• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۴۲۸۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹
بین الملل » آمریکا
در ادامه سیاست فشار حداکثری بر ایران

پمپئو ادعا‌های خود ضد ایران را تکرار کرد

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد بر روی چالش‌های دیپلماتیک در سراسر جهان ازجمله مسئول شناختن ایران به خاطر فعالیت بدخواهانه آن متمرکز هستیم!

پمپئو ادعا‌های خود ضد ایران را تکرار کرد
   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه سیاست‌های نخ نما و تکراری این کشور ضد جمهوری اسلامی در اظهاراتی ایران را به فعالیت به زعم خود بدخواهانه در منطقه متهم کرد.
درحالی که برخی کشور‌های جهان از آمریکا خواسته اند تحریم‌های ظالمانه علیه ایران را لغو کند تا به شیوع بیشتر کرونا منجر نشود؛ آمریکا سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ تحریم‌های جدیدی ضد ایران وضع کرد. پمپئو در نشست خبری روز سه شنبه ۲۷ اسفند ادعا کرده بود: آمریکا قصد دارد به کارزار فشار حداکثری خود برای محروم کردن ایران از درآمدهایش از طریق قطع توانایی این کشور برای فروش نفت خود در خارج ادامه دهد.
در همین حال مایک پمپئو در کنفرانس خبری مشترک روز دوم فروردین ۱۳۹۹ به همراه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید بدون هیچ توجهی به متهم بودن کشورش درخصوص حمله بیولوژیک به برخی کشور‌ها ازجمله ایران و چین با سلاحی به اسم کرونا،  گفت: قبل از این که من درباره تلاش‌هایی صحبت کنم که در حال انجام آن برای مقابله با ویروس چینی هستیم، می‌خواهم به مردم آمریکا اطمینان دهم که همانطور که رئیس جمهور ترامپ گفت، وزارت امور خارجه و تمام تیم امنیت ملی بر روی چالش‌های دیپلماتیک دیگر در سراسر جهان نیز متمرکز هستند که شامل کاهش خطرات از افغانستان علیه آمریکا، مسئول شناختن رژیم ایران به خاطر فعالیت بدخواهانه آن است و تلاش‌های ضد تروریستی ما علیه داعش اولویت تیم ما است. 
پمپئو در ادامه دروغپردازی هایش علیه کشورمان، مدعی شد: کمک‌های بشر دوستانه به ایران در دسترس است. ما پیشنهاد کمک را داده ایم. دارو‌هایی که به مقصد ایران می‌روند مشمول تحریم نیستند. ما می‌خواهیم کمک‌های بشردوستانه و دارو به دست مردم ایران برسد!
وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه این کنفرانس خبری درخصوص تمهیدات آمریکا برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: دیروز، وزارت امور خارجه یک توصیه سطح ۴ درباره سفر‌های جهانی صادر کرد. معنایش این است که باید از همه سفر‌های بین المللی شهروندان آمریکایی اجتناب شود.
وزیر امور خارجه آمریکا همچنین گفت: من همچنین می‌خواهم درباره اطلاعات نادرستی که مردم در سراسر جهان می‌بینند، صحبت کنم. برخی از این اطلاعات نادرست از دولت‌ها بر می‌خیزد و برخی را هم افراد منتشر می‌کنند. ما شاهد اطلاعاتی بودیم که می‌گفت این ویروس از ارتش آمریکا برخاسته است. اطلاعات نادرستی درباره قرنطینه کردن منتشر شده بود. همه آمریکایی‌ها و مردم سراسر جهان باید اطلاعات را از منابع موثق بگیرند نه از بازیگران بد که تلاش می‌کنند اطلاعاتی را منتشر کنند که خودشان می‌دانند نادرست است. این نبرد سختی است و مردم آمریکا موضع سفت و سخت دارند. تیم دیپلماتیک ما همواره در تلاش هستند ایمنی را در داخل و خارج برای آمریکایی‌ها فراهم کنند و ما بار دیگر نشان می‌دهیم رهبری جهانی آمریکا مثل همیشه موجب می‌شود کشور‌ها از سراسر جهان پشت سر رئیس جمهور ترامپ و تیم ما باشند.
 
چین: پمپئو دروغگو است
همزمان چین، پمپئو را در اظهار نظر‌های اخیرش درباره کرونا دروغگو خواند.
وزارت امور خارجه چین، وزیر امور خارجه آمریکا را مبنی بر خودداری چین از ارائه جزئیات بیشتر در باره شیوع کرونا دروغگو خواند و وی را به تلاش برای تغییر در سرزنش متهم کرد.
پیشتر پمپئو، چین را به سهل انگاری در از بین رفتن جان مردم متهم کرده و گفته بود باید اطمینان حاصل کنیم که این اطلاعات شامل اطلاعاتی که قابل دسترسی چین است باید در دسترس همه افراد قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این بدبخت اصلا ضد ایرانی بودنش رفته تو خونش؛البته سواد آنچنانی هم نداره واگه ضد ایرانی نباشه از وزیر بودنش حذف میشه رکحیه شدیدا جاه طلبی وسودای ریاست جمهوری داره.
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)