• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۳۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴
البرز » علمی فرهنگی
بررسی وضعیت تولید واکسن

برگزاری سمینار تخصصی "واکسن و چالش های پیش رو" در کرج

سمینار تخصصی "واکسن و چالش های پیش رو" با حضور محققان داخلی و خارجی در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی برگزار می شود

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز البرز، سمینار تخصصی "واکسن و چالش های پیش رو" برای نخستین بار در کشور از سوی محققان موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با دعوت از متولیان کمیته واکسیناسیون کشوری، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان واکسن به منظور بررسی مشکلات کنونی این حوزه و پایش واکسن های مورد نیاز کشورمان در دهه آینده روز سه شنبه ششم اسفندماه در این موسسه برگزار می شود.
دبیر علمی نخستین سمینار واکسن و چالش های پیش رو با اشاره به اینکه موسسه رازی به عنوان متولی تولید واکسن و سرم های درمانی مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور، تا کنون چندین سمینار تخصصی با موضوعات بیماری های عفونی دام ، طیور و بیماری های مشترک بین انسان و دام برگزار کرده است، گفت: نخستین سمینار "واکسن و چالش های پیش رو" با دعوت از متخصصان و اساتید فن ، از سوی موسسه رازی در ششم اسفند ماه برگزار می شود.
دکتر سید رضا بنی هاشمی افزود: سمینارهایی که تا کنون برگزار شده نشان دهنده تمایل موسسه به همکارهای های درون بخشی و برون بخشی بوده است ، اما سمینار اخیر به منظور بررسی جامع تر در مورد فرصت ها و چالش های پیش رو و همچنین نشان دادن چشم انداز صنعت واکسن در ایران و جهان برگزار خواهد شد.برگزاری سمینار تخصصی
وی ، محور اصلی این سمینار را بررسی آینده انواع واکسن های دام، طیور و به ویژه واکسن های انسانی برشمرد و اضافه کرد: در این برنامه علاوه بر متولیان تحقیق و تولید واکسن"موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و انستیتو پاستور" از بخش خصوصی در حوزه تولید و نمایندگانی از وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی به عنوان ناظران توزیع و مصرف واکسن دعوت به عمل آمده تا در دو پنل علمی و اجرایی در سطح عالی، موضوعات سمینار بررسی شود.
دبیر علمی نخستین سمینار واکسن و چالش های پیش رو، درباره اهداف و لزوم برگزاری این سمینار تخصصی علمی – اجرایی گفت: در این سمینار به دنبال پاسخ به سوالاتی هستیم که در آینده با آن مواجه خواهیم بود. موضوعات مهمی همچون برنامه های جهانی واکسیناسیون و ایمنی زائی، توجه به پیشرفت های چشم گیر و شتابان در دنیا علیه بیماری های عفونی و غیر عفونی، نیاز فعلی کشورمان به واکسن علیه بیماری های شایع اخیر، ورود بازیگران جدید در عرصه تحقیق و تولید واکسن و سرم های درمانی، خواسته سازمان های ناظر جهانی مانند سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) از تولیدکنندگان واکسن و متولیان بهداشت جامعه، چگونگی پایش واکسن درجامعه، بررسی چگونگی ریشه کنی بیماری ها در گذشته و شناسایی بیماری هایی که در آینده باید ریشه کن شوند، چالش های پیش روی صنعت واکسن سازی، بررسی ظرفیت تولیدکنندگان داخلی، نقش موسسه رازی در تولید و تحقیقات واکسن در دهه جدید و ایجاد زمینه برای همکاری های این موسسه با انستیتو پاستور به عنوان بخش دولتی و تعامل آنها با بخش خصوصی داخلی و خارجی از جمله موضوعات مهمی است که در این سمینار به آن پرداخته خواهد شد.
وی با بیان اینکه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور دعوت شده تا با اعلام دیدگاه ها و نظرات خود، مسیر تحقیق وتولید این کالای استراتژیک در کشور مشخص شود، تاکید کرد: در واقع این سمینار یک تریبون آزاد برای طرح درخواست های متولیان تولید و مصرف واکسن در کشور و پیش بینی و پاسخ گویی به نیازهای آینده است. همچنین نشان دادن این موضوع که در عرصه تحقیق و تولید واکسن چگونه پنج کمپانی مشهور دنیا توانسته اند باحمایت دولت های خود و سرمایه گزاری های کلان 80 درصد بازار جهانی را پوشش دهند. و چگونه می توان در این رقابت ناعادلانه جهانی همچنان چون دهه های گذشته نگهبان سلامت کشور بود وحرفی برای گفتن در عرصه بین الملل داشت.
این محقق موسسه رازی با اشاره به انجام اقدامات لازم برای هر چه پربارتر برگزار شدن این سمینار، یادآور شد: علاوه بر متخصصان و متولیان داخلی، نامه نگاری هایی با فعالان صنعت واکسن در دنیا به منظور اعلام به روزترین برنامه ریزی های جهانی در این سمینار، انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)