• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۹۳۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
فارس » علمی و فرهنگی
امور استان‌های رسانه ملی

ایرانگردی نوروزی با شبکه‌های استانی

رئیس مرکز سیمای استان‌ها: بیش از ۷ هزار و ۲۰۰ دقیقه ویژه برنامه تحویل سال در مراکز استانی تولید و پخش می‌شود.

ایرانگردی نوروزی با شبکه‌های استانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، رئیس مرکز سیمای استان‌ها با اشاره به تولید و پخش بیش از ۷ هزار و ۲۰۰ دقیقه ویژه برنامه تحویل سال در مراکز استانی گفت: از دیگر برنامه‌های نوروز ۹۹ می‌توان به «یک نوروز ۳۰ مهمان» اشاره کرد.
سید عباس فاطمی با اشاره به تدارک گسترده شبکه‌های استانی برای نوروز ۹۹ گفت: با توجه به اینکه تعطیلات نوروز عملاً از آغاز تعطیلات مدارس شده و ضرورت در خانه ماندن مردم به خاطر ویروس کرونا بیش از پیش احساس می‌شود مرکز سیمای استان‌ها با در نظر گرفتن شعار «در خانه می‌مانیم» اقدامات رسانه‌ای متنوعی را تدارک دیده است. این اقدامات در قالب سه ساختار نمایشی، مستند و برنامه‌های ترکیبی در حال انجام است.
وی به تولید ویژه برنامه‌های تحویل سال نو در مراکز اشاره کرد و افزود: این ویژه برنامه‌ها در ۳۳ مرکز و با مدت زمان مجموع ۷۲۴۵ دقیقه تولید و پخش خواهد شد. مقرر شده در ایام نوروز ۲۹۸۶ قسمت برنامه‌های صبحگاهی، خانوادگی، کودک، نوجوان و جوان، شبانگاهی و مسابقه با مدت زمان ۱۶۸۳ ساعت تولید و پخش شود.
رئیس مرکز سیمای استان‌ها با بیان اینکه موفقیت مجموعه طنز میانبر (تولید صدا و سیمای مرکز البرز) در شبکه پنج سیما سبب شده این سریال به درخواست شبکه، ویژه ایام نوروز هم تولید و پخش آن تا ابتدای ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت خاطرنشان کرد: سریال‌های نوروزی با رویکرد طنز اجتماعی را با زبان محلی هم در نظر گرفته شده که شامل «خیال خام» مجموعه ۱۴ قسمتی سیمای مرکز آذربایجان شرقی به زبان ترکی، «ددمان» مجموعه ۱۵ قسمتی به زبان ترکی در سیمای مرکز زنجان، «عبید» سریال فارسی و ۱۳ قسمتی مرکز قزوین، «ضامن معتبر» مجموعه ۱۵ قسمتی سیمای مرکز کردستان به زبان کردی و «لیمو ترش» سریال ۱۵ قسمتی مرکز همدان به زبان فارسی است.
وی ادامه داد: ۳۵ فیلم تلویزیونی طنز، ملودارم، کودک و نوجوان و اجتماعی و ۸۰ مستند با موضوع‌های اقتصاد و کارآفرینی، فرهنگ و اقوام، محیط زیست و منابع طبیعی تولید سال جاری از شبکه‌های استانی روانه آنتن خواهد شد.
فاطمی به برنامه‌های مستند و پویانمایی مراکز اشاره و تصریح کرد: نظر به کاهش سفر‌ها و ضرورت ماندن در منزل سیمای مراکز بسته متنوعی از مستند‌های گردشگری و ایران شناسی در قالب قسمت تهیه و در اختیار مراکز قرار گرفت تا مخاطبان از قاب تلویزیون به اقصی نقاط ایران عزیز سفر کنند و همچنین برنامه‌ریزی مناسبی برای سفر‌های بعد از پشت سر گذاشتن بحران کرونا داشته باشند.
رئیس مرکز سیمای استان‌ها گفت: توجه ویژه به بُعد آموزشی و سرگرمی در طراحی کنداکتور شبکه‌ها و همچنین نوآوری در نگاه برنامه به نیاز مخاطبان در این ساختار برنامه‌سازی مورد توجه بوده است.
وی مهمترین محور‌های برنامه‌های ترکیبی سیمای مراکز در نوروز ۹۹ را شامل طراحی سرگرمی و بازی خانگی، تعاملی کردن برنامه با مردم با شعار هر خانواده یک قاب یک پیام، معرفی کتاب و ترویج کتابخوانی و معرفی و گفتگو با فرهیختگان استان از گذشته تا معاصر برشمرد و افزود: طبق دستورالعملی ۴۳ عنوان سرگرمی و بازی قابل انجام در منازل با حضور پدر و مادر و ضبط موبایلی و ارسال جهت پخش در سیما (بطور مثال ساخت فیلم‌های موبایلی توسط اعضای خانواده با رویکرد زندگی سالم و شاد در خانه) تدارک دیده شده است به طوری که مخاطبان می‌توانند از کار‌هایی که در کنار هم در محیط خانه انجام می‌دهند فیلم تولید کرده و برای شبکه‌ها ارسال کنند.
رئیس مرکز سیمای استان‌ها به دیگر برنامه‌ریزی‌ها در این خصوص پرداخت و گفت: تولید و ارسال دابسمش با موسیقی‌ها محلی، شعرخوانی موبایلی، اجرای استندآپ با موضوع خاص توسط مردم، روایت خلاصه کتابی که خوانده شده، به اشتراک‌گذاری خبر‌های خوب هر استان ارسال پیام‌های تصویری برای خوشحال کردن دیگران و آموزش بازی و ورزش‌های خانگی برخی دیگر از این موارد هستند.
وی اضافه کرد: از جمله نوآوری‌های شبکه‌های استانی برای تعاملی‌تر شدن برنامه‌های نوروزی می‌توان به برنامه‌ریزی برای تولید آیتم‌های کوتاه قصه گویی یا داستان‌خوانی، تولید آیتم‌های انگیزشی کوتاه توسط کارشناسان سر شناس استانی، معرفی وب سایت‌های آموزش و جذابی که مورد تایید می‌باشد (کتابخانه‌های مجازی) و لطیفه‌گویی ارسالی از مخاطبان اشاره کرد.
فاطمی با بیان اینکه برگزاری مسابقه‌های تلفنی با نگاه آموزشی هم در دستور کار قرار دارد تصریح کرد: تولید ویژه برنامه «یک نوروز ۳۰ میهمان» یکی از تصمیم‌های جدی معاونت است که مهمانان شامل معلم نمونه، مخترعین، الگو‌های اجتماعی موفق، شرکت‌های دانش‌بنیان، کارآفرینان موفق، اساتید دانشگاهی، برترین رتبه‌های کنکور و همچنین پزشک و پرستار مدافع سلامت هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
افزایش ساعت فعالیت نانوایی‌های شهر رشت در ایام ماه مبارک رمضان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)