• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۶۸۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷
تهران » اجتماعی

ساخت دستگاهی برای ضدعفونی کردن لباس‌ کادر درمانی

مدیرعامل شرکت «توسن تجهیز» از ساخت دستگاهی برای ضدعفونی کردن لباس افرادی که به بخش‌های مخصوص بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها رفت و آمد دارند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، افشین ناصری با اعلام این خبر گفت: این دستگاه مواد ضدعفونی را به صورت مه و بدون ایجاد خیسی می پاشد. به عبارت دیگر افرادی که از زیر این دستگاه عبور می‌کنند می‌توانند با یک توقف 5 ثانیه‌ای پوشش خود را ضدعفونی کنند.
                                                         
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مدیرعامل شرکت توسن تجهیز هدف از ساخت این دستگاه را حفاظت از سلامتی کادر درمان بیماران مبتلا به کرونا و همراهان آن اعلام کرد و اظهار داشت: ما این دستگاه را برای ورودی و خروجی بخش‌های مخصوص به درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها در نظر گرفته‌ایم. در واقع این دستگاه در ورودی و خروجی بخش‌های بستری بیماران مبتلا به کرونا برای ضدعفونی کردن پوشش کادر درمان، همراهان بیمار و به طور کلی افرادی که به این بخش‌ها رفت و آمد دارند، نصب می‌شود.
ناصری با ذکر این نکته که دستگاه دارای یک مخزن مواد ضدعفونی کنند است، در مورد تامین این مواد گفت: مواد ضدعفونی کننده این دستگاه از طریق شرکتی که در تولید مواد ضدعفونی کننده تخصص دارد و سالهاست با ما همکاری می‌کنند، تامین می‌شود. اگر شرکتی در پارک فناوری پردیس پیشنهادی برای استفاده از ماده ضدعفونی کننده در این وسیله داشته، برای تولید آن مجو داشته باشد و مشخص باشد که در چه مدت زمانی ماده تولیدی آنها توانایی ضدعفونی کردن البسه را دارد، می‌تواند مواد تولید خود را به خریدار دستگاه ما، بفروشد.
وی در مورد مدت زمان ساخت این دستگاه توضیح داد: طراحی و ساخت این وسیله حدود دو هفته طول کشید. اولین نمونه آن چند روز گذشته در ورودی بخش تریاژ بیمارستان بانک ملی که مخصوص بیماران تنفسی است نصب شد. البته تنها یک نمونه از این دستگاه ساخته شده و محصول آماده موجود نیست. اما اگر خریداری قصد خرید این دستگاه را داشته باشد، تمامی امکانات برای ساخت آن در شرکتمان در پارک فناوری پردیس موجود است و بلافاصله ساخت آن آغاز خواهد شد. به طور تقریبی شرکت ما در طول یک هفته توان تولید ده دستگاه را دارد.

ناصری با اشاره به فضای اضطراری در زمان شروع بیماری کرونا، بیان کرد: البته چند شرکتی که در حوزه ما فعالیت می‌کنند، در پارک فناوری پردیس یا در دیگر شهرها هم، امکان تولید این دستگاه را دارند. اگر این دستگاه و عملکردش مورد تایید قرار بگیرد، آنها هم توانایی تولید خواهند داشت.شرایط کشور در حال حاضر اضطراری است و ما مایلیم اطلاعات ساخت این دستگاه را به شرکت‌های دیگر در دیگر شهرها هم بدهیم که سرعت تولید آن افزایش پیدا کند.

شایان ذکر است شرکت توسن تجهیز فعالیت خود را در سال1377 آغاز کرد و با تکیه بر تحقیقات به عمل آمده در زمینه رعایت بهداشت و کنترل عفونت در مراکز درمانی توانست چندین دستگاه شوینده و ضدعفونی کننده را برای اولین بار در ایران متناسب با شرایط کشور در خدمت مشتریان قرار دهد. این شرکت با سابقه فعالیت بیش از یک دهه موفق به تولید 10نوع محصول با مدل‌های مختلف در زمینه کنترل عفونت شده است و امروزه بیش از 1000بخش درمانی در سراسر ایران از دستگاههای این شرکت استفاده می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)