• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۰۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶
سیاسی » دولت
نوبخت

پرداخت نخستین بسته حمایتی؛ ساعت ۲۴ سه شنبه

رئیس سازمان برنامه و بودجه از پرداخت نخستین بسته حمایتی به خانوار‌های فاقد در​آمد در ساعت ۲۴ روز سه شنبه، پس فردا خبر داد.

پرداخت نخستین بسته حمایتی؛ ساعت ۲۴ سه شنبه

آقای محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه مباحث اقتصادی مدیریت کرونا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما با تبیین مصوبات اقتصادی دولت برای حمایت از قشر‌های آسیب پذیر گفت: مجموع مصوباتی که در این جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا اتخاذ شد به دو گروه تقسیم می‌شود.
وی افزود: این مصوبات به ۱۰ رسته شغلی از مشاغل آزاد مربوط می‌شود که صاحبان این مشاغل از شیوع بیماری کرونا آسیب دیده اند و درآمدهایشان کاهش یافت و باید مشمول مساعدت‌هایی شوند.
آقای نوبخت گفت: این کمک‌ها مثلا در خصوص مالیات این بود که پرداخت مالیات این افراد و یا بیمه تامین اجتماعی این افراد چند ماه به تعویق بیفتد و یا اگر چکی دارند که مثلا برگشت خورد آثار بانکی آن یعنی محرومیت از برخی خدمات بانکی به طور موقت شامل آنان نشود و تسهیلاتی برای آنان ایجاد شود.
معاون رئیس جمهور افزود: بخش دیگر مصوبات، مصوباتی بود که بار مالی برای دولت داشت و سازمان برنامه و بودجه از جانب دولت متعهد شد که آن را پرداخت کند.
وی گفت: نخستین بخش بسته‌های حمایتی شامل سه میلیون نفر است کم درآمدترین افراد جامعه می‌شود که شاید به نوعی بشود که این افراد در آمد ثابتی جز یارانه‌ها ندارند.
آقای نوبخت افزود: مقرر شد که به این افراد متناسب با شمار اعضای خانوار از ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان در قالب بسته حمایتی ویژه به طور بلاعوض پرداخت کنیم که این بسته در چهار مرحله پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه از هماهنگی برای پرداخت نخستین بسته حمایتی در ساعت ۲۴ سه شنبه پس فردا به حساب این سه میلیون نفر خبر داد و اضافه کرد: این بسته سه مرحله دیگر نیز در سه ماه آینده برای این افراد پرداخت می‌شود.
وی همچنین گفت: غیر از این افراد، کارگردان فصلی یا صاحبان مشاغلی مانند کارگران مغازه‌های آب میوه فروشی یا اغذیه فروشی که اکنون امکان فروشی برای آنان نیست و اکنون نیاز به کمک دارند اگر تقاضا کنند در کارت یارانه و حمایت معیشتی آنان از یک تا دو میلیون تومان شارژ می‌کنیم.
آقای نوبخت افزود: برای پرداخت این وام نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان نیست و همین که تقاضای شارژ این تسهیلات را از طریق سایتی که معرفی خواهد شد، اعلام کنند، در فاصله بسیار کوتاهی، یک تا دو میلیون تومان در حسابشان شارژ می‌کنیم.
معاون رئیس جمهور اضافه کرد: دریافت کنندگان این تسهیلات از دوره سه ماه تنفس برخوردار می‌شوند و پس از این دوره، این تسهیلات در فاصله‌ای دو ساله به صورت اقساط با کارمزد ۴ درصد از یارانه هایشان کسر خواهد شد و این تسهیلات را می‌توان نوعی قرض الحسنه ارزان قیمت تلقی کرد.
وی گفت: همه امید ما به این است که صاحبان این مشاغل مانند اغذیه فروش‌ها و رستوران‌ها از تابستان آنقدر کسب و کارشان رونق بگیرد که مشکلات کنونی جبران شود.
آقای نوبخت افزود: این مصوبات صرفاً برای ارائه مساعدت به این قشر‌ها در این چند ماه است و دولت در حد وسعش در کنار مردم است، اما مردم فراموش نکنند که دولت نیز اکنون با تحریمی بسیار سخت و ناجوانمردانه و ظالمانه در حوزه مسائل نفتی، بانکی و واردات دارو مواجه هستیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین با اشاره تلویحی به دروغگویی آمریکایی مبنی بر ادعای کمک به مردم ایران تصریح کرد: کسانی که می‌گویند آمادگی دارند به ایرانیان کمک کنند، بهترین کمک شان این است که تحریم‌ها را بردارند تا دارو وارد کنیم یا بتوانیم نفتمان را بفروشیم.
وی در پایان افزود: با این همه اگر دست دولت بیش از این هم باز بود، بیشتر از این‌ها برای مردم شایسته اش هزینه می‌کرد با این حال ما فعالانه در کنار مردم هستیم و به یاری خداوند شاهد روز‌ها بانشاط هم خواهیم بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
برای مددجویان نظرلطفی بکنیدسبدحمایت راهم به مددجویان بدهید
باسلام مبلغی راکه دولت با یارنه بحساب مددجویان کمیته امداد واریز میکند کمیته امداد هنوز واریز نکرده کدام خانواده میتواند فقط وفقط با یارانه زندگی کند سراغ دارید این مبلغ را طبق اخبار دولت بایارانه واریز میکند ولی کمیته امداد دربانک خودش بنام بانک امدادو ولایت برای سودجویی خودش ذخیره میکند بعداز چندین روز بحساب مدد جویان واریز میکند آیا این عمل شرعی وقانونی است که مدجو وخانوادش در مضیغه باشند برای سود جویی بیشتر یاعلی مدد
تو کدوم سایت باید تقاضا کرد ؟ چرا خبراتون کامل نیست؟
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)