• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۱۶۳۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۸
سیاسی » دولت
روحانی در افتتاح قطعات ۲ و ۳ آزادراه همت - کرج

بازگشایی آزاد راه همت به کرج از پنج شنبه

رئیس جمهور: ادامه آزادراه همت به کرج از روز پنج شنبه بطور رسمی به روی مردم باز می‌شود.

>>> گزارش تصویری افتتاح قطعات ۲ و ۳ آزادراه همت - کرج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حسن روحانی امروز (سه شنبه) در آئین افتتاح قطعات ۲ و ۳ آزادراه همت به کرج، گفت: به میمنت و مبارکی با نزدیک شدن به مبعث پیامبر اعظم (ص) و در آستانه نوروز و سال نو که سال مبارکی برای ملت ایران خواهد بود آزادراه همت به کرج را افتتاح می‌کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با قدردانی از کسانی که برای اجرای این طرح تلاش کرده اند افزود: در آغاز این دولت سه درصد از قطعات دو و سه آزادراه همت اجرا شده بود و ۹۷ درصد در این ۶ سال تامین اعتبار و اجرا شد و اکنون به صد در صد رسیده است.
رییس جمهور اجرای این طرح را دارای اهمیت بسیار ویژه دانست و گفت: سال‌ها بود که مردم از آزادراه همت عبور می‌کردند و یکباره با تابلویی مواجه می‌شدند که روی آن نوشته شده بود آزادراه تمام شد و مجبور بودند به سمت چپ گردش کنند.
آقای روحانی افزود: این مسیر از پس فردا به روی مردم باز می‌شود و تابلوی قرمزی که روی آن نوشته شده بود اتوبان به پایان رسیده است برداشته می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رییس جمهور اجرای این طرح را سبب خوشحالی مردم استان البرز دانست و گفت: در ماه‌های اخیر سه طرح مهم را افتتاح کردیم که اهمیت بسیار دارد نخستین طرح متروی هشتگرد بود که افتتاح شد و برای مردم استان‌های تهران و البرز مهم بود.
آقای روحانی افزود: آزاد راه شمال، طرح دومی بود که به بهره برداری رسید و بسیار اهمیت دارد آزادراهی که صنعت جاده سازی ایران و قدرت کشورمان را در ساخت تونل و پل به نمایش گذاشت و این طرح ۳۲ کیلومتری جایگزین جاده ۹۰ کیلومتری قبلی شد طرحی که قدرت مهندسی کشورمان را به نمایش می‌گذارد و بسیار اهمیت دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
ارزش آزادراه همت به کرج ۲۵ هزار میلیارد تومان است
رئیس جمهور با اعلام اینکه سه سال در انتظار افتتاح آزادراه همت به کرج بوده ایم، گفت: ارزش این آزادراه ۲۵ هزار میلیارد تومان است.
آقای حسن روحانی با اشاره به اینکه تقریباً سه سال است منتظر افتتاح این پروژه هستیم، اظهار داشت: ما در سه سال گذشته به آقای نوبخت گفته ایم، آیا این اتوبان افتتاح می‌شود یا نه؟ و هر سال به ما گفته است من تلاش می‌کنم تا عید نوروز افتتاح شود.
رئیس جمهور گفت: یعنی از نوروز دو سال پیش به ما می‌گفت امسال این پروژه افتتاح می‌شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آقای روحانی با بیان اینکه مردم در سال ۹۹ از این جاده استفاده می‌کنند، افزود: بقیه طرح‌ها و پروژه‌ها که در این برنامه به آن‌ها اشاره شد هم در سال ۹۹ ان شاءالله افتتاح خواهد شد.
رئیس جمهور همچنین اعلام کرد: بیش از ۹ هزار میلیارد تومان برای این آزادراه اعتبار هزینه شده است که تقریباً ارزش فعلی این آزادراه را به ۲۵ هزار میلیارد تومان می‌رساند.
 
این روز‌های سخت خواهد گذشت
رئیس جمهور با بیان اینکه این روز‌های سخت خواهد گذشت، گفت: از همه کادر درمانی که به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی به هموطنان هستند سپاسگزارم و در مقابل همه آن‌ها تعظیم می‌کنم.
آقای روحانی در ادامه سخنان خود با تشکر از زحمات پزشکان، پرستاران و کادر درمان که به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی به هموطنان هستند، افزود: برای بیمارانی که در بیمارستان‌ها بستری هستند آرزوی شفا می‌کنیم و به همه پزشکان و پرستاران خدا قوت می‌گوییم و در مقابل همه آن‌ها تعظیم می‌کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی ادامه داد: این روز‌های سخت خواهد گذشت و این غم به پایان خواهد رسید و ان شاءالله با کمک مردم و همت پزشکان و توفیق خداوند از این روز‌ها عبور خواهیم کرد.
رئیس جمهور با تاکید بر این که توجه ما باید به خداوند باشد، افزود: امسال جسم ما به دلایل بهداشتی از اماکن متبرکه فاصله دارد و ما نمی‌توانیم به این حرم‌ها مشرف شویم. اما روح ما بیش از همیشه به آن‌ها نزدیک است مخصوصاً امسال روز اول فروردین که به نام مولایمان امام موسی بن جعفر (ع) است و بسیاری از اماکن متبرکه ما متعلق به فرزندان ایشان است.
تکمیل آزادراه همت به کرج در اوایل سال ۹۹ 
رئیس جمهور گفت: ۱۷ کیلومتر باقیمانده از آزادراه همت به کرج در اوایل سال آینده تکمیل می‌شود.
 
آقای حسن روحانی در مراسم افتتاح قطعات دو و سه آزادراه همت به کرج، گفت: بسیاری از اماکن متبرکه خیر و برکت برای مردم دارد و ملت ما همیشه روز‌های سخت را پشت سر گذاشته است و در سال ۹۹ با توجه به مشکلاتی که در سال ۹۸ ایجاد شده مردم همیشه یاریگر همدیگر بودند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: امیدواریم که استانداری و شهرداری البرز همه کمک کنند تا این جاده هر چه سریعتر تکمیل شود.
رئیس جمهور همچنین گفت: من به وزیر هم گفتم که اتوبان ها، قیمت زمین‌های اطراف را چندبرابر می‌کند، زمانی که اتوبان کشیده شود پول بسیاری را برای آزادراه تامین می‌کند.
آقای روحانی در پایان گفت: همهِ ملت خسته از کرونا هستند و امیدواریم ماه‌های اولیه سال جدید، ملت از این بیماری نجات پیدا کنند همچنین از پزشکان که تلاش زیادی در این راستا داشته اند قدردانی می‌شود.

افتتاح قطعات ۲ و ۳ آزادراه همت - کرج
قطعات ۲ و ۳ آزادراه شهید همت - کرج صبح امروز با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

قطعه ۲ این آزادراه از گرمدره تا شهرک جهان نما، به طول ۵.۱ کیلومتر و قطعه ۳ از شهرک جهان نما تا جاده چالوس به طول ۴ و نیم کیلومتر است.

این آزادراه با هزینه‌ای بالغ بر ۵۵۰ میلیارد تومان احداث شده است که ۳۸ درصد از هزینه‌های آن صرف آزاد سازی و تملک اراضی شده است.
کاهش سالانه ۳۷۴ میلیارد ریال در مصرف سوخت و ۱۱۷ میلیارد ریال در تصادفات از جمله مزایای این طرح است.
همچنین پیش بینی می‌شود با بهره برداری از این آزادراه ۳۵ درصد از بار ترافیکی آزادراه تهران - کرج به این مسیر منتقل می‌شود.

ارتباط زنده محمدرضا فخاری از محل بهره برداری قطعات ۲ و ۳ آزادراه همت - کرج

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


---

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
از یک طرف دولت می گوید نروید بیرون و مسافرت ولی از طرف دیگر از زمان شروع کرونا تو بوق و کرنا کردند افتتاح ازاد راه را .چرا؟!
درود
پرداخت عوارض برای خروج دو مسیر شخصی و عمومی روی ایستگاه برای مسیر عمومی وسایل عمومی عدم پرداخت و وسایل شخصی رقم بالای عمومی را پرداخت نمایند و مسیر شخصی رقم گذشته و پایین پرداخت شود !
دوستدارتان امیر
.
سلام
افتتاح این بزرگراه مرا به یاد یک داستان افتاد:
یکی داشت از کنار دو تا کارگر عبور می کرد دید یکی دارد زمین را میکند و خاکها را بیرون میریزد و دیگری چند قدم پشت سرش همان خاکها را دوباره در همان جا میریزد. جلو رفت و گفت چرا اینکار بیهوده را میکنید؟ جواب شنید : ما سه نفریم یکی میکنه یکی لوله میگذارد و نفر سوم هم خاکروی لوله میریزه . نفر دوم غایب است و ما هم کار خودمون را میکنیم. خلاصه بذارید کار خودشونو بکنند و چیکار بکار کرونا دارند.
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)