• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۹۸۳۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
به دستور فرمانده کل ارتش؛

آغاز رزمایش پدافند بیولوژیک ارتش از فردا

جلسه اضطراری فرمانده کل ارتش با فرماندهان نیرو‌های چهارگانه آجا بصورت ویدئو کنفرانس تشکیل شد.

آغاز رزمایش پدافند بیولوژیک ارتش از فردابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش؛ در پی ابلاغ فرمان فرماندهی معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، ساعتی قبل جلسه اضطراری فرمانده کل ارتش با فرماندهان نیرو‌های چهارگانه آجا بصورت ویدیو کنفرانس تشکیل شد و با دستور امیر سرلشکر موسوی، رزمایش پدافند بیولوژیک ارتش از فردا آغاز خواهد شد.
 در این جلسه امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده و فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی، امیر سرتیپ صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی، امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی و امیر دریادار دوم مداح معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتش حضور داشتند.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش با اشاره به تشکیل قرارگاه امام رضا (ع) در ستاد کل نیرو‌های مسلح در پی صدور فرمان فرماندهی معظم کل قوا گفت: اولین جلسه این قرارگاه مصوباتی داشته است که به همه نیرو‌ها ابلاغ شده و لازم است به بهترین شکل به آن‌ها پرداخته شده و همه اقدامات قرارگاه پدافند زیستی ارتش در چارچوب مصوبات قرارگاه امام رضا (ع) انجام شود.
وی افزود: تقدیر فرماندهی معظم کل قوا از اقدامات نیرو‌های مسلح، جای شکر دارد و به‌خاطر تلاش یکایک کارکنان جان بر کف نیرو‌های مسلح اعم از؛ ارتش، سپاه، وزارت دفاع، بسیج و نیروی انتظامی بوده است که این امر مسئولیت و مأموریت‌های ما را سنگین‌تر و افزون‌تر می‌کند و برای گسترش اقدامات مورد نظر معظم‌له باید تمام تلاش خود را بکار گیریم.
فرمانده کل ارتش با تأکید بر لزوم سازماندهی تجهیزات و نیروی انسانی بکارگیری شده در امدادرسانی و خدمات بهتر به ملت شریف ایران برای مقابله با ویروس منحوس کرونا خاطر نشان کرد: پیشگیری از شیوع این بیماری و ویروس، یکی از موارد مورد تأکید فرماندهی معظم کل قوا است که بزودی با اجرای یک رزمایش دفاع بیولوژیک تحت کنترل و فرماندهی قرارگاه پدافند زیستی ارتش به فرماندهی امیر دریادار سیاری و با محوریت نیروی زمینی ارتش به فرماندهی میدانی امیر سرتیپ حیدری، باید تلاش کنیم تا خدمات و اقدامات متناسب با فرمان فرماندهی معظم کل قوا به بهترین شکل ممکن اجرا گردد.
امیر سرلشکر موسوی در ادامه با صدور دستور فوری مبنی بر ایجاد مراکز درمانی متعدد در محله‌ها که از اقدامات موثر در راستای فعال‌تر شدن خدمات ارتش است؛ تأکید کرد: بمنظور مدیریت دقیق و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران علاوه بر مراکز موجود، در ۳۰۰ محله و منطقه در کشور با ایجاد مراکز درمانی نسبت به شناسایی بیماران کرونایی اقدام و از گسترش این بیماری جلوگیری خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون اقدامات بسیار مهم و تأثیرگذاری توسط نیرو‌های چهارگانه ارتش در اقصی نقاط کشور انجام شده است افزود: بار اصلی مأموریت دفاع بیولوژیک در کشور بر دوش نیروی زمینی است و سایر نیرو‌ها به ترتیب؛ نیروی پدافند هوایی در اراک، نیروی هوایی در بوشهر، نیروی دریایی در هرمزگان و همچنین نیرو‌های هوایی و دریایی بصورت مشترک در شهر‌های چابهار و کنارک مأموریت تشکیل قرارگاه‌هایی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا را بر عهده خواهند داشت.
فرمانده کل ارتش در ادامه تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد پس از مشخص شدن و واگذاری اماکن توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا، تعداد تخت‌های خود را به ۴ هزار تخت برای تشکیل استراحت‌گاه‌های پس از درمان بیماران کرونایی به این اماکن افزایش دهد. اگرچه تاکنون در برخی استان‌های کشور این اتفاق افتاده و استراحت‌گاه‌هایی توسط نیروی زمینی آماده شده است.
امیر سرلشکر موسوی ضمن قدردانی از زحمات و اقدامات کادر درمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مدت افزود: جمعی از پیشکسوتان ارتش، ایثارگرانه برای کمک و حضور در جمع کادر درمانی آجا اعلام آمادگی کرده‌اند که این اقدام ایثارگرانه آن‌ها شایان تقدیر بوده و لازم است معاونت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با یک برنامه‌ریزی دقیق در صورت لزوم از وجود این عزیزان هم استفاده کند.
فرمانده کل ارتش بر ضرورت تولید بیشتر ماسک، مواد ضد عفونی کننده و البسه مخصوص توسط یگان‌ها تأکید و خاطر نشان کرد: نیرو‌های چهارگانه ارتش باید ضمن استمرار و تداوم خدمت‌رسانی به مردم برای مقابله با ویروس کرونا، در پشتیبانی تولید تجهیزات ضروری نیز برنامه‌ریزی و اقدام نمایند.
در پایان امیر دریادار سیاری فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش و فرماندهان نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ضمن ارائه گزارش اقدامات و میزان توان موجود، آمادگی خود برای اجرای فرمان فرماندهی معظم کل قوا و تدابیر فرمانده کل ارتش را اعلام کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)