• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۳۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
بین الملل » آمریکا
در کنفرانس خبری پمپئو

تکرار ادعاها ضد ایران

وزیر امور خارجه آمریکا ادعا‌های خود ضد ایران را تکرار کرد و مدعی شد شورای امنیت باید به فکر اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران باشد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، مایک پمپئو ادعا‌های خود ضد ایران را تکرار کرد و مدعی شد: شورای امنیت سازمان ملل باید به فکر اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران به علت اصرار این کشور بر فعالیت‌های هسته ایش باشد.
وزیر امور خارجه آمریکا در نشست خبری در واشنگتن گفت: شورای امنیت باید برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران پیش از پایان این تحریم‌ها در هفت ماه آینده، وارد عمل شود.
مایک پمپئو ضمن خودداری از اعلام آمار رسمی و کم کاری‌ها و ناکارآمدی آمریکا در عرصه مبارزه با ویروس کرونا در کشورش، و همچنین اعلام نکردن تشدید تحریم های دارویی علیه ایران، مدعی شد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا کارگروه ویژه مبارزه با کرونا تشکیل داد و امیدواریم ایران همکاری مشترک را برای کمک به این کشور بپذیرد.
پمپئو در ادامه ادعای خود اضافه کرد: ایران باید به بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه بدهد از تاسیسات هسته‌ای این کشور بازدید کنند.
 
تکرار ادعاها ضد ایران تکرار ادعاها ضد ایران تکرار ادعاها ضد ایران تکرار ادعاها ضد ایران
 
وزیر خارجه آمریکا در ادامه نشست خبری در جمع خبرنگاران در مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن به پرسشی درباره برجام پاسخ گفت.
خبرنگار پرسید: آیا شما از سرعت پرداختن سه کشور اروپایی به نقض برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) راضی هستید؟
پمپئو در پاسخ گفت: واضح است که خیر (راضی نیستیم).
خبرنگار در ادامه پرسید: با این اوصاف، آیا ایالات متحده از شورای امنیت سازمان ملل متحد، بازگشت فوری تحریم‌ها بر اساس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را خواستار خواهد شد؟
پمپئو در پاسخ گفت: من نمی‌خواهم از حالا درباره تصمیماتی صحبت کنم که ما می‌خواهیم اتخاذ کنیم. اینکه به سوال شما به سرعت پاسخ دادم این است که موضوع مذکور اصلا محرمانه است. مسیری که ما درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در پیش گرفته ایم از مسیر سه کشور اروپایی متفاوت است. این مسئله از مدت‌ها قبل علنی شده است اما نظر سه کشور اروپایی متفاوت است. این کشور‌ها معتقدند برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به بهترین شکل ممکن، این هدف را محقق می‌کند. ما در این زمینه، اختلاف اساسی داریم و این وضع تغییر نکرده است. ما بسیار خوشحال هستیم که سه کشور اروپایی، سازوکار حل مناقشه را اجرایی کرده است و این مسئله به ما اطلاع داده شده است. این اقدام، گام خوبی در مسیر پیش روی است. این گام مثبت است.
وی افزود: با نزدیک شدن به مقطع مهم در ماه اکتبر که تحریم‌ها (تسلیحاتی) برداشته می‌شود، چین یا روسیه می‌توانند از اکتبر سال جاری، همان موشک‌هایی را به صورت قانونی به ایران بفروشند که جان آمریکایی‌ها را در عراق به خطر می‌اندازد یا همان موشک‌هایی که روی آرامکوی سعودی افتاد (ادعای بی اساس پمپئو در مغایرت با گزارش کارشناسان سازمان ملل درباره حمله یمنی ها به تاسیسات نفتی آرامکو عربستان است.)
وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: این اقدام همسو با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است. این بخش، اشتباه اساسی این توافقنامه است. بر این اساس، ایران می‌تواند از اکتبر سال جاری، از هر فروشنده‌ای که تمایل داشته باشد، تسلیحات متعارف را خریداری کند یعنی چند سال پس از امضای توافقنامه مضحک هسته ای! هدف ما این است که این (تحریم‌های تسلیحاتی) را تمدید کنیم. این کار مهم است. این کار نه تنها برای ایالات متحده بلکه برای کشور‌های اروپایی نیز مهم است.
 
موج سواری وزیر خارجه آمریکا بر روی گزارش‌ جدید آژانس
مایک پمپئو در پیامی صفحه توئیتر خود، مدعی شد: گزارش‌های جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی، نگرانی‌های جدی را درباره همکاری ایران با ان پی تی، الزامات پادمانی خواسته شده مطرح می‌کند. جامعه بین المللی باید به صورت شفاف اعلام کند که ایران باید فورا با آژانس بین المللی اتمی درباره مواد یا فعالیت‌های احتمالی هسته‌ای مخفی همکاری کامل نماید.
 
انتقاد پمپئو از تصمیم دیوان کیفری بین المللی
وزیر امور خارجه آمریکا از تصمیم دیوان کیفری بین المللی برای تحقیق در زمینه احتمال وقوع جرایم جنگی و جنایت علیه بشریت در افغانستان به وسیله نیرو‌های مسلح آمریکا، سیا و طالبان انتقاد کرد.
مایک پمپئو در صفحه توئیتر خود با ادعا اینکه: رسیدگی دیوان کیفری بین المللی در زمینه پرسنل آمریکا نامشروع و ناعادلانه است؛ افزود: آمریکا اقدامات لازم را برای محافظت از حاکمیت مستقل و مردم خود برخواهد داشت.
 
پمپئو: می‌دانیم راه برقراری صلح در افغانستان دشوار است
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: می‌دانیم که راه برقراری صلح در افغانستان دشوار است و دو روز پیش، خشونت‌ها به صورت غیرقابل قبول در این کشور افزایش یافت و باید خشونت‌ها کاهش یابد.
وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: خشونت‌های در چند روز اخیر در بخش‌های از افغانستان غیر قابل قبول است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)