• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۰۵۰۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سخنگوی سپاه:

اقدامات جدید و تکمیلی سپاه در پیشگیری و مقابله با کرونا

سردار شریف از پیشنهاد احتساب زمان فعالیت مشمولان فعال در صحنه مقابله با کرونا به عنوان بخشی از خدمت سربازی خبر داد.

اقدامات جدید و تکمیلی سپاه در پیشگیری و مقابله با کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سيما و به نقل از سپاه نیوز، سخنگوی سپاه با تشریح اقدامات جدید و تکمیلی سپاه و بسیج در عرصه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا از پیشنهاد احتساب زمان فعالیت مشمولان فعال در صحنه پیشگیری و مقابله با کرونا به عنوان بخشی از خدمت سربازی خبر داد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف گفت: به یاری خداوند متعال پس از فرمان مبارک فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) به سردار رئیس محترم ستاد کل نیرو‌های مسلح مبنی بر تشکیل قرارگاه بهداشتی و درمانی نیرو‌های مسلح و متعاقباً برگزاری جلسات اولیه این قرارگاه با حضور فرماندهان و مسئولان عالی ارتش، سپاه، ناجا، وزارت دفاع و نیز مسئولان وزارت بهداشت و درمان و ستاد ملی مبارزه با کرونا، نیرو‌های سپاه و بسیج در تداوم نقش آفرینی‌هایی که از روز‌های اول شیوع این بیماری در کشور و تماس سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه با وزیر محترم بهداشت گرفته است، وارد مرحله نوینی از امداد و خدمت رسانی در این جهاد مقدس شدند.
وی افزود: روز‌های اخیر و در چارچوب مصوبات و ابلاغیه‌های قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع)، قرارگاه پدافند زیستی سپاه روند انسجام بخشی بیشتر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های میدانی برای بهبود خدمات را تقویت و شتاب بخشیده است.
سردار شریف با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سپاه و نیرو‌های بسیجی در سراسر کشور و تلاش همه جانبه و فراگیر سازمانی برای پاسخ به نیاز‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا خاطرنشان کرد: در همین راستا ۷۰۰ تخت دیگر به ظرفیت بستری بیمارستان بقیه الله (عج) تهران افزوده شده است و با تجهیز نقاهتگاه‌ها و کمپ‌های مراقبتی و نیز تزریق نیروی انسانی متخصص پزشک و پرستار به مجموعه‌های درمانی و تشخیصی در کنار تمهیدات و تلاش‌های سایر دستگاه ها، نهاد‌ها و سازمان‌های فعال در حوزه مبارزه با کرونا شرایط مطمئن تری فراهم شده است.
سخنگوی سپاه یادآور شد: در حوزه تامین اقلام بهداشتی و توسعه عملیات آلودگی زدایی و ضدعفونی کردن معابر و اماکن، هم اکنون ۱۰ هزار پایگاه مقاومت بسیج در استان‌ها و شهر‌های مختلف فعال هستند و با حمایت‌های مستقیم و غیر مستقیم در زمینه تولید ماسک، دستکش، لباس و مواد ضد عفونی و توزیع مدیریت شده آن به مردم و همچنین تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی به نیازمندان و آسیب دیدگان در استان‌های بیشتر درگیر با کرونا در وضعیت رضایت‌بخشی رسیده‌ایم.
وی مشارکت ۱۰۰ هزار پاسدار و بسیجی در صحنه نبرد با کرونا و سازماندهی و بسیج امکانات و ظرفیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری در بخش‌های مختلف بهداشتی، درمانی و پزشکی سپاه و بسیج را از افتخارات این نهاد در تاریخ خدمت به مردم و میهن اسلامی توصیف و تصریح کرد: معاونت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و قرارگاه پدافند زیستی سپاه با رصد و پایش و مدیریت اقدامات و فعالیت‌های سازمان بهداری رزم، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و بهداشتی خرد و کلان و بسیج جامعه پزشکی و انطباق سازی آن‌ها با سیاست ها، الزامات و درخواست‌های اعلام شده توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا، در تلاش است تا دغدغه و نگرانی‌های موجود در این زمینه را مرتفع و به مردم عزیز اطمینان دهد با همکاری آن‌ها به زودی شاهد کنترل و قطع زنجیره اتصال این پدیده زیستی شویم.
مسئول روابط عمومی کل سپاه همچنین شکل‌گیری اقدامات و ظرفیت‌های مقتضی را برای بررسی قوانین و احتمالات وقوع تهاجمات بیولوژیک و در عین حال ایجاد آمادگی‌های لازم در حوزه دفاع بیولوژیک را از اقدامات مهم و جاری مجموعه‌های اطلاعات، عملیات و نیز بخش‌های تحقیقات و علوم پزشکی سپاه دانست و تاکید کرد:همراهی و همکاری مردم، نقش محوری و سرنوشت‌ساز در شکست این بیماری دارد و توجه آن‌ها به توصیه‌ها و هشدار‌های اعلام شده از جمله «ماندن در خانه» می‌تواند شیب صعودی مبتلایان را نزولی و در مسیر رسیدن به وضعیت عادی قرار دهد.
سردار شریف حضور فداکارانه و ایثارگرانه اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان در همراهی و کمک به کادر پزشکی، درمانی و خدماتی مبارزه با ویروس کرونا را معنادار و برخاسته از باور‌های دینی و نوع دوستی ایرانیان قلمداد کرد و گفت: با کارشناسی‌های به عمل آمده توسط معاونت نیروی انسانی سپاه در حال ارائه پیشنهاد احتساب زمان فعالیت مشمولین فعال در صحنه پیشگیری و مقابله با کرونا به عنوان بخشی از خدمت سربازی به مراجع بالادستی هستیم که ان شاء الله با تصویب و ابلاغ آن از روحیه جهادی و احساس مسئولیت و نقش پذیری آن‌ها در این مدت قدردانی شود.
وی تاکید کرد: این دسته از افراد تحت دستورالعمل‌هایی که تدوین، تصویب و به ابلاغ خواهد رسید، پس از شناسایی و انجام آموزش‌های لازم فشرده به زنجیره مدافعان سلامت کشور افزوده شده و تحت نظارت سپاه و سایر سازمان‌های نیرو‌های مسلح به فعالیت خواهند پرداخت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)