• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۷۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۹
بین الملل » تحلیلی
باقری کنی در دیدار با رئیس شورای حقوق بشر خواستار شد

نهادهای حقوق‌بشری مدعیان خون شهید سلیمانی باشند

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان: ساختار‌های حقوق بشری دنیا باید در ردیف نخستین مدعیان خون شهید سلیمانی باشند و آمریکایی‌ها را به علت این جنایت رها نکنند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس شورای حقوق بشر تاکید کرد ساختار‌های حقوق بشری دنیا باید در ردیف نخستین مدعیان خون شهید سلیمانی باشند و آمریکایی‌ها را به علت این جنایت رها نکنند.
خانم الیزابت تیشی فیسلبرگر، رئیس شورای حقوق بشر با علی باقری کنی معاون رئیس قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در ژنو دیدار و گفتگو کرد.
ضرورت دفاع نهادهای حقوق‌بشری از خون شهیدسلیمانی
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به ترور سپهبد سلیمانی گفت: جنایت آمریکایی ها فقط یک فرمانده شجاع را از ملت ایران نگرفت، بلکه بزرگترین مدافع حقوق ملت‌های منطقه را مورد هدف قرار داد، لذا ساختار‌های حقوق بشری دنیا باید در ردیف نخستین مدعیان خون شهید سلیمانی باشند و آمریکایی‌ها را به علت این جنایت، رها نکنند.
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران گفت: مراجع حقوق بشری دنیا نباید با سکوت در برابر تحریم به مشروعیت بخشی به جنایت ضدانسانی آمریکا کمک کنند.
وی با ارائه تصاویری از وضعیت فاجعه بار مصدومان شیمیایی جنگ تحمیلی به رئیس شورای حقوق بشر گفت: از طنز‌های تلخ تاریخ این است که کشور‌های اروپایی که چند سال قبل سلاح شیمیایی در اختیار دیکتاتور بغداد قرار دادند تا مردم ایران و عراق را هدف قرار دهد، امروز مدعی حمایت از حقوق بشر شده و حامی قطعنامه حقوق بشری علیه ایران هستند!
رئیس شورای حقوق بشر نیز در این دیدار با اشاره نقش و جایگاه این شورا گفت: تعامل میان کشور‌های عضو سازمان ملل، هدف اساسی شکل گیری شورای حقوق بشر است.
 
دیدار باقری دبیر ستاد حقوق بشر ایران با کمیسر عالی حقوق بشر در ژنو
میشل باشلت، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با علی باقری کنی معاون رئیس قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به ماهیت حقوق بشری انقلاب اسلامی، در این دیدار گفت: سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران بر مبنای صیانت از حقوق انسان‌ها و نیز تامین حقوق ملت ایران شکل گرفته است.
باقری کنی با اشاره به روند دشمنی آمریکا با ملت ایران تصریح کرد: مخالفت آمریکایی‌ها با پیشرفت ملت ایران موجب شد تا به محض پیروزی انقلاب اسلامی، جلوی دسترسی ملت ایران به فناوری‌های حساس را بگیرند و عملاً "حق پیشرفت" را از ملت ایران سلب نمایند.
معاون رئیس قوه قضائیه در ادامه افزود: اعتماد به نفس ملت ایران موجب شد تا علی‌رغم مخالفت آمریکایی‌ها ملت ایران بتواند با اتکا به ظرفیت‌های داخلی به پیشرفت دست یابد. باقری کنی ادامه داد: پیشرفت درون‌زای ملت ایران موجب خشم آمریکایی‌ها و به همین دلیل آن‌ها ملت ایران با تحریم‌های وحشیانه مجازات کردند؛ به گونه‌ای که حتی جلوی صادرات دارو به ایران هم گرفتند و عملاً قصد دارند تا علاوه بر حق پیشرفت "حق حیات" را نیز از ملت ایران سلب کنند.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به ترکیب کشور‌های مدعی نقض حقوق بشر در ایران گفت: دولت اروپایی که بانی قطعنامه حقوق بشری علیه ایران در شورای حقوق بشر است، از یک سو با کمک به عربستان شریک سعودی‌ها در قتل کودکان یمن است و از سوی دیگر با جلوگیری از صادرات دارو به ایران شریک آمریکایی‌ها در قتل کودکان معصوم ایرانی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این دیدار، خانم میشل باشلت با غیرانسانی و غیرقابل قبول دانستن تحریم تصریح کرد که کمیسریای عالی تنها نهاد سازمان ملل متحد است که در گزارش خود علیه تحریم موضع‌گیری کرده است.
کمیسر عالی حقوق بشر با تاکید بر این که ترور سپهبد سلیمانی را محکوم کرده است، اذعان کرد: سیاسی شدن حقوق بشر یک واقعیت تلخ است که نمیتوانیم آن را کتمان کنیم.

در پایان این دیدار طومار امضا شده توسط هزاران تن از مردم تهران در حاشیه برگزاری مراسم ۲۲ بهمن در خصوص محکومیت جنایت آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی و درخواست از مراجع بین المللی برای محکومیت این جنایت و پیگرد قرار دادن آمرین و عاملین جنایت فوق تسلیم کمیسر عالی حقوق بشر شد.
مقرر شد کمیسر عالی مراتب درخواست امضا کنندگان فوق را به دبیرکل سازمان ملل متحد و سایر مراجع ذیصلاح منتقل کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)