• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۰۲۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
گیلان » سیاسی
حضور حماسی در انتخابات دوم اسفند ،

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان در بیانیه‌ای از مردم برای حضور حماسی در انتخابات دوم اسفند ماه دعوت کرد.

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ در این بیانیه آمده است : ایران اسلامی در دوم اسفند سال‌جاری شاهد برگزاری انتخابات یازدهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی خواهد بود تا با حضور پرشور و شعور ملت همیشه در صحنۀ ایران سند زرین دیگری بر افتخارات انقلاب اسلامی در تارک هستی افزوده شود و یک‌بار دیگر نقش غیرقابل انکار مردم در اداره و تعیین سرنوشت کشور با انعکاس در رسانه‌های مستقل و آزاد جهان به مجامع بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر یادآوری گردد. در برهۀ حساس کنونی مسئولیت سنگین انتخاب نمایندگان اصلح برای مجلس یازدهم بر دوش مردم مسلمان ایران است تا با بررسی دقیق و حسابگرانۀ معیار‌ها و شاخص‌های مطرح‌شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مقدمۀ تشکیل مجلسی انقلابی را فراهم آورند و با مشارکت حداکثری در انتخابات پیش‌رو، پاسخی قاطع و محکم به یاوه‌گویی‌های دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی به‌ویژه رئیس‌جمهور ابله آمریکای جهانخوار دهند و نقشه‌های استکبار جهانی و رسانه‌های دروغ‌پرداز غربی را در جهت تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد موج ناامیدی در جامعه ایرانی نقش برآب کنند.
شرکت آگاهانه، پرشور و فعال در انتخابات حق قانونی، تکلیف اجتماعی و وظیفۀ شرعی تک‌تک افراد واجد شرایط رای‌دادن جامعه است، زیرا هر برگ رأی ایرانی، سیلی محکمی از جنس انتقام سلیمانی بر صورت کریه سران استکبار جهانی به ویژه ترامپ تروریست و جلادان صهیونیستی خواهد بود تا دیگر هرگز به خود اجازۀ زیاده‌خواهی، دخالت در امور داخلی کشور ایران و ترور فرزندان برومند میهن اسلامی را ندهند و بدانند که اگر چه حاج قاسم سلیمانی را به‌شهادت رساندند، اما مکتب او زنده و پویا خواهد ماند و سلیمانی‌ها پرچم مقاومت را تا شکست قطعی دشمنان خدا برافراشته خواهند داشت.
ایرانیان آگاه، سرفراز و وظیفه‌شناس در آدینۀ پیش‌رو یک‌بار دیگر، گوش به فرمان، ولی امر مسلمین، صف به صف با هر علقه و گرایش سیاسی، عشق خود را به ایران بزرگ و امنیت آن اثبات کرده و گامی بلند در مسیر تحقق بیانیۀ گام دوم انقلاب خواهند برداشت تا آرامش خاطر مستکبران، سلطه‌گران و غاصبان سرزمین مسلمانان از آنان سلب شود و شکست سهمگین دیگری به شیطان بزرگ و حامیان کوردل استکباری آن تحمیل گردد و تلاش آنان برای فرمایشی جلوه‌دادن انتخابات در ایران و بی‌اهمیت نشان‌دادن حضور گستردۀ مردم در انتخابات ناکام گردد و سیاست کثیف سیاه‌نمایی و وارونه جلوه‌دادن واقعیات و حقایق نظام جمهوری اسلامی ایران و ارائه تحلیل‌های غلط و موذیانه مبنی بر مشارکت ضعیف مردم در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به شکست بیانجامد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان در آستانۀ انتخابات یازدهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی از گیلانیان غیور، بصیر و ولایتمدار دعوت می‌کند تا ضمن حضور آگاهانه و حداکثری در پای صندوق‌های اخذ رأی، با برگزیدن نمایندگان اصلح و انقلابی همسو با اندیشه‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (رحمت‌الله علیه) و منویات خلف صالحش امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، نقش خود را در انتخابات دوم اسفندماه سال‌جاری به بهترین شکل ایفا نموده و برگ زرین دیگری بر صحیفۀ افتخارات انقلاب اسلامی در استان گیلان بیافزایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان
رویداد تولید محتوای دیجیتال پردیس و قرچک
ماجرای یک پیام!
پاییز رنگارنگ درکوچه باغ‌های شهریار
دستگیری و بازداشت ۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف 
افتتاح ۸۴ پایگاه سواد آموزی در مدارس استان
نیما عالمیان و شیما صفایی حذف شدند
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
در مسیر درست تاریخ
پایان هفته پنجم لیگ برتر هندبال با پیروزی بالانشین‌ها
نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با استاندار در روز مجلس شورای اسلامی
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
پژوهش چراغ مسیر توسعه پایدار است
بازگشت افتخار آفرینان تیم ملی بدنسازی به میهن
راه اندازی سامانه هوشمند نبض شهر در اصفهان
محکومیت اقدامات آمریکا و اعلام آمادگی برای همکاری‌های معنوی
بستری ۱۵۹ بیمار حاد تنفسی در گیلان
امر به معروف؛ اصل بی‌تفاوت نبودن در جامعه است
رونمایی از پوستر رویداد «کاسپین رباتیک» در رشت
صعود کوهنوردان بسیجی به قله برف انبار قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)