• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۷۴۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
رمز موفقیت در مقابله با کرونا

تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در سطح عالی‌ترین جایگاه کشور

رئیس قوه قضاییه: تاکید رهبری است که ستاد مبارزه با کرونا در سطح عالی‌ترین جایگاه در کشور شکل بگیرد و همه دستورات اجرایی شود.

تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در سطح عالی‌ترین جایگاه کشوربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه بازدید از ستاد فرماندهی مدیریت عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: نقش بخش‌های بازرسی، نظارتی و دیوان که جایگاه عالی نظارتی دارند می‌تواند تعالی کننده و کمک کننده باشد. یعنی راهنمایی کنند که چه کار باید کرد که این ماموریت بهتر انجام شود، دستگاه‌ها موفق شوند و حتی مشکلاتشان را دنبال کنند.
وی ادامه داد: چه اشکالی دارد که امروز سازمان بازرسی که شان نظارتی دارد وقتی کمبودی در وزارت بهداشت و درمان می‌بیند اعم از بودجه و اعتبارات، علاوه بر تلاشی که وزارت بهداشت می‌کند، سازمان بازرسی نیز وارد شود و کمک کند یا اگر فرمانداری و استانداری می‌گوید من اعتبار و لوازم پزشکی نیاز دارم، بخش‌های نظارتی نیز کمک کنند.
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز بخش‌های مختلف کشور باید دست به دست هم بدهند حتی جان یک انسان نیز نجات پیدا کند برای ما موضوعیت دارد و سلامت یک انسان نیز برای ما موضوعیت دارد در واقع هر چه تلفات و آسیب‌ها در این قضیه کمتر باشد حتما برای ما موضوعیت دارد.
وی افزود: مداخلات وزارت بهداشت، ستاد‌های مبارزه با کرونا و ستاد فرماندهی استان تهران و همه این مداخلات حتما به نفع مردم، نظام و اداری کشور است.
رئیس قوه قضاییه خطاب به فرمانداران استان تهران که در جلسه حضور داشتند، گفت: با اقدامات پیشگیرانه که انجام می‌شود و با اقدامات و تجربیاتی که در تهران وجود دارد حتما این تجربیات گران بها نیز در شهرستان‌ها نیز به کار گرفته شود.
وی افزود: این اقدامات یک تجربه‌ای برای کشور است کما اینکه ما این تجربه همکاری و هماهنگی و حضور همگان را در هشت سال دفاع مقدس نیز داشتیم و حتما این روند منجر به موفقیت خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: اختیاراتی که امروز در شورای امنیت ملی مطرح شد با توجه به پیشنهاد‌ها و خواست‌های وزارت بهداشت و درمان و تنفیذ رهبری نسبت به مصوبات، برای همه ما اتمام حجت بوده است.
وی با بیان اینکه اختیار کم نداریم و فقط باید در این میدان یک کار متفاوتی انجام دهیم، افزود: ان شاءالله با همین ظرفیت‌ها کار دنبال شود و همه دستگاه‌های اجرایی و مسئول به وزارت بهداشت کمک کنند.
رئیس قوه قضاییه گفت: از همکاری سپاه، ارتش و بسیج و نیرو‌های مردمی صمیمانه تشکر می‌کنم، همه پای کار هستند و باید این همکاری متمرکزتر و مدیریت شده‌تر دنبال شود.
وی افزود: در جلسه شورای امنیت ملی این موضوع مطرح و مورد تاکید رهبری است که در سطح عالی‌ترین جایگاه در کشور ستاد مبارزه با کرونا شکل بگیرد و دستوراتش را برای همه نظام اجرایی کند، یعنی همه مسئولان در اجرای این دستورات به خط باشند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: دغدغه حوزه وزارت بهداشت و درمان باید بهداشت و درمان باشد و نباید دغدغه تهیه لوازم بهداشتی، لجستیک و پشتیبانی و تجهیزات داشته باشد و باید کادر درمانی در خط مقدم کارشان را انجام دهند و دغدغه کالا و تجهیزات و اعتبارات را نداشته باشند. این‌ها باید بدانند که یک بخش عظیمی در کشور پشتیبانی می‌کنند.
وی گفت: ارتباطی که با بیمارستان‌های قم، تهران و مسیح دانشوری داشتیم حاکی از این است که بر اوضاع تسلط دارند و کار را دنبال می‌کنند و احساس شان این است که وضعیت یک شرایطی متفاوت از گذشته را پیدا می‌کند و ان شاء الله رو به تسلط هر چه بیشتر است هم در حوزه بهداشت و هم در حوزه درمان.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه رمز موفقیت همکاری مردم و مسئولان و استفاده از همه ظرفیت‌های کشور است، افزود:دلم می‌خواست که به بیمارستان‌ها بروم و سربزنم، اما چون شما پزشکان ما را از حضور در این جا‌ها منع کرده اید؛ در جمع شما حضور پیدا کردیم تا بگوییم در حوزه کاری ما با تمام ظرفیت آمادگی داریم کمک کنیم تا این پدیده شوم و مهمان ناخوانده از کشور رخت بربندد و با صبر و تدبیر؛ آسیب‌های این ویروس را به حداقل برسانیم و بدانید به زودی بر این ویروس تسط پیدا می‌کنیم.
 
 لزوم همکاری مردم و به کارگیری همه ظرفیت‌ها 
حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در ادامه افزود: از اعضای هیئت علمی کادر درمانی و پزشکی تشکر می‌کنم که در خط مبارزه و مقابله با کرونا تلاش می‌کنند.
وی گفت: حفظ سلامت جامعه امری ضروری است و امروز سلامت جامعه بسیار مهم و دارای اولویت است و همه امور باید در امر سلامت جامعه استوار باشند و اگر سلامت وجود داشته باشد بسیاری از پیشرفت‌ها و توسعه‌ها نیز در جامعه فراهم می‌شود.
رئیس قوه قضاییه افزود: کاری که امروز کادر درمانی و پزشکی در بیمارستان‌های سطح کشور انجام می‌دهند، قابل تقدیر است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: ظرفیت کشور بسیار ظرفیت بالایی است و اگر همه ظرفیت‌ها پای کار بیاید کشور ما قدرتمندانه‌تر از آن است که یک ویروس بتواند مشکلی برای آن ایجاد کند به ویژه که ما هم در بحث علمی و هم در بحث نیروی انسانی و جوان آماده به کار ظرفیت خوبی داریم و فقط باید این ظرفیت‌ها مدیریت شود.
وی گفت: سطح مداخلات حتماً باید کاهش پیدا کند و تنها باید امر پزشکی و بهداشتی ملاک قرار گیرد به ویژه که دانشگاه‌های پزشکی و بهداشتی ما از جهت فنی و تخصصی صاحب صلاحیت هستند و دیگران باید بدانند این اظهارنظر و مداخلات آن‌ها از بعد تخصصی و فنی است.
رئیس قوه قضائیه افزود: اگر می‌گویند اجتماعات نباید انجام شود برای حفظ سلامت مردم است تا سلامت مردم را تضمین کنند و همه باید به این باید‌ها و نباید‌ها و پروتکل‌ها عمل کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ادامه داد: همه بخش‌ها باید ظرفیت‌ها را پای کار بیاورند به ویژه که امروز مردم در بحث کمک کردن حال بهتری پیدا کردند و بخش‌های نظارتی نیز پای کار هستند.
وی گفت: البته نقش نهاد‌های نظارتی و بازرسی نیز باید نقش کمک کننده و مبتنی بر همکاری باشد یعنی این که چه کار کنند که این مأموریت (مقابله با ویروس کرونا) بهتر انجام شود.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در این جلسه ادامه داد: ‌اختیاراتی که شورای عالی امنیت ملی با تنفیذ رهبرمعظم انقلاب برای مدیریت و کنترل بیماری کرونا به مسئولان اجرایی داده ؛ اتمام حجت است .
وی افزود : اختیارات لازم داده شده است ، همه دستگاه‌ها به کمک دستگاه بهداشت و درمان کشور بشتابند و در صورت نیاز جلسه ستاد مقابله با کرونا در عالی ترین سطح، باید هر روز برگزار شود نه هفته‌ای یکبار.
وی با بیان اینکه دوست داشتم در بیمارستان‌های محل بستری بیماران مبتلا به کرونا حاضر می‌شدم و ضمن عیادت از بیماران به پزشکان و پرستاران فداکار کشور از نزدیک خداقوت می‌گفتم ، افزود: با برخی از مدیران این بیمارستان‌ها در استان‌های تهران، قم و گیلان تلفنی گفتگو کردم و ضمن خداقوت به این عزیزان از آنها خواستم سلام من را به کادر درمانی خود ابلاغ کنند.
رئیس دستگاه قضا در باره اقدامات دستگاه قضایی گفت : به دادستان‌های سراسر کشور دستور داده‌ام با احتکارکنندگان به شدت و سرعت برخورد کنند. برخی فکر می‌کنند کار دستگاه‌های نظارتی مچ‌گیری است در حالیکه مجموعه‌های نظارتی باید همراه با دستگاه‌های اجرایی و در کنار آنها کمبودها و نیازمندی‌های موجود را از مسئولان مطالبه کنند.
 
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در بازدید سرزده از ستاد فرماندهی مدیریت عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران از کادر درمانی اعم از پرستاران و پزشکان که در خط مقدم مبارزه با مقابله با ویروس کرونا هستند، صمیمانه تشکر کرد و گفت: تصمیم داشتیم از بیمارستان‌ها بازدید کنیم، اما چون اعلام شده بود در بیمارستان‌ها حضور پیدا نکنید از این پروتکل پیروی کردیم و وظیفه خود دانستیم که در ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران؛ تشکر و قدردانی خود را اعلام کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گفته مرکز رسانه قوه قضاییه، رئیس قوه قضاییه نیز صبح امروز به صورت تلفنی با دکتر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری ، دکتر سیامک ریماز رئیس بیمارستان رازی گیلان ، دکتر پرهام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم و دکتر میرزابیگی رئیس سازمان نظام پرستاری برای پیگیری وضعیت درمان بیماران کرونا گفت وگو کرد و ضمن تقدیر از خدمات و زحمات ارائه شده به جامعه پزشکی خداقوت گفت.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در این گفتگوی تلفنی در جریان آخرین وضعیت بیماران تحت درمان، کاستی‌ها و نیازمندی‌های این مجموعه ها قرار گرفت.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)