• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۲۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
تیتر امشب؛

سایه روشن عرضه کالا‌های بهداشتی مقابله با کرونا

تاکنون ورودی تولیدکنندگان ماسک به سمت وزارت بهداشت، نه تنها کافی حتی مطابق آمار نیز نبوده است.

سایه روشن عرضه کالاهای بهداشتی مقابله با کرونابه گزارش خبرگزاری صداوسیما آقای حسین صفوی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: تا قبل از شیوع بیماری، نیاز مراکز درمانی و داروخانه‌ها از طریق شرکت‌های تولیدی داخلی تامین می‌شد و نیازی به واردات نداشتیم، اما با شروع بیماری و تقاضای بیشتر مردم، بخشی از انبار‌های تولیدی به بهانه صادرات به دست دلالان افتاد و گرانفروشی شد تا جایی که در یکی دو روز کمبود ماسک در سطح مراکز درمانی دیده شد.

مدیر کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: ما به عنوان متولی بخش سلامت اعلام کردیم توزیع ماسک باید تجمیع و از طریق هیئت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت و برای رفع نیاز بیمارستان‌ها انجام و مازاد آن به بازار عرضه شود.

آقای صفوی گفت: تاکنون ورودی تولید کنندگان به سمت وزارت بهداشت نه تنها کافی، حتی مطابق آمار نیز نبوده است.

مدیر کل تجهیزات و ملزومات پزشگی سازمان غذا و دارو افزود: مصرف در ۸۰۰ مرکز درمانی اعم از بخش خصوصی و دولتی و سایر نهاد‌های کشور روزانه حدود ۶۰۰ هزار عدد است و در سطح جامعه نیز با توجه به تولید ۲۰۰ میلیون عدد ماسک در کشور، ۸۰ درصد در مراکز درمانی و ۲۰ درصد در داروخانه‌ها توزیع می‌شد که اکنوب با توجه به نیاز، این عدد تولید پاسخگو نیست و براورد ما این است که باید ۴۰ میلیون ماسک در هفته عرضه شود.

آقای صفوی گفت: آمار تولیدی ۱۳ تولید کننده در یک شیفت کاری ۷۰۰ هزار ماسک است، اما توان تولید، روزانه یک میلیون و پانصدهزار عدد است.

وی افزود: ماسک "ان ۹۵ "قبلا به صورت صنعتی مصرف می‌شد، اما امروز برای بخش ایزوله بیمارستان‌ها نیاز است و وزارت دفاع و بخش خصوصی در تولید ماسک کمک می‌کنند.

مدیر کل تجهیزات و ملزومات پزشگی سازمان غذا و دارو گفت: بعد از شیوع کرونا در چین، عده‌ای سودجو به فکر صادرات بودند که بعد از بالارفتن مصرف ماسک، جلوی صادرات آن گرفته شد.

وی خاطرنشان کرد: ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک کشف شده در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است و باید آمار مکشوفات به صراحت در اختیار این وزارتخانه قرار گیرد.

آقای صفوی گفت: خروجی تولید ماسک باید متناسب با عدد اعلام شده باشد و ملزومات دیگر و لباس‌های یکسره نیز نیازمند توسعه خروجی تولید است.

سایه روشن عرضه کالاهای بهداشتی مقابله با کروناآقای مهدی صادقی نیارکی معاون صنایع وزیر صمت نیز گفت: طبق قانون و آیین نامه وزارت بهداشت، مسئول تامین و عرضه به عهده وزارت بهداشت است.

وی افزود: قبل از بحران ۴۲۱ هزار عدد در شیف تولید، پروانه صادر شده که اکنون به ۷۰۰ هزار عدد ارتقا یافته است.

معاون وزیر صمت گفت: از هفته گذشته خطوط تولید افزایش ظرفیت داشته اند و در تاریخ ۵ اسفند به تولیدکنندگان ماسک و مواد ضدعفونی، افزایش تولید ابلاغ شده است.

وی افزود: از دستگاه‌های تعزیرات و سازمان حمایت نیز برای نظارت درخواست همکاری شد که از تاریخ ۱۱ اسفند در کارخانه‌های تولید، ناظر مقیم داریم که با هماهنگی، امکان ترخیص وجود دارد و کل زنجیره ماسک از روز شنبه برای کمک به وزارت بهداشت، نظارت و کنترل می‌شود.

آقای صادقی نیارکی گفت: از ابتدای اسفند گزارشات تولید ماسک گرفته شد و از روز ۱۱ اسفند نیز با حضور بازرس مقیم باید میزان تولید مشخص باشد و همچنین بخش عمده‌ای از تولیدات کارخانجات به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل شده است.

وی افزود: دغدغه اصلی تولیدکنندگان، نقدینگی برای ادامه تولید است و اینکه پرداخت‌ها به روز شود.

سایه روشن عرضه کالاهای بهداشتی مقابله با کروناآقای سهراب بهرامی جانشین رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: از همان ابتدای تست اولیه کرونا، قرارگاه اقتصادی برای مقابله با قاچاق در نیروی انتظامی تشکیل و دستور العملی برای وحدت رویه به تمام استان‌ها ابلاغ شد.

وی افزود: طبق قانون تا قبل از این، مکشوفات به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل میشد، اما بعد از آن به کل کشور ابلاغ شد کشفیات به هیئت امنای وزارت بهداشت تحویل شود.

سایه روشن عرضه کالاهای بهداشتی مقابله با کروناآقای یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: ۷ میلیون عدد ماسک در ۱۰ روز گذشته کشف و ضبط شده که ۸۵ میلیون و ۴۰ هزار دستکش، ۱۸ تن ژل ضدعفونی و ۷ هزار لیتر الکل با همکاری وزارت خانه‌های صمت، بهداشت، دفاع و نیروی انتظامی و سپاه انجام شده است.

وی درباره مجازات تخلفات نیز افزود: به ۷۰ درصد کالا، جریمه ریالی تعلق می‌گیرد و همچنین به شعب تعزیرات و دادسرا‌های مراکز استان فرستاده می‌شود که اشد مجازات نیز در دادسرا‌ها و دادستانی‌ها اعمال خواهد شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: مجازات تخلف کنندگان ۱۰ تا ۲۰ سال زندان است و با توجه به حجم تخلف در شرایط فعلی می‌تواند حتی منجر به اعدام نیز بشود.

آقای رایگانی در ادامه افزود: در دو سه روز اول ناهماهنگی در وزرات بهداشت بود که ۲ میلیون ماسک به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل و بعد از هماهنگی، بقیه تحویل وزارت بهداشت و هیئت امنا شد.

وی گفت: بخش عمده‌ای از مراکز پلمپ شده، داروخانه‌های شبانه روزی بود بنابراین با دادن نشانی، تعزیرات در کمترین زمان ممکن مراجعه می‌کند و جلوی تخلفات را می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت دانش‌آموزان سمپادی گیلان در کنکور ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی سیزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
رقابت ۱۴۴ تکواندوکار در شش وزن جدید/ حضور قهرمانان جهان و المپیک در ریاض
پایان تلخ طرح دریا در مازندران با ۴۷ غریق
پایان مسابقات کوهپیمایی جانبازان کشور در رامسر
از کمبود رادیولوژیست در استان تا ماجرای ماجرای مهاجرت پزشک معروف یاسوجی
سیزدهم آبان ، روزی سرنوشت‌ساز در تاریخ ملت بزرگ ایران است
­ بازدید رایگان نوجوانان از موزه‌ها
توقف فعالیت سه واحد سنگ شکن در محور بلده 
دیار علویان امروز میزبان موج استکبارستیزی
پیشرفت ۷۷ درصدی مسیرسازی انتقال آب در خراسان جنوبی
ملت ایران در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد
محدودیت‌های ترافیکی یوم‌الله ۱۳ آبان در بجنورد اعلام شد
پهلوگیری کشتی حامل ببش از ۷۲ هزار تنی گندم در بندر امام خمینی
اسناد روایت می‌کنند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و گرمسار
آمریکا حامی تروریسم و جنایت در منطقه است
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( سیزدهم آبان ۱۴۰۴)
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان
از تحقیر تا بیداری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)