• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۵۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۸
بین الملل » اروپا
به تاثیر از شیوع ویروس کرونا

افت شدید شاخص سهام بورس آمریکا، اروپا و آسیا

ارزش شاخص سهام بورس کشور‌های اروپایی و آسیایی و بازار‌های مالی در معاملات روز دوشنبه کاهش یافت.

افت شدید شاخص سهام کل بورس اروپا
    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ با شیوع ویروس کرونا در اکثر کشور‌های جهان به ویژه کشور‌های مختلف اروپایی و آسیایی، شاخص سهام در این قاره ها به شدت افت کرد.
 
 
افت شدید بورس نیویورک
ترس از افزایش شیوع « ویروس کرونا » در چین و برخی دیگر از کشورهای جهان و پیامدهای منفی که این بیماری برای اقتصادها و بازارهای مالی جهان در پی دارد باعث شد شاخص کل سهام ‏بورس ‏نیویورک شامل شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز 500‏، در معاملات روز دوشنبه کاهش یابد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شاخص میانگین شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز، یکی ‏از سه شاخص عملکرد بورس ‏اوراق ‏بهادار نیویورک در آغاز معاملات امروز سه و 12 صدم درصد کاهش یافت. شاخص سهام نزدک نیز در معاملات امروز یک وشش دهم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، کاهش یافت.
 
افت شدید بورس پاریس
به علت افزایش نگرانی از پیامدهای شیوع « ویروس کرونا » در چین و برخی دیگر از کشورهای جهان ،‌شاخص کل سهام بورس ‏‏پاریس در پایان ‏معاملات ‏روز دوشنبه به شدت کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شاخص سهام بورس ‏‏پاریس(‏CAC ‎‎40‎‏) در پایان ‏معاملات ‏امروز با ‏‏ چهار و شش صدم درصد کاهش ‏نسبت به ‏پایان ‏معاملات روز ‏کاری پیشین، به پنج هزار و 785 واحد رسید.
حجم معاملات معاملات داد و ستد شده در معاملات امروز این بورس به سه میلیارد و 900 میلیون یورو رسید.
 
 کاهش بازارهای مالی و بورس آسیا به علت شیوع کرونا
در بازار‌های آسیایی، شاخص کل سهام بورس کره جنوبی (Kospi) در بازار بورس سئول، در پایان معاملات امروز سه و ۸۷ صدم درصد کاهش یافت. شاخص کل سهام بورس استرالیا (ASX ۲۰۰) هم در پایان معاملات امروز، دو و ۲۵ صدم درصد کاهش یافت.
در چین میانگین ارزش شاخص سهام سی اس آی ۳۰۰‏ (CSI ۳۰۰ Index) ‏، یکی ‏از شاخص اصلی عملکرد بورس اوراق بهادار بورس ‏شنژن و شانگ‌های که از فهرستی متشکل از سهام ۳۰۰ شرکت بزرگ ‏چینی از نظر ارزش بازاری تشکیل شده است چهار دهم درصد کاهش یافت.
ارزش شاخص سهام مرکب هنگ سنگ Hang Seng، یکی از شاخص‌های عملکرد بورس اوراق بهادار هنگ کنگ، نیز در پایان معاملات امروز یک و هشت صدم درصد کاهش یافت.
قیمت نفت نیز در معاملات امروز بیش سه درصد در معاملات امروز کاهش یافت.
 
افت شدید شاخص سهام کل بورس سوییس
در پی افزایش شیوع ویروس کرونا در چین و جهان و پیامد‌های منفی آن بر اقتصاد جهان، شاخص سهام کل بورس سوییس به شدت کاهش پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از زوریخ، شاخص کل سهام بورس سوییس در معاملات روز دوشنبه بیش از سه درصد کاهش یافت. همه بورس‌های اروپایی در معاملات امروز شاخص شان سقوط کرد.
ارزش شاخص سهام "اس ام ‏آی" (SMI) ‏، ‏یکی از سه ‏شاخص عملکرد بورس ‏‏اوراق ‏بهادار سوییس، در معاملات ‏امروز با سه و ۳۳ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین به ده هزار و ۷۴۰ واحد رسید.
 
افت شدید شاخص سهام بورس لندن
در پی افزایش شیوع ویروس کرونا و پیامد‌های منفی آن بر اقتصاد جهان، شاخص سهام بورس لندن به شدت کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، شاخص سهام بورس ‏فوتسی ۱۰۰ ‏‏لندن (FTSE ‎‎‎۱۰۰) هم که ‏‏در آن در هر ‏‏روز ‏کاری سهام ۱۰۰ ‏‏شرکت ‏مهم و ‏بزرگ ‏‏‏‏انگلیس، ارزشگذاری و ‏خرید ‏و ‏فروش ‏‏می‌شود امروز بیش از سه درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین کاهش یافت.
چین کرونا را بزرگترین وضعیت اضطراری بهداشتی از سال ۱۹۴۹ تاکنون اعلام کرده است.
 
افت شدید شاخص سهام بورس مادرید
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، در پی افزایش نگرانی‌ها از شیوع ویروس کرونا و پیامد‌های منفی آن بر اقتصاد جهان، شاخص سهام بورس مادرید بیش از سه درصد کاهش یافت. شاخص سهام بورس مادرید Ibex ۳۵ در معاملات امروز با سه درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین به ۹ هزار و ۵۸۹ واحد رسید.
 
شاخص بورس آلمان به شدت کاهش یافت
با افزایش نگرانی‌ها درباره شیوع ویروس کرونا و پیامد‌های منفی آن بر رشد اقتصادی جهان، شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان در معاملات امروز به شدت کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از فرانکفورت، شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان (Dax) هم که سهام شرکت‌های مهم صادراتی این کشور درآن در هر روز کاری ارزشگذاری و خرید و فروش می‌شود سه و ۲۱ صدم درصد نسبت به همین مدت زمان در معاملات روز کاری پیشین کاهش یافت.
شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان در معاملات امروز با ۴۳۶ واحد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین به ۱۳ هزار و ۱۴۲ واحد رسید.
 
شاخص سهام بورس میلان ایتالیا کاهش یافت
به گزارش خبرگزاری فرانسه از میلان، شاخص سهام بورس میلان ایتالیا چهار و ۱۷ صدم درصد به علت نگرانی از پیامد‌های شیوع ویروس کرونا کاهش یافت.
 
کاهش شاخص سهام بورس ‏استاکس ۶۰۰
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، شاخص سهام بورس ‏استاکس ۶۰۰ (Stoxx ۶۰۰) ‏ ‎‏ هم ‏‏که در آن در هر روز ‏کاری سهام ۶۰۰ شرکت ‏بزرگ ‏منطقه یورو ‏ارزشگذاری ‏و خرید و ‏فروش می‌شود یک و نیم درصد کاهش یافت. ارزش شاخص سهام بورس ‏‏پاریس (‏CAC ‎‎۴۰‎‏) در ‏معاملات ‏امروز دو و ۵۵ صدم درصد کاهش یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)