• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۴۵۷۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

ملت، فداکاری پزشکان و پرستاران را فراموش نمی‌کند

جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست رئیس جمهور و با حضور وزرا و مسئولان دستگاه‌های ذیربط، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و دادستان کل کشور تشکیل شد.

برگزاری جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با حضور رئیس جمهوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای حسن روحانی رئیس جمهور امروز (شنبه) در این جلسه با تقدیر و تشکر از پزشکان، پرستاران، کادر‌های درمانی و کارکنان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در مسیر مبارزه با این بیماری و ارائه خدمات به مردم، گفت: پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌ها در این روز‌ها در صف اول مبارزه با کرونا قرار دارند.

رئیس جمهور اظهار داشت: مطمئناً حفظ سلامت جسمی و روحی آنان مهم‌ترین مسأله‌ای است که می‌بایست در نظر گرفته شده و در راستای رفع مشکلات، نیاز‌ها و تقویت کادر درمانی همه ارکان دولت موظفند حمایت‌های لازم را به عمل آورند.
آقای روحانی تاکید کرد: بی‌تردید ملت ایران ایثار و فداکاری پزشکان و پرستاران را فراموش نخواهد کرد و زحمات و تلاش آنان در یاد مردم خواهد ماند.
رئیس جمهور با اشاره بر اهمیت اعتماد و همدلی میان مردم و دولت، گفت: در مقابله با ویروس کرونا ایجاد شفافیت و افزایش اعتماد عمومی و در جریان گذاشتن مردم در خصوص روندها، احتمالات، سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌ها بسیار حائز اهمیت است؛ بنابراین باید اصل بر شفافیت و اعلام به موقع اطلاعات و گزارش‌ها گذاشته شود.
آقای روحانی با اظهار تأسف از عدم مراعات و همراهی برخی از افراد با توصیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: شرط موفقیت در کنترل ویروس کرونا در برنامه کوتاه مدت همکاری همه جانبه مردم و دستگاه‌های اجرایی با ستاد ملی مقابله با کرونا است و در این راستا از عموم مردم می‌خواهم که همگان باید مراقب بوده و از رفت و آمد و مسافرت‌های غیرضروری پرهیز کنیم.
رئیس جمهور همچنین ضمن تشکر از روند مطلوب افزایش آزمایشگاه‌ها و تجهیز آن، افزود: با توجه به آمار و اطلاعات ارایه شده از میزان ابتلای استان‌های مختلف، می‌بایست تعداد آزمایشگاه‌ها نیز بر این اساس گسترش و توسعه یابد.
آقای روحانی ضمن انتقاد از عدم دسترسی آسان مردم برای تهیه وسایل بهداشتی و ضدعفونی، وزارت صمت را مکلف کرد تا با تدوین یک برنامه مشخص زمان‌بندی شده برای رفع این مشکل اقدام نماید؛ همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف شد در خصوص تقویت شبکه توزیع نیز با نظر و هماهنگی وزارت بهداشت اقدامات لازم را انجام دهد.
در این جلسه دستگاه‌های ذیربط گزارشی از اقدامات صورت گرفته و آخرین روند شیوع کرونا، به تفکیک استان‌های درگیر ارائه و نیز گزارشی از شناسایی منشأ ورود ویروس از خارج کشور و چگونگی شیوع در دو استان قم و گیلان به جلسه ارایه شد.
همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: از ابتدای شناسایی موارد مبتلا به این بیماری در بهمن سال جاری اقدام به راه‌اندازی بخش تشخیص کرونا در انستیتوی پاستور کرده و امکان تشخیص برای ایران فراهم شد؛ این در حالی بود که کیت‌های تشخیص سازمان بهداشت جهانی هنوز در اختیار ایران قرار نگرفته بود و بسیاری از کشور‌های دنیا نه در آن تاریخ و نه پس از شیوع گسترده، هنوز به این امکان تجهیز نشده‌اند، اما در ایران این امکانات گسترش یافته و آزمایشگاه‌های جدید تجهیز شدند.
در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با بررسی وضعیت‌های مختلف شیوع این بیماری، همه نهاد‌های عمومی که دارای امکانات درمانی می‌باشند مکلف به همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شدند و در این خصوص ستاد کل نیرو‌های مسلح مأموریت یافت ضمن ارایه خدمات درمانی در بیمارستان‌های موجود در صورت نیاز در راستای تمهیدات لازم برای افزایش ظرفیت بستری بیماران اقدام نماید.
همچنین وزارت کشور و شورای امنیت کشور به منظور ایجاد نظم و انضباط و مراعات همگان در اجرای تصمیمات پیشگیرانه، موظف به برنامه‌ریزی و در نظر گرفتن تمهیدات و اجرای پروتکل‌های تدوین شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اقدامات لازم جهت هماهنگی بین استانی شدند.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف شد پروتکل‌های بهداشتی مراکز اقامتی و رستوران‌ها را تهیه و ابلاغ نماید؛ همچنین بر این اساس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران موظف به اطلاع‌رسانی عمومی و آموزش همگانی در اجرای این پروتکل‌ها خواهد بود.
در این جلسه وزارت راه و شهرسازی موظف به اجرای ادامه تمهیدات کامل و مؤثر بهداشتی در پایانه‌های حمل و نقل مرزی و شهری و وسایل حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده‌ای شد.
با توجه به جهانی بودن شیوع ویروس کرونا و ضرورت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی وزارت امور خارجه موظف به ایجاد زمینه‌های همکاری و انتقال دارو و تجهیزات مورد نیاز پزشکی با همکاری وزارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
شهرداران سراسر کشور نیز موظف به اجرای دقیق و قاطع قواعد و قوانین بهداشتی در مراکز عمومی و فروشگاه‌های بزرگ شده و می‌بایست در صورت مشاهده تخلفات با متخلفین قاطعانه برخورد نمایند؛ شهرداران همچنین مکلف به اجرای دقیق قواعد بهداشتی برای امحاء پسماند‌های بهداشتی شدند.
بنابر تأکید رئیس جمهور مقرر شد جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا در طول هفته به طور مستمر در وزارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در ابتدای هر هفته با حضور رئیس جمهور یا معاون اول تشکیل شود.

برگزاری جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا
جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا صبح امروز (شنبه) با حضور رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
در این جلسه تعدادی از وزرا، فرماندهان نظامی و مسئولین قوای سه گانه حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
اقاى روحانى وقت گروهى از صاحب منصبان دست اندركاران و خدمت گزاران را نگيرند انها نيازى به شنيدن اين مطالب ندارند و اجبارا حضور پيدا ميكنند
اقاى روحانى وقت گروهى از صاحب منصبان دست اندركاران و خدمت گزاران را نگيرند
انها نيازى به شنيدن اين مطالب ندارند و اجبارا حضور پيدا ميكنند
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)