• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۲۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
بین الملل » آمریکا
کارشناس لبنانی

آمریکا، مدعی امپراتوری، در برابر یک ویروس کوچک در حال تسلیم شدن است

تحلیلگر مسائل سیاسی: آمریکا که خودش را امپراتوری بزرگی می‌دانست، در حال تسلیم شدن در برابر یک ویروس کوچک است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، تحلیلگر مسائل سیاسی از بیروت گفت: شیوع کرونا در آمریکا و آماده نبودن آن برای مقابله با این بیماری ضربه بزرگی به اقتصاد این کشور زده است و آمریکا که خودش را امپراتوری بزرگی می‌دانست، در حال تسلیم شدن در برابر یک ویروس کوچک است.
شبکه الاتجاه در برنامه‌ای به نام "دائره خبر" با یک تحلیلگر مسائل سیاسی از بیروت درباره شیوع کرونا در آمریکا گفتگو کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ریاض عید گفت: کاملا واضح است که اظهارات ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره اینکه اوضاع تحت کنترل است و هیچ جای نگرانی درباره کرونا وجود ندارد، دقیق و صحیح نبود، زیرا شیوع کرونا در آمریکا همانند آتش در کاه در حال گسترش و ثابت شده که آمریکا آمادگی آن را نداشته این در حالی است که از زمان آغاز شیوع این ویروس در چین، آمریکا و اتحادیه اروپا دست کم سه ماه فرصت داشتند تا برای مقابله با این اوضاع آماده شوند.
وی افزود: من می‌دانم که فرماندار ایالت نیویورک اعلام کرده است، در زمینه دستگاه تنفس مصنوعی کمبود دارد و تقریبا یک ماه است که از ترامپ درخواست می‌کند و تاکنون دولت مرکزی پاسخگو نبوده است. در بیمارستان‌ها هم در زمینه لباس‌های پیشگیری، ماسک و کیت تشخیص کرونا کمبود وجود دارد.
مجری گفت: مجلس نمایندگان آمریکا ترامپ را به علت اینکه نتوانسته است برخورد مناسبی با این بحران داشته باشد، متهم می‌کند و این موضوع آغازی برای ایجاد اختلافات میان مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس آن یعنی نانسی پلوسی با ترامپ شده است. نظر شما در این خصوص چیست؟
ریاض عید در پاسخ گفت: مسلما نانسی پلوسی خواسته است پس از موضوع کرونا درباره عملکرد ترامپ تحقیقات صورت بگیرد، زیرا او حقیقت را درباره شیوع این ویروس پنهان کرد، چرا که به سلامت مردم آمریکا توجهی ندارد، بلکه می‌خواهد قرنطینه در این کشور صورت نگیرد، کار و اقتصاد متوقف نشود؛ زیرا این امور بر شانس موفقیت او در انتخابات تاثیر گذار خواهد بود.
تحلیلگر سیاسی افزود: همه توجه ترامپ به مرحله آتی در انتخابات است و نمی‌تواند موفقیت خودش را تضمین کند، مگر اینکه اوضاع اقتصادی خوب باشد؛ اما کرونا به اقتصاد آمریکا و بورس‌های جهانی ضربه وارد کرد، به طوری که اقتصاد این کشور دچار فروپاشی گسترده و حرکت تجارت متوقف شد و همه این‌ها تاثیر منفی بر ترامپ گذاشته است؛ از این رو ترامپ تلاش کرد، واقعیت را پنهان کند و اختلاف بزرگی در این خصوص میان مجلس نمایندگان و سنا وجود دارد.
ریاض عید تصریح کرد: به نظر من اگر برخورد آمریکا اینگونه با شیوع کرونا ادامه داشته باشد، این کشور و قدرت آن در مقابله با این بیماری شکست خواهد خورد؛ از این رو از چین، روسیه و حتی ایران کمک خواسته است و این نشان می‌دهد این امپراطوری قدرتمند که خود را حاکم جهان می‌دانست، نمی‌تواند حتی ویروسی کوچک را مهار کند، این در حالی است که زمان کافی برای مدیریت و برخورد مناسب با این موضوع را در اختیار داشت.
وی درباره تاثیر فروپاشی اقتصاد آمریکا بر اقتصاد جهان گفت: بر اساس پیش بینی‌های کارشناسان اقتصادی تاکنون هیچ کشوری به جز چین نتوانسته، اعلام کند کرونا را مهار کرده است، در نتیجه درمان این بیماری تا بدین لحظه در هیچ یک از آزمایش‌های جهان قطعی نشده از این رو تداوم این اوضاع و شیوع این ویروس تاکنون معلوم نشده است؛ بنابراین کمترین چیزی که پیش بینی می‌شود این است که اقتصاد جهان در آینده دچار فروپاشی شود، این در حالی است که طبق آخرین پیش بینی‌ها هم در مراکز پژوهش‌های جهانی کرونا اقتصاد جهان را دچار فروپاشی خواهد کرد و تقریبا چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار به آن خسارت وارد خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)