• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰
اجتماعی
#در_خانه_می_مانیم

تجمع در روز طبیعت همه زحمات را بر باد می‌دهد

زالی: اگر مردم امروز همانند گذشته رفتار کنند همه زحماتی که مردم و کادر درمانی کشیده اند به باد خواهد رفت.

تجمع در روز طبیعت همه زحمات را بر باد می‌دهدآقای دکتر علیرضا زالی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: ما نگران امروز هستیم که مردم بخواهند امروز براساس سنت و رفتار سال‌های قبل با حجمی زیاد از منازل بیرون بیایند که این کار بسیار خطرناک است و راهبردی را که ما مدتهاست اعلام کرده ایم که مردم در منزل بمانند و خیلی‌ها هم رعایت کرده اند زیر سؤال می‌برند.
وی گفت: ما هم قبول داریم که مردم در این روز‌ها به علت در خانه ماندن خسته و بی حوصله شده اند، اما اگر قرار باشد با یک بیرون آمدن جمعی در روز طبیعت مواجه باشیم همه زحمات خود مردم و همچنین کادر درمانی به باد خواهد رفت.
آقای دکتر زالی افزود: امسال باید روز طبیعت متفاوتی داشته باشیم و مردم در خانه بمانند.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه به عنوان رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران چقدر از عملکرد نیروی انتظامی و شهرداری تهران در اعمال محدودیت‌ها رضایت دارید؟ گفت: همکاران ما در شهرداری و نیروی انتظامی از روز نخست تشکیل این ستاد با ما همکاری داشتند و ما هیچ تساهل، کم کاری و تسامحی ندیدیم، اما شاید اختیارات موسٌع و مبسوطی به این عزیزان داده نشده است.
رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران افزود: آن‌ها با معذوریت‌هایی روبرو بودند و شاید گله اصلی عزیزان ما در شهرداری و ناجا این بوده است که آن اجازه و مبسوط الید بودن که برای اقدامات قهریه لازم است به اندازه کافی به آن‌ها تفویض نشده است.
آقای دکتر زالی گفت: آن‌ها از روز نخست آماده بودند که مصوبات ستاد در سطح استانی و ملی را با شدت و قاطعیت انجام دهند، اما برای اینکه آن‌ها به وظایف ذاتی شان عمل کنند به نظر می‌رسد باید دولت پشتیبانی بیشتری از آن‌ها داشته باشد و ما البته در این بخش خلائی داریم و عزیزان ما گاهی در شهرداری و ناجا با سردرگمی مواجه می‌شوند به این ترتیب که صبح مصوبه‌ای ابلاغ می‌شود و تا قبل از پایان روز این مصوبه یا تغییر می‌کند یا کمرنگ می‌شود و در این شرایط آن‌ها نمی‌توانند از وحدت رویه در برخورد، برخوردار شوند.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه برای آن دسته از واحد‌های صنفی که اجازه فعالیت ندارند چه تسهیلاتی برای مشکلات اجاره بهای آن‌ها اندیشیده اید؟ افزود: ما در این خصوص از روز اول در ستاد بحث‌های مفصل کرده ایم که برای اینگونه افراد یا گرفتن اجاره با مهلت انجام شود و یا تقسیط صورت گیرد و افرادی هم که فاقد بضاعت اقتصادی هستند به جهت تعطیلی واحد صنفی شان اگر در معرض خطر قرار گرفتند و چک هایشان برگشت خورد مجازات‌های حقوقی و کیفری برای آن‌ها اعمال نشود و اگر بانک‌ها هم طبق قانون باید چک را برگشت بزنند موجب ایجاد مشکلات آتی برای صاحب چک نشود.
رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: البته بانک‌ها درخصوص این موارد نیازمند تغییر قانون هستند و باید مجلس شورای اسلامی مصوبات خاصی برای این دوران به تصویب برساند، زیرا برخی آنقدر مشکلات اقتصادی دارند که حتی اگر اجاره آن‌ها هم با تأخیر دریافت شود باز امکان پرداخت اجاره را ندارند.
آقای دکتر زالی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نمی‌توانید در ستاد مصوب کنید که حداقل سازمان‌های عمومی که املاکشان تحت اجاره افراد است از دریافت اجاره بگذرند؟ افزود: این پیشنهاد خوبی است که نامه‌ای به ستاد ملی کرونا در این خصوص خواهیم نوشت، زیرا این تصمیمات باید در سطح ملی گرفته شود.
وی گفت: نهاد‌های عمومی غیردولتی و آن‌ها که غیرحقیقی هستند می‌توانند بخشودگی یا تقسیط و یا امهال اجاره را اجرا کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)