پخش زنده
امروز: -
جانشین فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از کشف انبار تولید مواد محترقه و دستگیری 26 نفر در این رابطه در تبریز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار علی محمدی گفت: همکاران پلیس های تخصصی اطلاعات و امنیت عمومی موفق شدند این کارگاه را که اقدام به تولید مواد محترقه و پخش آن در استان و حتی استانهای همجوار اقدام می کرد کشف کنند.
وی افزود: در راستای پیشگیری از اتفاقاتی که در ایام نزدیک سال جدید و چهارشنبه سوری اتفاق میافتاد پلیس استان توانسته است تاکنون بیش از ۱۱ میلیون عدد مواد محترقه کشف کند که در مقایسه با سال گذشته پنج برابر شده است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان به آمار کشف وسایل بهداشتی احتکار شده در استان در پی شیوع ویروس کرونا اشاره و خاطرنشان کرد : تاکنون نزدیک 2 هزار عدد ماسک، 56 هزار جفت دستکش، بیش از یک میلیون لیتر مواد ضدعفونی و نیز 3500 لیتر الکل در مناطق مختلف استان کشف و در این رابطه نزدیک 40 نفر دستگیر شده است.