• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۳۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲
سیاسی » دولت
جلسه سران قوا با ستاد ملی مقابله با کرونا

امیدوارم با همراهی مردم، شیوع کرونا سیر نزولی یابد

رئیس جمهور از همراهی مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی به ویژه درباره ماندن در منزل و خودداری از سفر قدردانی کرد.

امیدوارم با همراهی مردم، شیوع کرونا سیر نزولی یابد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،رئیس جمهور در جلسه سران قوا با روسای برخی کمیته‌های اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا، با قدردانی از همراهی مردم در رعایت پروتکل‌ها و توصیه‌های بهداشتی به ویژه در خصوص ماندن در منزل و خودداری از سفر گفت: امیدوارم با ادامه همراهی مردم در آینده سیر شیوع ویروس کرونا به مرحله نزولی شدن نزدیک شود.
آقای روحانی روز پنجشنبه در این جلسه با اشاره به گزارش وزیر راه و شهرسازی درباره روند کاهشی جابه‌جایی و سفر‌های مردم، ضمن تشکر و قدردانی از همراهی مردم به خاطر عمل به توصیه‌های انجام شده گفت: امیدوارم مردم به طور جدی‌تر و بیشتر به این توصیه عمل کنند.
رئیس جمهور اضافه کرد: همانگونه که متولیان امور بهداشتی کشور گفته‌اند اگر این روند و همراهی مردم همچنان در آینده ادامه پیدا کند می‌توانیم امیدوار باشیم که سیر شیوع این بیماری به مرحله نزولی شدن نزدیک شود.
وی همچنین با اشاره به مباحث مطرح شده درباره مراکز پرجمعیت و تجمعی در استان‌های مختلف به وزیر کشور ماموریت داد همراه با استانداران، مراکز جمعیتی در استان‌های هدف را مورد بررسی قرار داده و به جز مراکز ضروری از جمله مراکز توزیع دارو، مواد غذایی و سایر اقلام مورد نیاز و ضروری روزمره مردم، بقیه بازارها، پاساژ‌ها و مراکز تجاری که تراکم جمعیت ایجاد می‌شود را تا ۱۵ فروردین تعطیل کند.
رئیس جمهور همچنین با تاکید بر رعایت توصیه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به این وزارتخانه تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان بایستی برای کلیه فعالیت‌های مردم از جمله آن دسته از کسب و کار‌ها و مراکز تولیدی که باید فعال باشند پروتکل‌های ویژه بهداشتی را تهیه و ابلاغ کند.
اقای روحانی همچنین با اشاره به اقدامات انجام گرفته از طرف کمیته اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی در دو بخش حمایت از کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا و کمک معیشتی به خانواده‌های آسیب‌دیده انجام شده است. در خصوص کسب و کار‌های آسیب دیده مهلت سه ماهه‌ای برای پرداخت اقساط بانکی، بیمه به تامین اجتماعی و مالیات و نیز توقف سه ماهه اقدامات تنبیهی سیستم بانکی در زمینه چک‌های برگشتی در نظر گرفته شده است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همچنین مصوباتی برای حمایت و کمک به رسته‌های اقتصادی آسیب‌دیده برای برگشت به شرایط عادی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: همچنین در خصوص اعطای بسته‌های حمایتی برای اقشار و خانواده‌هایی که عمدتا به علت عدم برخورداری از حقوق ثابت یا شغل معین در فضای کسب و کار شب عید دچار آسیب شده‌اند، نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.
رئیس جمهور در ادامه ضرورت توجه به آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: همه دستگاه‌ها موظف هستند درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات انجام شده در خصوص مقابله با شیوع کرونا آموزش‌ها و اطلاع رسانی‌های لازم را انجام دهند.
در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش مبسوطی از آخرین وضعیت و شرایط کشور در خصوص مقابله با شیوع ویروس کرونا و تلاش شبانه روزی مراکز بهداشتی و درمانی در این راستا ارائه کرد.
وزیر کشور نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت استان‌های کشور و برنامه‌های اجرایی برای مقابله با شیوع این بیماری در سطح استان‌ها و نیز شرایط امنیتی کشور ارائه کرد.
در ادامه جلسه اقای نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور نیز درباره مسائل اقتصادی و تبعات شیوع ویروس کرونا و آسیب‌های وارده به کسب و کار‌ها و مراکز تولیدی و همچنین تمهیدات اقتصادی که کمیته اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا برای جبران آسیب‌ها طراحی کرده، گزارشی ارائه کرد.
در این جلسه همچنین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گزارشی درخصوص فعالیت مراکز پژوهشی و دانشگاه‌ها و نیز اقدامات متخصصین برای رفع نیازمندی‌های دارویی و بیمارستانی ارائه کرد.
وزیر راه و شهرسازی نیز در ادامه جلسه از روند کاهش حمل و نقل عمومی و جاده‌ای در کشور در آستانه سال نو با اجرای سیاست‌هایی که در این راستا در پیش گرفته شده است، گزارشی ارائه و از همکاری خوب مردم در عمل به توصیه‌های انجام شده قدردانی کرد.
 
جلسه سران قوا با ستاد ملی مقابله با کرونا
جلسه سران قوا با روسای کمیته‌های اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا صبح امروز در دفتر رئیس‌جمهور برگزار شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)