پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی استان اردبیل گفت: براساس اعلام نتایج آزمایشهای ارسال شده به تهران ،شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در اردبیل امروز 3مورد افزایش یافت وبه عدد 10رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما اردبیل؛دکتر اخوان اکبری دقایقی قبل در گفتگوی زنده تلفنی با اخبار رادیویی ساعت 16 صدا وسیمای مرکز اردبیل با اعلام این خبر گفت:درحال حاضر 46نفر به دلیل احتمال ابتلا به ویروس کرونا دراستان بستری هستند که آزمایشهای آنها برای تایید قطعی به تهران ارسال شده است و از این تعداد 4نفر در بخش مراقبتهای ویژه قرار دارند.
وی با بیان اینکه 10نفر از افراد مبتلا به کرونا در استان بهبود یافته واز بیمارستان مرخص شده اندتاکید کرد: مردم استان سعی کنند در دو هفته آینده بیشتر درخانه مانده ، از سفر وحضور در تجمعها خودداری کرده ،دستهایشان رامکرر با آب وصابون شسته ودرصورت مشاهده علایم بیماری در خود یا دیگران سریعا با مراکز درمانی تماس بگیرند.
دکتر اخوان گفت:متاسفانه تاکنون 2نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در اردبیل جان خودرا از دست داده اند.