• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۳۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی
استاندار چهارمحال و بختیاری:

لغو مرخصی تمام مدیران تا پایان فروردین

استاندار چهارمحال و بختیاری از لغو تمامی مرخصی‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی در استان تا پایان فروردین‌ خبر داد.

لغو مرخصی تمام مدیران تا پایان فروردینبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان گفت: مدیران در صورت ضرورت برای درخواست مرخصی باید با هماهنگی نسبت به انتخاب جانشین اقدام کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ساعات آغاز به کار ادارات در این ایام، افزود: در حال حاضر ساعات آغاز به کار ادارات ساعت ۹ صبح است، در صورت نیاز به تغییر این ساعت در جلسات آینده ستاد پیشگیری از کرونا ویروس تصمیم گیری و به ادارات ابلاغ می شود.

عباسی در خصوص کنترل مبادی ورودی و خروجی استان، گفت: اختیارات لازم به فرمانداران شهرستان ها داده شده است تا در صورت لزوم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی نسبت به این موضوع اقدامات لازم را انجام دهند.

وی افزود: برپایی کمپ های گردشگری، اسکان موقت مسافران و برپایی چادرها در پارک ها ممنوع است و هتل ها و مسافرخانه ها هم باید با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی اقدام به پذیرش مسافر کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مهمانان نوروزی در استان کنترل و در صورت لزوم قرنطینه می شوند و همچنین هرگونه نشست عمومی بدون مجوز ممنوع خواهد بود.

وی با تأکید بر تأمین و ذخیره سازی اقلام خوراکی و بهداشتی مردم، گفت: باید تمامی پیش بینی های لازم برای این موضوع صورت بگیرد تا در آینده و در هر شرایطی با مشکل تأمین اقلام اولیه مواجه نشویم.

عباسی افزود: تمامی کتابخانه ها، مدارس، کلاس های آموزشی، سالن های ورزشی، سالن های مطالعه خصوصی و تمامی مکان هایی که امکان تجمع افراد وجود دارد تا اطلاع ثانوی تعطیل است و با متخلفان برخورد می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به شناسایی هرچه سریعتر انبارهای احتکاری در استان، گفت: با محتکران اقلام بهداشتی با شدت برخورد شود و اقلام احتکاری در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و شبکه توزیع قرار بگیرد.

عباسی در خصوص کمبود ماسک و برخی از اقلام بهداشتی در سطح بازار، افزود: در حال حاضر در شرایط خاصی قرار داریم، بنابراین اولویت ما اختصاص این اقلام به کادر درمانی و پزشکی است، همچنین نیاز است سازمان صمت، تعزیرات حکومتی و دستگاههای بازرسی نسبت به تشدید نظارت و بازرسی از مراکز عرضه اقلام دارویی و بهداشتی اقدام کنند.

وی از شهروندان خواست در صورت امکان تا  10 روز آینده در خانه بمانند و از تردد در مکان های عمومی خودداری کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر حفظ آرامش در جامعه، گفت: نباید اجازه دهیم نگرانی به جامعه منتقل شود، ایثار و فداکاری در شرایط فعلی معنا پیدا می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)