• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۷۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
اصفهان » اجتماعی
معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد:

۱۰۰هزار میلیارد تومان تسهیلات برای کاهش تبعات اقتصادی

دولت بیش از ۱۰۰هزار میلیارد تومان تسهیلات و کمک‌های حمایتی برای کاهش تبعات اقتصادی کرونا اختصاص داده است.

اختصاص بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات و کمک های حمایتی برای کاهش تبعات اقتصادی کرونابه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ معاون اول رئیس جمهور در ارتباط ویدئوکنفرانسی با ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا در اصفهان از پوشش صندوق بیمه بیکاری برای افرادی که در این ایام، کار خود را از دست داده اند خبرداد.
اسحاق جهانگیری با اشاره به کسب و کارها و بنگاههای اقتصادی آسیب دیده از شیوع کرونا در کشور و از جمله استان اصفهان افزود:دولت برای گروهای آسیب پذیر و ضعیف جامعه، یارانه، کمکهای معیشتی و بسته های حمایتی پرداخت می کند و قرار است ۷۵هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود ۱۲درصد به این بنگاه ها با شرط حفظ نیروهای شاغل خود پرداخت کند.
وی با تأکید براینکه سلامت مردم کشور مهمترین اولویت دولت است گفت: خوشبختانه همه نهادهای حاکمیتی، بخشهای دولتی و خصوصی و مردم با انسجام و همدلی برای مقابله با ویروس کرونا مشارکت دارند.
جهانگیری با بیان اینکه گاهی در درک مشترک از خطر کرونا تفاهم در کشور وجود ندارد ادامه داد: بنابر اعلام گزارش ها، ۱۵درصد مردم بدون توجه به توصیه به مسافرت رفته اند، این افراد یا خطر کرونا را جدی نگرفته اند یا به سلامت خود و دیگران بی توجه اند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: به علت بی توجهی درصد اندکی از مردم به هشدارها، از این به بعد ناچاریم با مردم از طریق بایدها و نبایدها صحبت کنیم و اگر افرادی به این الزامات که به نفع جامعه است توجه نکنند، جریمه و مجازات می شوند.
جهانگیری با اشاره به اینکه برای تضمین سلامت جامعه و مقابله با کرونا، راهی جز رعایت فاصله اجتماعی و در خانه ماندن مردم نداریم، بر لزوم مشارکت همگانی برای اجرایی شدن این راهبرد تأکید کرد.
وی گفت: باید توجه داشت که تبعات ویروس کرونا فقط به حوزه سلامت محدود نمی شود بلکه ابعاد اجتماعی و اقتصادی آن نیز بسیار گسترده است و باید تا حد ممکن از گسترش آن جلوگیری کرد.
جهانگیری با اشاره به برخی پیشنهادها مبنی بر استمرار تعطیلی ها اضافه کرد:تا کنون بخش های زیادی از دولت و نظام برای جلوگیری از گسترش کرونا تعطیل شده اند و اگر نیاز باشد با اعلام ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا،این تعطیلی ها استمرار خواهد داشت.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با توجه به گستردگی شیوع کرونا گفت: باید مشکلات شهرستان کاشان به صورت جدی پیگیری و اقلام مورد نیاز درمان آنها تأمین شود
جهانگیری افزود: مردم استان اصفهان در مشکلات و مسائل مختلف قوت قلبی برای مسئولان کشور بودند و نقش نخبگان و علمای استان در همه مقاطع تعیین کننده بوده است و امیدواریم بتوانند در ریشه کن کردن ویروس کرونا هم پیشتاز باشند.
وی در ادامه به گزارش مسئولان استان اصفهان مبنی بر تولید ۱۰قلم کالای دانش بنیان برای مقابله با کرونا اشاره کرد گفت: استان اصفهان مانند همیشه می درخشد.
معاون اول رئیس جمهور از کادر پزشکی، درمانی و پرستاری استان اصفهان هم قدردانی کرد و افزود: استان اصفهان ظرفیت بالایی در حوزه درمان دارد و نیروهای بخش بهداشت و درمان این استان نشان دادند که مانند مجاهدان در صف مقدم مبارزه اند.
استاندار اصفهان هم در این نشست ویدئو کنفرانسی با ارائه گزارشی از میزان شیوع ویروس کرونا و اقدامات صورت گرفته برای مقابله با آن گفت: وضعیت نسبت به روزهای نخست بهبود یافته و به سمت ثبات در حرکت هستیم.
عباس رضایی افزود: البته نگران هفته آینده که برخی مسافران به استان باز می گردنند هستیم اما تدابیر لازم برای ساماندهی این موضوع صورت گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)