کرونا در این کشور تا پایان روز ۱۵ فوریه به ۱۶۶۵ نفر رسید.
۸ هزار و ۹۶۹ نفر نیز مشکوک به این بیماری گزارش شده است که از افراد مبتلا شده حال ۱۱ هزار و ۵۳ نفر وخیم است. در مجموع ۸ هزار و ۲۵۶ نفر از افراد مبتلا شده بهبود یافتند و ۱۵۲۴ نفر هم جان خود را از دست داده اند.
ژاپن اجازه بازگرداندن اتباع آمریکایی آلوده را نخواهد داد
یک مقام دولتی ژاپن روز شنبه اعلام کرد شهروندان آمریکایی که سرنشین یک کشتی بوده اند و آلودگی آنها به ویروس کرونا تائید شده است، با هواپیمای چارتر به آمریکا بازگردانده نخواهند شد.
یک مقام دولتی دیگر ژاپن در مصاحبهای خاطر نشان کرد ممکن است سایر کشورها نیز برای بازگرداندن شهروندان خود که سرنشین این کشتی بوده اند، پیش از پایان قرنطینه یعنی روز ۱۹ فوریه، از آمریکا پیروی کنند.
آمریکا پیشتر روز شنبه اعلام کرده بود که این کشور یک هواپیما را به ژاپن اعزام میکند تا مسافران آمریکایی این کشتی را به کشور خود بازگرداند.
نخستین مرگ ناشی از ویروس کرونا در فرانسه
" انییس بوزن" وزیر بهداشت فرانسه از نخستین مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه، خبر داد.
این بیمار در بیمارستانی در پاریس بستری شده بود.
فرد جان باخته یک توریست هشتاد ساله چینی اهل استان هوبی است که روز ۱۶ ژانویه وارد فرانسه شده بود.
وضعیت دختر وی نیز که مبتلا به این ویروس است رضایت بخش اعلام شده است و احتمالا تا چند روز آینده از بیمارستان مرخص خواهد شد.
شیوع ویروس کرونا به زودی پایان خواهد یافت
به گزارش خبرگزاری رویترز از مونیخ، معاون وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما مطمئن هستیم که شیوع ویروس کرونا به زودی پایان خواهد یافت.
اعمال محدودیتهای مسافرتی
به گزارش خبرگزاری رویترز از مونیخ، معاون وزیر امور خارجه چین اعلام کرد برخی کشورها با اعمال محدودیتهای مسافرتی و تجاری به شیوع ویروس کرونا واکنش افراطی نشان میدهند.
اثر ویروس کرونا بر اقتصاد موقتی است
به گزارش خبرگزاری رویترز از مونیخ، معاون وزیر امور خارجه چین اعلام کرد اثر شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد چین موقت و کوتاه مدت خواهد بود.
احتمال بدتر شدن اوضاع و آلودگی دو سوم مردم جهان
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از بلومبرگ نوشت: ایرا لونجینی Ira Longini مشاور بیماریهای مسری در سازمان جهانی بهداشت با تحلیل تحقیقات انجام گرفته در خصوص انتقال ویروس جدید کرونا موسوم به کُوید ۱۹ Covid-۱۹ که در چین تاکنون ۶۰ هزار نفر را آلوده کرده و به گسترش در سایر نقاط جهان ادامه میدهد، این احتمال را مطرح کرده است.
لونجینی با تکیه بر این که هر فرد مبتلا قادر است این ویروس را به دو نفر دیگر منتقل کند، این طور نتیجه گیری کرده است.
لونجینی به بلومبرگ گفت: فقدان آزمایش سریع و آلودگی ضعیف برخی از افراد، شناسایی مبتلایان را دشوار میکند. وی یادآوری کرد که به رغم همه تلاشهای انجام گرفته، ویروس فرصت گسترش در چین را داشته و به کشورهای دیگر سرایت کرده است. لونجینی افزود، بعد از گسترش روشهای درمانی، مقامات چینی پنجشنبه ۱۳ فوریه از مبتلا شدن ۱۵۰۰ نفر دیگر خبر دادند. به رغم امکان کاهش ۵۰ درصدی نرخ ابتلا به ویروس، شمار زیادی از مردم جهان مبتلا خواهد شد. ایزوله کردن اشخاص مبتلا و در قرنطینه نگه داشتن آنها ویروس را متوقف نخواهد کرد.
به نوشته بلومبرگ، لونجینی تنها کارشناسی نیست که نسبت به احتمال گسترش بیماری به این شکل هشدار میدهد. نیل فرگوسن Neil Ferguson محقق کالج سلطنتی لندن بر این باور است که ممکن است در چین روزانه تا ۵۰ هزار نفر به ویروس آلوده شوند. گابریل لیونگ Gabriel Leung استاد بهداشت عمومی در دانشگاه هنگ کنگ نیز اعلام کرد، اگر کرونا کنترل نشود، ممکن است نزدیک به دو سوم مردم جهان به ویروس آلوده شوند.
آخرین آمار
سازمان جهانی بهداشت ۱۳ فوریه اعلام کرد، ویروس جدید کرونا علاوه بر چین در ۲۴ کشور دیگر از جمله آمریکا، روسیه، فرانسه و سایر کشورهای اروپایی مشاهده شده است. اولین مورد آلودگی به ویروس جدید کرونا در آفریقا نیز در روز جمعه ۱۴ فوریه در مصر شناسایی شد. تا امروز، در مجموع در چین ۶۳ هزار و ۹۵۰ نفر آلوده به این بیماری شناسایی شده اند. این ویروس تاکنون به مرگ ۱ هزار و ۳۸۲ نفر منجر شده است.
آمریکا اتباع خود را از ژاپن خارج میکند
در پی مشاهده مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در یک کشتی تفریحی در ژاپن، وزارت امور خارجه آمریکا تصمیم گرفت اتباع آمریکایی را از این کشور خارج کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، تایید مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در میان افراد حاضر در کشتی تفریحی دایموند پرنسس در ژاپن، موجب شد تا افراد مبتلا در قرنطینه قرار بگیرند.
تعداد سرنشینان این کشتی به همراه خدمه آن حدود ۳ هزار و ۷۰۰ نفر است که بیش از ۱۰۰ نفر آنان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که در این میان حال هشت نفر بسیار وخیم گزارش شده است. مبتلایان به ویروس کرونا به مراکز درمانی محلی منتقل شده اند.