• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۸۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۸
سیاسی » دولت
درجلسه هیات دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور مطرح شد

گزارش بارش بی سابقه برف در گیلان به هیات دولت

درجلسه هیات وزیران دستگاه‌های مسئول گزارشی از اقدامات و نحوه امدادرسانی درپی بارش بی سابقه برف در استان گیلان ارائه کردند. 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیات دولت» براساس این گزارش، درحال حاضر برق همه ۲۵۰ هزار مشترک برق استان گیلان که به علت بارش بی سابقه برف قطع شده بود، وصل و آب مصرفی همه مشترکان نیز تأمین و وصل شده است. ضمن اینکه خوشبختانه از قطع گاز مصرفی مشترکین پیشگیری شده بود.

همچنین با توجه به هشدار‌های مکرر سازمان هواشناسی، سازمان راهداری و سایر دستگاه‌های ذیربط درخصوص بارش برف و در راه بودن طوفان و توجه نکردن برخی از هموطنان به هشدار‌های فوق و فقدان تجهیزات زمستانی، از هموطنان عزیز درخواست شد از این پس به منظور پیشگیری از حوادث، به هشدار‌های دستگاه‌های مسئول توجه کافی شود.

همچنین دولت از همه مسئولان، دستگاه‌ها و نیرو‌های عملیاتی حاضر در صحنه بخاطر اقدام جهادی در مقابله با این بحران تقدیر و تشکر کرد.

اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات بارندگی شدید و سیل دی ماه ۱۳۹۸

هیات وزیران همچنین با تخصیص مبلغ یک هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه‌ای به منظور جبران خسارت‌های وارده به بهره‌برداران بخش کشاورزی ناشی از وقوع بارندگی شدید و سیل دی ماه سال ۱۳۹۸ در سه استان موافقت کرد. بر این اساس به ترتیب مبالغ ۷۵۰، ۲۵۰ و ۱۲۰ میلیارد ریال به استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان تخصیص می‌یابد.

همچنین، دولت مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی برای بازسازی خسارت‌های وارده به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان‌های فوق تخصیص داد. مطابق این تصمیم، مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال به استان سیستان و بلوچستان و مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال به تفکیک به استان‌های هرمزگان و کرمان تعلق می‌گیرد.

دولت هم‌چنین مقرر کرد مبلغ یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان‌قیمت بانکی با کارمزد چهار درصد، به تفکیک استان سیستان و بلوچستان مبلغ یک هزار میلیارد ریال، استان هرمزگان ۵۰۰ میلیارد ریال و استان کرمان ۲۵۰ میلیارد ریال اختصاص یابد.

گفتنی است، اعتبارات اشاره شده در اختیار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این سه استان قرار می‌گیرد و این سازمان‌ها موظفند ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را در مقاطع زمانی سه ماهه به سازمان‌های برنامه و بودجه و مدیریت بحران کشور ارسال نمایند.

تعدیل نرخ جزا‌های نقدی مندرج در قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات

دولت همچنین، با توجه به گذشت نزدیک به شش سال از آخرین بازنگری در میزان حداقل و حداکثر جزای نقدی مندرج در قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات، نسبت به اصلاح و افزایش ۱۰۴ درصدی جزای نقدی مورد اشاره مطابق نرخ رسمی تورم اقدام کرد.

بر این اساس، جزای نقدی هرگونه تبلیغات مغایر با قانون یادشده و آیین‌نامه اجرایی آن به میزان ۴ میلیون و ۳۸۶ هزار تا ۴۳۸ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال و فروش و عرضه دخانیات از سوی افراد فاقد پروانه فروش، عرضه محصولات دخانی بدون شماره سریال و علامت مصوب و تکرار عدم پرداخت مالیات به میزان ۴ میلیون و ۳۸۶ هزار تا ۲۶۵ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال تعیین شد.

همچنین، مجازات نقدی فروش یا عرضه دخانیات به افراد زیر ۱۸ سال یا به واسطه این افراد به میزان ۸۷۷ هزار و ۲۰۰ تا ۴ میلیون و ۳۸۶ هزار ریال و در صورت تکرار ۸۷ میلیون و ۷۲۰ هزار ریال، استعمال دخانیات در نهاد‌های موضوع قانون رسیدگی به تخلفات اداری درخصوص مرتکبان غیر از کارکنان نهاد‌های مذکور به میزان ۶۱۲ هزار تا ۸۷۷ هزار و ۲۰۰ ریال تصویب شد.

دولت همچنین، میزان جزای نقدی مصرف دخانیات در اماکن عمومی یا وسایل نقلیه عمومی را ۴۴۸ هزار و ۸۰۰ تا ۸۷۷ هزار و ۲۰۰ ریال، عرضه فرآورده‌های دخانی در بسته‌های بدون شماره سریال و برچسب ویژه شرکت دخانیات و عدم درج عبارت "مخصوص فروش در ایران" بر روی بسته‌های فرآورده‌های دخانی وارداتی و عرضه و فروش بسته‌های بازشده فرآورده‌های دخانی ۴۴۸ هزار و ۸۰۰ تا یک میلیون و ۷۵۴ هزار و ۴۰۰ ریال تعیین کرد.

تصویب صدور مجوز پروانه بهره برداری شهرک صنعتی صنفی غیردولتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران

هیات دولت با هدف ساماندهی فعالیت‌های صنایع و صنوف مستقر در خارج از محدوده‌های شهری شمال شرق تهران (جاجرود، سعیدآباد، خسروآباد، تپه‌سیف، کمرد و سیاه‌سنگ) مقرر کرد کارگروهی با مسئولیت وزیر کشور و عضویت معاونان دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور راهبری، ایجاد هماهنگی و نظارت بر اجرای فرآیند‌های مربوط و رعایت الزامات زیست محیطی تشکیل شود.

همچنین، پروانه بهره‌برداری شهرک صنعتی غیردولتی از سوی وزارت صمت، پس از اطمینان از انجام کامل اقدامات لازم با تأیید سازمان حفاظت محیط زیست، صادر می‌شود.

افزون بر این، شهرداری‌های مربوط موظفند در چارچوب این تصویب‌نامه و ظرف یک سال از تاریخ ابلاغ آن، فعالیت‌های مستقر در عرصه‌های داخل محدوده‌های شهری خرمدشت و بومهن را ساماندهی و گزارش اجرای کامل طرح ساماندهی را به کارگروه موضوع این تصویب‌نامه ارائه کنند.

چنانچه ظرف یک سال از تاریخ ابلاغ این تصویب‌نامه، ساماندهی این مناطق به تأیید کارگروه فوق نرسد، وزارت راه و شهرسازی موظف است نسبت به تجدیدنظر درخصوص محدوه‌های شهری مذکور از طریق شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران و واگذاری مسئولیت ساماندهی به کارگروه یادشده، اقدام کند.

تداوم اجرای مصوبه تخصیص اعتبار برای خرید قیر مصرفی و پرداخت هزینه‌های اجرای آسفالت برخی از طرح‌ها

دولت با تمدید تصویب‌نامه تخصیص اعتبار برای خرید قیر مصرفی و پرداخت هزینه‌های اجرای آسفالت برخی از طرح‌ها موضوع قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور موافقت کرد.

تشریح روند تحولات وضع زنان در ایران

در ادامه جلسه، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، گزارشی از روند تحولات وضع زنان در ایران به هیات وزیران ارائه داد.

در این گزارش ضمن اشاره به بهبود وضع شاخص‌های توسعه از جمله سواد و آموزش، امید زندگی، مشارکت اقتصادی و سیاسی زنان نسبت به پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، به تشریح اقدامات معاونت امور زنان و خانواده در خصوص عدالت جنسیتی، کارآفرینی و مشارکت اقتصادی، کاهش آسیب اجتماعی، مشارکت سیاسی و مدنی و زنان روستایی پرداخته شد.

همچنین، تصویب شاخص‌های عدالت جنسیتی، اقدامات حقوقی و قانونی و سند ارتقاء وضع زنان با توجه به برنامه ششم توسعه از جمله اقدامات این معاونت بوده است.

انجام طرح ملی توان افزایی زنان جویای فرصت‌های کسب و کار، اختصاص منابع صندوق توسعه ملی به زنان روستایی و عشایر، حمایت از ۱۳ شبکه صندوق اعتباری خرد زنان روستایی و عشایری، ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد و تشکیل کارگروه اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی زنان از جمله اقدات معاونت در افزایش مشارکت اقتصادی گروه‌های مختلف زنان بوده است.

طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در ۲۱ استان، توان‌افزایی سازمان‌های مردم‌نهاد با رویکرد کسب‌وکار و کارآفرینی و اعطای ۳۸ هزار وام به زنان سرپرست خانوار از دیگر اقدامات این معاونت بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)