• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۸۳۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
تیترامشب؛

افزایش ترخیص بیماران و کاهش انتشار "کرونا"

معاون درمان وزارت بهداشت: با رعایت عمومی مردم در پیشگیری از شیوع "کرونا"، روند ترخیص مبتلایان و بهبود یافتگان بیشتر شده است.

افزایش ترخیص بیماران و کاهش انتشار به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با "تیتر امشب" به خصوصیات اصلی ویروس کرونا و مقایسه با بیماری آنفلوآنزا پرداخت و گفت: یکی از تفاوت‌های بیماری "کرونا" نسبت به آنفلوآنزا قدرت انتشار و مسری بودن آن است.
"قاسم جان‌بابایی" با بیان اینکه در فصل پاییز گذشته بیش از ۱۳ هزار نفر با بیماری آنفلوآنزا در بیمارستان‌ها بستری شدند گفت: از زمان مشاهده کرونا و شیوع تنها حدود ۸ هزار مشکوک به کرونا بستری شده اند.
جان‌بابایی با بیان اینکه تا کنون ۱۸ استان کشور توان تشخیص بیماری کرونا را دارند، گفت: در روز‌های نخست بستری بیماران بسیار زیاد بود و از دیروز تا به امروز تعداد ترخیصی‌ها بیشتر است. امروز پنج شنبه بیش از ۶۰۰ نفر از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به توانایی وزارت بهداشت در برپایی مراکز تشخیص و آزمایشات ژنتیکی و بهداشتی پرداخت و گفت: نیازی به لاپوشانی وزارت بهداشت نیست. نیازی به بیان آمار بیشتر از واقعیت یا کمتر از واقعیت نیست. تشخیص و اعلام بیماران کرونایی برای وزارت بهداشت امتیاز است که توانسته غربالگری و تشخیص دهد.
معاون درمان وزیر بهداشت در جواب برخی شایعات مبنی بر واقعی نبودن آمار‌های وزارت بهداشت درباره تلفات ویروس کرونا گفت: آن‌ها یا دانش کافی ندارند یا مغرضند. وزارت بهداشت دو روز قبل از انتخابات دوم اسفند ابتلای دو نفر به بیماری کرونا را اعلام کرد.
جان‌بابایی افزود: جامعه پزشکی و پرستاری با تمام توان در خدمت مردم هستند. آمار‌های رسمی وزارت بهداشت درباره بیماری کرونا ظهر به ظهر منتشر می‌شود.
او از ضدعفونی کردن داوطلبانه مراکز عمومی مانند مترو و اتوبوس‌ها و تمهیدات سپاه با در اختیار قراردادن مراکز بهداشتی گفت و افزود: سامانه ۴۰۳۰ و ۱۹۰ قادر است همزمان به سوالات و نگرانی مردم پاسخ دهند و نیازی به حضور مردم در مراکز درمانی نیست.
جان بابایی کادر پزشکی کشور را بی نظیر دانست و افزود: کادر پزشکی و پرستاری جانفشانی می‌کنند.
او استفاده از ماسک را برای همه ضروری نداشت و گفت: تنها کسانی که با افراد مبتلا به کرونا در تماسند یا به این بیماری مبتلایند استفاده از ماسک ضروری است.

افزایش ترخیص بیماران و کاهش انتشار فوق تخصص بیماری‌های عفونی نیز با بیان اینکه از میزان و مقدار تب افراد می‌توان تشخیص داد که بیماری آن‌ها سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا کرونا گفت: مردم در صورت مشاهده بیماری می‌توانند خود قرنطینگی داشته باشند تا دوره بیماری به پایان برسد.
مردانی گفت: برای علائم خفیف داروی خاصی لازم نیست. بیش از ۸۰ درصد افراد با پیشگیری و استراحت بهبود پیدا می‌کنند مگر آنکه دچار تنگی نفس شوند.
فوق تخصص بیماری‌های عفونی از نگرانی مردم در شیوع بیماری کرونا گفت و افزود: مردم برخلاف هراسی که از بیماری دارند هوشیاری خود را از دست ندهند تا از ابتلای بیشتر افراد جلوگیری شود.
او از همکاری و مراعات مردم در پیشگیری از ابتلا به بیماری مسری کرونا گفت و افزود: مردم با دو تا سه برنامه تلویزیونی درصد استفاده از مترو را به سی درصد کاهش داده اند و از رفت و شد در مراکز عمومی تهران اجتناب می‌کنند.
مسعود مردانی بهترین نقطه برای گذران این دوره حساس و اپیدمی را شهر و منازل اعلام کرد.
او بهترین اقدام برای جلوگیری از شیوع کرونا را شست و شوی دست‌ها دانست و گفت: مردم از خوردن غذا‌های خام و مصرف غذا در مراکز عمومی و رستوران‌ها خودداری کنند.
مردانی گفت: تا شش ماه دیگر احتمالاً داروی این بیماری ساخته می‌شود و کرونا مانند خیلی از بیماری‌ها عادی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
همه حرفاتون ضدونقیضه حرفای هرکدوم از شماها یچوره!!! کجا ابتلا کاهش یافته؟ ازروی چه سنذی میگی جناب محترم!! باید جدی بگیریم ازاول باید سفت وسخت ومحکم گرفته میشد همه چیزو بیخیالی طی میکنیم با انشالله ماشالله که نمیشه این مسئله روهمهدچی تاثیرمیزاره رو کسب کار اقتصاد حیثیتمون قدرت کشور عزیزمون وهمه چی.ادم به بعضی مسئولین شک میکنه که به نفع وصلاح مملکت دارن کارمیکنن!!کاری نکنیددشمنان بمابخندن وبگن نتونستن بیماریو مهارکنن بایدبسیج همگانی مبارزه باکرونا تشکیل بشه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)