• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۴۱۷۰
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۶
فارس » اجتماعی

قدردانی نماینده، ولی فقیه در فارس و استاندار از حضور مردم در انتخابات

نماینده، ولی فقیه در فارس و استاندار از حضور مردم در انتخابات قدردانی کردند

قدردانی نماینده، ولی فقیه در فارس و استاندار از حضور مردم در انتخاباتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس ،نماینده، ولی فقیه در استان فارس و امام جنعه شیراز و استاندار فارس با صدور پیام‌هایی از حضور مردم استان فارس در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری قدردانی کردند.
نماینده، ولی فقیه در استان فارس در پیامی خطاب به مردم استان گفت: شما با حضور گسترده خود در دوم اسفندماه و پای صندوق‌های اخذ رای، باز هم چونان تاریخ کهن فارس درخشیدید.
آیت الله لطف الله دژکام افزود: اینک در چهل سالگی این نهضت ظلم‌ستیز و عدالت‌طلب، گام دوم انقلاب اسلامی با هدایت کشتی‌بان این قیام، حضرت آیت ا... العظمی امام خامنه‌ای آغاز شده که در طلیعه آن، شور آفریدید.
این پیام می‌افزاید: چه دلنشین و بجاست تشکر از همه اقشار و اصناف مردم سراسر استان از شهر و روستا و زن و مرد که مهربانانه و مصمم این حملسه حضور را رقم زدند. از یکایک علما روحانیون و مردم عزیز و آگاه و جامعه دانشگاهی و فرهیخته استان برای تمام تلاشی که در این مسیر انجام داده اند تشکر می‌کنم.
امام جمعه شیراز افزود: از کلیه مدیران اجرایی و هیات نظارت و بازرسی و نیرو‌های امنیتی، انتظامی و نظامی که مدت طولانی تلاش کردند تا انتخابات به سلامت و امنیت فراگیر برگزار شود، متشکرم.
دژکام ادامه داد: از همه نامزد‌های انتخابات و همراهان و همکاران آن‌ها که منشور اخلاقی انتخابات را مراعات نموده و با قانونمندی مراحل انتخابات را پشت سر گذاشتند تشکر می‌کنم و برای همه آن‌ها در هر جای میهن اسلامی که خدمت می‌کنند آرزوی توفیق و سلامتی دارم.
نوبت یاری منتخبان مردم در مجلس است
در پیام عنایت اله رحیمی استاندار فارس نیز آمده است: تقدیر و تشکر می‌کنم از مردم شریف استان فارس که با حضور در انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، در دوم اسفند ماه، به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند و با تعهد و وفاداری به آرمان‌های بلند شهدای گرانقدر، مایه عزت، سربلندی و تقویت نظام جمهوری اسلامی شدند.
رحیمی افزود: بر خود فرض می‌دانم به پاس حضور مردم در انتخابات، از آحاد مردم شریف استان به ویژه از دست اندرکاران و عوامل برگزار کننده انتخابات، گروه‌های سیاسی، مجامع فرهنگی و اعضای شورای تأمین و معتمدان گرانقدر، که در اجرای انتخابات و صیانت از آرای مردم عزیز و برگزاری انتخاباتی آرام و سالم، همکاری نمودند تقدیر و تشکر نمایم.
استاندار فارس با تبریک به منتخبان مردم، از همه کاندیدا‌هایی که عموماً با رعایت قانون، با احساس حق و تکلیف در این دوره از انتخابات شرکت نمودند و با شرکت خود در انتخابات باعث شور و نشاط و حضور مردم شدند، تشکر کرده است.
وی ادامه داد: امروز انتخابات به پایان رسیده است؛ نیاز جامعه ما همدلی و همراهی و کمک به منتخبان مردم است تا مردم استان فارس به آنچه لایق آنهاست برسند و فارس همچون نگینی در کشور بدرخشد.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه دوم اسفند امسال در سراسر کشور برگزار شد. در استان فارس و چهار استان دیگر، به صورت همزمان انتخابات نخستین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری برپا شد.
سه هزار و ۲۲۷ شعبه اخذ رای در استان فارس برای اخذ رای از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از واجدان شرایط شرکت در انتخابات دوم اسفند پیش‌بینی شده بود.
استان فارس با ۳۶ شهرستان، ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که سهم حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، چهار کرسی نمایندگی است.
پس از فوت آیت الله اسدالله ایمانی نماینده فقید، ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، یک کرسی مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری خالی ماند که تعیین سرنوشت این کرسی در انتخابات همزمان دوم اسفندماه پیش‌بینی شده بود.
مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری پنج کرسی دارند که در دوره پنجم، هم‌اینک حضرات آیات سید علی اصغر دستغیب، احمد بهشتی، سید محمد فقیه و علی اکبر کلانتری به نمایندگی از این استان در این مجلس حضور دارند و تکلیف یک کرسی باقیمانده باید در انتخابات میان‌دوره‌ای مشخص شود.
نتایج این انتخابات در برخی حوزه‌های انتخابیه از سوی ستاد انتخابات کشور اعلام شده و پس از تایید شورای نگهبان رسمیت می‌یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)