• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۷۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶
بین الملل » مقاومت
در ادامه موفقیت‌های ارتش سوریه

ناکامی حملات مکرر گروه‌های تروریستی به سراقب

یک منبع نظامی روس گفت نیرو‌های دولتی سوریه با موفقیت حمله افراد مسلح را به شهر سراقب در استان ادلب سوریه دفع کرده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از حلب، ارتش سوریه در ادامه عملیات خود علیه تروریست‌ها ، گروه‌های تروریستی را در محور سراقب هدف حملات گسترده خود قرار داد.
خبرگزاری سوریه ”سانا“ اعلام کرد ، یگان‌های ارتش سوریه گروه‌های تروریستی را که به محور سراقب حمله کرده بودند، هدف آتش گسترده خود قرار دادند و باعث کشته یا زخمی شدن ده‌ها نفر و انهدام شماری خودروی زرهی شدند.
سانا به نقل از خبرنگار خود افزود: طبق دستاورد‌های میدانی گروه‌های کوچکی از تروریست‌ها برای سوژه سازی رسانه‌ای به اطراف شهر سراقب در جاده بین المللی نفوذ کردند که یگان‌های ارتش با آنها مقابله کردند.
منابع نظامی روسیه هم اعلام کردند: نیرو‌های ارتش سوریه و متحدانش توانستند حملات مکرر گروه‌های مسلح به شهر سراقب را ناکام بگذارند. 
یک منبع نظامی روسی در مصاحبه با اسپوتنیک گفت: شهر سراقب به طور کامل در کنترل ارتش سوریه قرار دارد.
خبرگزاری‌های روسیه اعلام کردند ادعای افراد مسلح سوری مبنی بر این که آن‌ها شهر راهبردی سراقب را بار دیگر تصرف کرده اند، دروغ است.
این منبع نظامی روس افزود: نیرو‌های دولتی سوریه با موفقیت حمله افراد مسلح را به سراقب دفع کرده اند.
 
دمشق ادعا‌ها درباره هدف قرار دادن غیرنظامیان را در ادلب رد کرد
نماینده دائم سوریه در دفتر سازمان ملل متحد و سازمان‌های بین المللی در ژنو تاکید کرد سوریه ادعا‌ها درباره هدف قرار دادن غیرنظامیان در ادلب را رد می‌کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه‏، حسام الدین آلا گفت تاسف بار است که کمیسر عالی در چارچوب ملاحظات خود درباره عملیات ارتش سوریه و هم پیمانانش در استان‌های حلب و ادلب به حقایقی که قبلا در نامه خود به او در نوزدهم فوریه سال ۲۰۲۰ تشریح کرده ایم‏، نپرداخت. ما این نامه را با پیوست به متن کامل این بیانیه منتشر خواهیم کرد.
حسام الدین آلا تصریح کرد سوریه ادعا‌ها درباره هدف قرار دادن غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی در استان ادلب را رد می‌کند و این ادعا‌ها را تلاش برای تخریب اقدامات خود در زمینه مبارزه با تروریسم می‌داند و تاکید می‌کند که دولت سوریه به محافظت از شهروندانش توجه دارد و عملیات جاری با تعهدات بین المللی آن در زمینه مبارزه با تروریسم و وظایف ملی آن در محافظت از شهروندانش و حفظ وحدت و تمامیت ارضی آن در مقابله با تروریسم تکفیری و اشغالگری ترکیه متناسب است.
 
دستور دولت ترکیه به مقامات پلیس درباره آوارگان سوری
خبرگزاری رویترز گزارش داد: یک مقام امنیتی ترکیه گفت دولت به مقامات پلیس، گارد ساحلی و امنیت مرزی این کشور دستور داد جلوی حرکت احتمالی آوارگان سوری (به سمت اروپا) را نگیرند.
 
کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر از نیرو‌های ارتش ترکیه 
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد مرکز هماهنگی تروریست‌های مسلح در ادلب اعلام کرد ده‌ها نفر از نیرو‌های ارتش ترکیه در جریان هدف قرار گرفتن یک کاروان نظامی آنان در منطقه جبل الزاویه در استان ادلب کشته و زخمی شدند.
 
روسیه: ورود غیرقانونی پهپاد‌های هجومی ترکیه به حریم هوایی ادلب
خبرگزاری رویترز گزارش داد: وزارت دفاع روسیه اواخر روز پنج شنبه ترکیه را متهم کرد به صورت غیرقانونی پهپاد‌های هجومی را برای کمک به معارضان سوری که در حال نبرد با نیرو‌های دولتی سوریه هستند وارد منطقه ادلب کرده است.
وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای گفت این اقدام مغایر توافقنامه‌هایی است که این کشور بر سر سوریه با روسیه منعقد کرده است.
در این بیانیه آمده است یک پهپاد هجومی ترکیه روز سه شنبه به صورت غیرقانونی وارد حریم هوایی سوریه شد.
این بیانیه افزود این پهپاد در حالی که برای حمله به نظامیان دولتی سوریه آماده می‌شد با آتش پدافند هوایی دولت سوریه نابود شد.
 
تسلط ارتش سوریه بر منطقه جبل الزاویه
روسیا الیوم ضمن تایید تسلط کامل ارتش سوریه بر منطقه جبل الزاویه، افزود عناصر مسلح کنترل روستای "افس" را در شمال غرب سراقب در اختیار گرفتند.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، برخی منابع نظامی سوری از ادامه پیشروی ارتش سوریه در حومه جنوبی ادلب خبر دادند.
منابع نظامی گفتند ارتش سوریه به طور کامل بر شهر‌ها و روستا‌های منطقه جبل الزاویه مسلط شدند.
ارتش سوریه پس از تسلط بر منطقه راهبردی کفرنبل در حومه جنوبی ادلب، کنترل ۱۵ شهر و روستای جدید را در غرب و جنوب منطقه معره النعمان در ادلب در اختیار گرفت.
از سوی دیگر، برخی فعالان گفتند گروه‌های مسلح پس از درگیری‌های خشونت آمیز با ارتش سوریه، موفق به تسلط بر روستای افس در شمال غرب سراقب در حومه شرقی ادلب شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
حمله خمپاره‌ای تروریست‌ها به شهرک خان العسل شهر حلب

تروریست‌های تکفیری چندین مرتبه شهرک خان العسل را با خمپاره و کاتیوشا هدف قرار دادند. از شب گذشته تا ظهر امروز این شهرک بیش از ۱۰ مرتبه هدف قرار گرفت. هنوز تلفات این حملات مشخص نیست، اما دستکم یک خودروی نظامی و یک خودروی غیرنظامی بر اثر این حمله آسیب جدی دیدند. شهرک خان العسل در غرب شهر حلب واقع است که دو هفته قبل بعد از حدود هشت سال آزاد شد و حدود ۱۰ روز در این منطقه تا ریف جنوب غربی حلب هیچ درگیری گزارش نشده بود. هم اکنون درگیری شدید با تروریست‌ها در دو منطقه ریف شرقی ادلب یعنی سراقب و ریف جنوبی ادلب یا همان ریف شمالی حاکم است.

 
آزادی ۱۱ روستا در ادلب و حماه
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، ارتش سوریه کنترل ۱۱ روستا را در جنوب استان ادلب و شمال غرب استان حماه در دست گرفت.
روستا‌های ترملا، کرسعه، ام نیر، حسانه، جبل البراغیتی، تل النبی طاهر، تل مشراقه، تل الشیخ طه، تل الدو، الفقیع، تل راس الشیخ، الحواش و الحویجه به کنترل ارتش سوریه درآمد.
 
اقدامات ارتش سوریه برای بازسازی این شهر
دولت سوریه تلاش‌های خود را برای سرعت بخشیدن به روند بازسازی جاده بین المللی حلب - دمشق افزایش داده است.
خبرنگار شبکه تلویزیونی روسیا الیوم گزارش داد: پس از چندین سال، اوضاع در جاده بین المللی حلب - دمشق به حال عادی بازگشت. آزادسازی این جاده برای به خدمت گرفتن دوباره آن بود. اقدامات بعدی دولت سوریه برای تأمین امنیت و بازگشایی این جاده از اهمیت کمتری برخوردار نیست. به طوری که یگان‌های مهندسی برای تأمین امنیت منطقه اطراف این جاده و خنثی سازی مین‌هایی که عناصر مسلح کار گذاشتند، تلاش می‌کنند. مقامات سوری تلاش‌های خود را برای سرعت بخشی به روند بازسازی این جاده افزایش دادند و خاکریز‌هایی را که به منزله خطوط دفاعی جبهه النصره بود، از بین بردند و حفره‌ها و تونل‌های اطراف این جاده را پر کردند؛ تونل‌هایی که تروریست‌ها برای در امان ماندن از حملات ارتش سوریه، در آن‌ها پناه می‌گرفتند. پس از ارتباط دوباره حلب با دیگر شهرها، از طریق گشایش فرودگاه این شهر و جاده بین المللی این منطقه به سمت دمشق پایتخت سوریه، برای مناسب سازی دوباره خط راه آهن بین حلب و حمص و مناسب سازی پل‌ها در طول مسیر در جهت خدمت رسانی به دیگر شهر‌ها و روستا‌ها تلاش می‌شود. دولت سوریه برای ارائه خدمات به شهر حلب پس از آزادسازی آن و تأمین امنیت این شهر به طور کامل، برخی طرح‌های صنعتی و اقتصادی را به تصویب رساند. هدف از این اقدامات توسعه و بازسازی این شهر است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
علی حمود وزیر حمل و نقل سوریه گفت: وزارت حمل و نقل برای مناسب سازی دوباره جاده بین المللی حلب - دمشق تلاش می‌کند؛ جاده‌ای که طی برهه گذشته در معرض اقدامات تروریستی گسترده‌ای قرار گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)