• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۱۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
با حضور رئیس دانشگاه علم و صنعت

برگزاری مراسم کلنگ زنی مجتمع خدمات فناوری دانشگاه علم و صنعت

مراسم کلنگ زنی مجتمع خدمات فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور آقایان ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت و اسماعیل قادری فر رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

برگزاری مراسم کلنگ زنی مجتمع خدمات فناوری دانشگاه علم و صنعتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، مجتمع خدمات فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در این دانشگاه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ساخته خواهد شد تا در شرق تهران مرکزی برای مراجعه نوآوران و فناوران علاقه‌مند به علم اندوزی و کارآفرینی با سهولت و امکانات متنوع در دسترس باشد.
در این مراسم آقای ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت اظهار امیدواری کرد مجتمع خدمات فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران تا اواسط سال ۱۳۹۹ به بهره برداری برسد و از فرصت تعطیلات دانشگاه برای خاکبرداری زمین آن استفاده شود.
وی افزود: دانشگاه از مرکز رشد خود به خوبی پشتیبانی می‌کند و تاسیس مجتمع خدمات فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران گام دیگری برای تغییر زیست بوم دانشگاه با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. به طور قطع در سال ۱۳۹۹ برنامه‌های متعددی در حوزه نوآوری در دانشگاه اجرا می‌شود که آثار آن را خواهیم دید.
ذاکری گفت: امیدواریم تا اردیبهشت سال آینده شاهد تکمیل سوله مکانیک و نیز آغاز فرایند احداث کارخانه نوآوری در دانشگاه با همکاری سه جانبه دانشگاه علم و صنعت ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران باشیم. همچنین ایجاد مرکز نوآوری در کیش توسط دانشگاه در دستور کار است و بدین منظور در سال ۹۹، نشستی را در این جزیره برگزار می‌کنیم.
اسماعیل خان میرزا، مدیردفتر توسعه فناوری و تجاری سازی دانشگاه علم و صنعت ایران در این مراسم گفت: همه خدمات مورد نیاز در زیست بوم نوآوری و فناوری از طریق این مجتمع دردسترس قرار خواهد گرفت و علاقه‌مندان راهنمایی‌های لازم را در این زمینه دریافت خواهند کرد. این افراد هم می‌توانند از خدمات خود مجتمع استفاده کنند یا در صورت تمایل و نیاز به مجموعه‌های دیگری مثل صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور معرفی شوند.
وی افزود: از جمله خدمات ارائه شده در این مرکز می‌توان به تأمین مالی، مشاوره کسب و کار، تأمین فضای فیزیکی، مشاوره تهیه طرح کسب و کار، توانمندسازی تیم‌های دانشجویی و ... اشاره کرد.
وی گفت: این مجموعه حدود ۲ هزار و ۳۰۰ متر مربع وسعت دارد و در ۲ طبقه ساخته خواهد شد و نمادی از توسعه در شرق تهران خواهد بود. مراجعه به این مجتمع و استفاده از امکانات آن از خارج از دانشگاه بدون هیچ گونه محدودیتی امکان پذیر خواهد بود و انتظار می‌رود بهره برداری از آن تا مرداد سال ۹۹ میسر شود.
همچنین محمدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت نیز در این مراسم با اشاره به فعالیت ده‌ها شرکت در مرکز رشد دانشگاه و اقدامات ستادی آن‌ها در این مرکز گفت: بخش عمده فعالیت‌های این شرکت‌ها سخت افزاری است و با موافقت آقای ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری آقای قادری فر مدیرکل دفتر تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجتمع خدمات فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در محلی مناسب در داخل دانشگاه با سازه‌های سبک ساخته خواهد شد تا کارگاهی تجهیزشده برای فعالیت‌های سخت افزاری دانشجویان و شرکت‌های مرکز رشد آماده شود.
در پایان این مراسم قادری فر مدیرکل دفتر تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با ابراز خرسندی از فعالیت‌های رو به رشد دانشگاه علم وصنعت ایران در زمینه تاسیس مراکز خلاقیت و نوآوری با هدف توسعه کسب و کار‌های فناورانه گفت: در دوره جدید مدیریتی در دانشگاه علم و صنعت ایران، زیست بوم نوآوری در این دانشگاه فعال شده است و فعالیت‌هایی که در یک سال و نیم اخیر در این حوزه صورت گرفته در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها کم نظیر است.
وی ابراز امیدواری کرد سال ۱۳۹۹ سال شکوفایی حوزه‌های نوآوری با استفاده از ظرفیت‌های عظیم دانشگاه علم و صنعت ایران باشد و این امر باعث سربلندی این دانشگاه، کشور و نظام جمهوری اسلامی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)