• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۶۸۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
کشور از همه جهات باید قوی شود

امروز جنگ ما، جنگ علم است

معاون هماهنگ کننده ارتش: امروز جنگ ما جنگ علم است، چون در فضای دریا، زیردریا، فضا، سایبر و مجازی، دور شدن از علم و دانش ما را زمین می‌زند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ حبیب الله سیاری در مراسم تجلیل از برگزیدگان نخستین دوره مسابقات دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش افزود: فرمانده معظم کل قوا می‌فرمایند کشور از همه جهات باید قوی شود که یکی از این جهات نظامی است البته ما از این قوی شدن قصد تهدید دیگران را نداریم و درصدد تهدید هیچ کشور و ملتی نیستیم بلکه این قوی شدن برای جلوگیری از تهدیدات و امنیت کشور است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در واقع کشور ما باید در همه مولفه‌های قدرت اعم از اقتصادی، ​اجتماعی، سیاسی و فرهنگی قوی شود.
دریادار حبیب‌الله سیاری گفت: ما قصد تعرض به هیچ کشوری را نداشته و نخواهیم داشت، اما برای حفظ امنیت کشور و قدرت بازدارندگی نیاز به قوی شدن داریم تا کسی قصد تهدید ما را نداشته باشد به ویژه که راهبرد ما دفاعی و مبتنی بر توان بازدارندگی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اظهار داشت: ما باید قوی شویم تا دشمن جرات نزدیک شدن به ما را نداشته باشد، در مذاکرات محکم پشت میز بایسیتیم و جایگاه ما در نظام بین الملل ارتقا پیدا کند و همه بدانند اگر قصد تعرض به ما را داشته باشند جواب پشیمان کننده‌ای خواهند گرفت.
امیر سیاری گفت: برای بازدارندگی نیاز به نیروی انسانی داریم و در واقع بزرگ‌ترین نیروی هر سازمان نیروی انسانی است که می‌تواند سازمان را قوی کند و به اوج برساند و در واقع نیروی انسانی کیفی می‌تواند سازمان را به اوج برساند.
وی گفت: قرار نیست ما دوباره به سراغ دیگران برویم و از آن‌ها تجهیزات بگیریم ما باید خودمان بسازیم؛ برغم همه تحریم‌ها و کمبود‌ها تسلیم نشده ایم و تجهیزات را خودمان ساخته ایم.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: در ۴۰ ساله دوم انقلاب با جهش‌ها و تلاش‌های بیشتری رشد خواهیم کرد و این نیروی انسانی امروز همان جوان‌هایی هستند که در عرصه حضور دارند و با ایمان، شجاعت و دانش پیش می‌روند.
 
 هدف اصلی ما ارتقاء سطح علمی دانشجویان است 
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: هدف اصلی ما در ارتش ارتقاء سطح علمی دانشجویان است که باعث خواهد شد مطابق با فناوری‌های روز و تهدیدات، تجهیزات را در آینده تولید کنیم.
امیر دریادار حبیب الله سیاری در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان نخستین دوره مسابقات سراسری دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در جمع خبرنگاران، افزود: یکی از مولفه‌های هر دانشجو که در آینده به عنوان مدیر و فرمانده در جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته خواهد شد، ارتقاء سطح علمی است.
وی با بیان اینکه در بحث تربیت و آموزش دانشجویان در دانشگاه‌های افسری ارتش ابعاد مختلفی را مدنظر داریم، ادامه داد: تربیت و آموزش در واقع تربیت جسمانی، نظامی و معنوی از نظر رشد بصیرت، توجه به اصول انقلاب و بهره برداری از آموزه‌های انقلاب و دین مورد توجه است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: بحث علمی یک شاخص و مولفه کاملا جداگانه‌ای است که باید از نظر علم و دانش به جایی برسیم که بتوانیم در بحث تامین تجهیزات مورد نیاز خودمان تولید کنیم و نباید برای تامین تجهیزات دست نیاز به دیگران دراز کنیم چرا که ما آنقدر باهوش و با علم و دانش هستیم که نیاز به دیگران نداشته باشیم.
وی افزود: در طول این ۴۱ سال عمر با برکت انقلاب علیرغم همه فشار‌ها، تحریم‌ها، کمبود‌ها و کاستی‌ها در بحث ساخت تجهیزات نظامی نشان دادیم که در همه عرصه‌ها این ارتقاء سطح علمی دانشجویان باعث خواهد شد که مطابق با فناوری‌های روز و تهدیدات؛ تجهیزات مورد نیاز را در آینده تولید کنیم که هدف اصلی ماست.
دریادار سیاری با بیان اینکه امروز ما همینطور که مسابقات ورزشی و قرآنی داریم، مسابقات علمی دانشجویان را هم نخستین بار برگزار کردیم، گفت: برگزاری این مسابقات آزمونی برای دانشگاه‌های ماست که هم رقابت مثبتی به وجود می‌آید و هم اینکه دانشجویان تلاش می‌کنند از علم و دانش بیشتری برخوردار شوند.
وی ادامه داد: دانشجویان ما باید رشد کنند تا آنچه مورد نیاز در چرخه دفاع و منطبق با تهدیدات روز است، به آن دسترسی پیدا کنیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: این مسابقات جهش و جرقه‌ای است تا اینکه توجه بیشتری به بحث علم و دانش شود و در کلام رهبری آمده است که قوی شویم، بنابراین راه قوی شدن همین است که به علم و دانش توجه بیشتری شود و از مدیران و فرماندهان با علم و دانش برخوردار شویم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
بهشت خیرین زنجان؛ فعالیت بیش از ۱۸۲ مؤسسه خیریه با تمرکز بر مرکز استان
پیر همدان طارم؛ بزرگترین چهارطاقی منطقه
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
تامین ۶۰ درصد انرژی صنایع کشور خارج از شرکت‌های برق
قرعه‌کشی زمین طرح جوانی جمعیت در زنجان
فراخوان ششمین کنگره ملی شعر «مکتب گمنامی»
مجازی و تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان در ۱۰ دی
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
ظرفیت‌های چشمگیر زنجان در پرورش و تولید آبزیان
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
سالروز ولادت امام جواد (ع) گنجینه معرفت و توحید
رخت سفید برف بر تن آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
یخ زدایی و برف روبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده های ایجرود
رشد ۲۰۲ درصدی تعیین و تکلیف کالا‌های توقیفی در سازمان اموال تملیکی استان
۸۱۵ مددجوی زنجانی با مشوق‌های بهزیستی مشغول به کار شدند
اوقات شرعی اهواز، ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)