• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۰۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی

از خانه به بازدید موزه ملی ایران بروید

معاون فناوری پژوهشگاه میراث فرهنگی با اشاره به اجرای طرحی فن‌آورانه برای راه اندازی نرم افزار موزه مجازی گفت: در ایام قرنطینه کرونا با استفاده از این اپلیکیشن می‌توان در خانه از موزه ملی ایران بازدید کرد.

از خانه به بازدید موزه ملی ایران بروید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، آقای علیرضا قلی نژاد پیربازاری با بیان اینکه این معاونت تلاش کرده است تا از کسب و کار‌های نوپای (استارتاپ) فناورانه در حوزه گردشگری حمایت همه جانبه‌ای داشته باشد تصریح کرد: ما در این سال‌ها کوشیده ایم تا با استفاده از نیرو‌های فناور و دانش فنی پژوهشگاه و بهره گیری از ایده‌های نوآورانه برای توسعه کسب و کار‌های حوزه میراث فرهنگی و گردشگری گام برداریم.
وی افزود: در واقع فعالیت‌های اقتصادی این اقدامات برعهده کسب و کار‌های نوپا (استارتاپ)، شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان بوده و پژوهشگاه تلاش کرده تا به پشتیبانی از آن‌ها برای راه اندازی و سهولت در خدمت رسانی بپردازد.
وی با تأکید بر اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در این راستا به دنبال پاسخگویی نوین به نیاز‌های جامعه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری است گفت: ما تلاش کردیم تا از نیرو‌های فعال در حوزه‌های فناورانه خارج از بدنه دولت برای پیشبرد اهداف و پاسخگویی به نیاز‌های جدید جامعه در این حوزه با بهره گیری از دانش روز استفاده کنیم.
آقای قلی نژاد پیربازاری ادامه داد: به این منظور پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری به محوریت معاونت فناوری و کاربردی سازی مرکز نوآوری خود را در سال ۹۷ در یک خانه تاریخی ثبت ملی شده موسوم به خانه تاریخی سرهنگ ایرج در محله پامنار تهران برای امور فناورانه و استقرار شرکت‌های نوآور با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری راه اندازی کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت ویژه امروزه کشور و شرایط به وجود آمده برای مقابله با ویروس کرونا گفت: در وضعیت عادی این شرکت‌ها به صورت طبیعی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های کشور هم پا با سایر کسب و کار‌ها پیش می‌روند با این حال در مواقع بحرانی به دلیل چابکی که این شرکت‌ها و گروه واحد‌های فناور دارند می‌توانند بهتر خود را با شرایط موجود وفق داده و سریع‌تر به نیاز‌های میراث فرهنگی و گردشگری از مسیر‌هایی کوتاهتر و کم هزینه‌تر پاسخ دهند.
وی افزود:امروزه که ما با یک معضل اجتماعی، بهداشتی و درمانی با نام کرونا در کشور مواجه هستیم و به هر حال بنا به توصیه‌ها گرد آمدن در محیط‌هایی بسته از جمله موزه‌ها با مشکل مواجه شده، یکی از شرکت‌های فناورانه تحت حمایت ما با بیش از یک سال فعالیت دراین حوزه توانسته این چالش را به یک فرصت بدل کرده و امکان بازدید از موزه عا را به صورت مجازی برای کاربران فراهم کند.
معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه با اشاره به پیشقدم شدن موزه ملی برای این منظور و آغاز شکل گیری موزه مجازی در این موزه تصریح کرد: استفاده از این بازدید مجازی با وجود آنکه ما را از بازدید حضور بی نیاز نخواهد کرد، اما اطلاعات قابل قبولی را در اختیار بازدید کننده قرار می‌دهد تا موزه‌ها بتوانند در این شرایط نیز به رسالت‌های فرهنگی که در جامعه دارند عمل کنند.
در ادامه آقای محمدرضا محمدی مدیر عامل شرکت فردا در جهان در خصوص اقدامات این شرکت در حوزه مجازی سازی بازدید از موزه‌ها گفت: با توجه به شیوع کرونا و اهمیت بازدید مجازی موزه ملی ایران تصمیم گرفتیم که نمایشگاه‌های این موزه از جمله موزه آلیکانته رو به صورت مجازی در اختیار مخاطبان در ایام نوروز و بعد از آن قرار دهیم.
وی ادامه داد: شرکت ما با حمایت معاونت فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی این افتخار را داشت که با موزه ملی ایران همکاری جدی را آغاز کند و خدمات متنوعی را از طریق نرم افزار کاربردی (اپلیکیشن) خود در اختیار مخاطب و بازدیدکنندگان مجازی قرار دهد.
آقای محمدی گفت: در نرم افزار کاربردی (اپلیکیشن) مذکور تلاش شده است تا اطلاعات مفیدی گردآوری و در قالب سرگرمی و پرسش و پاسخ به مخاطب عرضه شود تا در این ایامی که امکان بازدید حضوری وجود ندارد علاقه‌مندان از آثار موجود در موزه ملی اطلاع یابد و پس از گذر از این شرایط با دست پر به بازدید واقعی از موزه بپردازند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)