• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۳۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۶
بین الملل » اجتماعی
الجزیره با اشاره به پیامد شیوع کرونا در جهان

از بین رفتن هماهنگی و همکاری‌های بین المللی

شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: شیوع ویروس کرونا، هماهنگی و همکاری بین المللی در جهان حتی بین کشور‌های متحد را از بین برد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره؛ شیوع ویروس کرونا، شرایط ناامنی بهداشتی در جهان ایجاد کرده است و این شرایط، بسیاری از کشور‌ها را وادار کرده است که به شیوه‌های انفرادی برای مقابله با این بلا، متوسل شوند. هماهنگی و همکاری بین المللی از بین رفته است و شاهد رقابت کشورها، سازمان‌ها و دلال‌ها در سراسر جهان، برای دستیابی به تجهیزات پزشکی هستیم.
رانیه حلبی گزارشگر شبکه الجزیره گفت: ویروس کرونا فقط یک چالش مربوط به حوزه سلامت برای کشور‌های جهان نیست، بلکه همچنین جنبه‌هایی را آشکار کرد که زیر پوشش همبستگی جهانی دستکم بین ائتلاف‌های بزرگ سیاسی، پنهان شده بود. سازمان جهانی بهداشت بخشی از ارقام هولناک فوتی‌ها و مبتلایان را به علت نبود همبستگی جهانی و نبود هماهنگی بین کشور‌ها دانست. اتحادیه اروپا نمونه‌ای در این باره است. کشور‌های عضو این اتحادیه، چند هفته نتوانستند به توافقی برای مقابله مشترک با شیوع ویروس کرونا دست پیدا کنند، در حالی که شیوع این ویروس در حال گسترش بود.
تفرقه در اتحادیه اروپا آشکار بود و هر کشور تلاش کرد به تنهایی در این جنگ پیروز شود. مرز‌ها بین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا بسته شد و محدودیت‌هایی بر صادرات تجهیزات پزشکی اعمال شد. شاهد تشدید رقابت در بازار ماسک بین کشور‌ها هستیم. چک محموله ماسک‌های پزشکی ارسال شده از چین برای بیمارستان‌های ایتالیا را توقیف کرد. فرانسه هم می‌گوید مسئولان آمریکایی با سفر به چین، مسئولان صادراتی در پکن را با پرداخت قیمت بالاتر راضی کردند تا محموله ماسک‌های فروخته شده به فرانسه را به آمریکا ارسال کنند. آلمان به نوبه خود، آمریکا را به توقیف ۲۰۰ هزار ماسک در بانکوک متهم کرد. تونس هم ایتالیا را به توقیف یک کشتی حامل الکل طبی ارسال شده از چین، متهم کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در ادامه این گزارش آمده است: اوضاع به جایی رسید که موساد اسرائیل، عملیات سری را برای دستیابی به کیت تشخیص بیماری کرونا در خارج، اجرا کرد. کانادا هم خواستار تحقیقات درباره تحویل بخشی از محموله ماسک ارسال شده برای این کشور، به آمریکا شد. آمریکا از کمبود شدید تجهیزات پزشکی رنج می‌برد و دونالد ترامپ به شرکت ام ۳ دستور داد تا صادرات محصولات خود به کانادا و آمریکای لاتین را متوقف کند. گامی که این شرکت درباره پیامد‌های گسترده انسانی آن، هشدار داد.
مایک رومن در یک مصاحبه تلویزیونی، گفت: دستور دولت ترامپ برای خودداری صادرات دستگاه‌های تنفس مصنوعی به کانادا و کشور‌های آمریکای لاتین، پیامد‌های گسترده انسانی به همراه خواهد داشت. به قانون دفاع ملی پایبند هستیم. درصد بسیار پایینی از دستگاه‌های تنفس مصنوعی که آن‌ها را تولید می‌کنیم، به کانادا و آمریکای لاتین ارسال می‌شود. ارسال این تجهیزات در چارچوب تعهد طولانی ما در برابر کارکنان بخش بهداشت در این کشورها، صورت می‌گیرد. ما صادرکننده اصلی این تجهیزات به این کشور‌ها هستیم و دستور دولت آمریکا، در زمینه انسانی پیامد‌هایی برای این کشور‌ها به همراه دارد. زیرا ما تنها صادرکننده ماسک‌های پزشکی به شماری از کشور‌های جهان هستیم.
گزارشگر این شبکه خاطرنشان کرد: در داخل آمریکا هم فرماندار نیویورک یک بیمارستان را ملزم کرد تا دستگاه‌های تنفس مصنوعی در اختیار یک بیمارستان دیگر قرار دهد. ویروس کرونا به جهان حمله کرده است، اما هر کشوری به عنوان یک بحران ملی به آن نگاه می‌کند. آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل خواستار همکاری بین المللی در مبارزه با شیوع ویروس کرونا شد، اما برخورد‌های انفرادی با آن ثابت می‌کند، نظم جهانی پیش از کرونا، مانند پس از آن نخواهد بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ناصر الحسینی خبرنگار شبکه الجزیره در واشنگتن گفت: ارقام فوتی‌ها و مبتلایان در آمریکا، تصویر تاریکی از اوضاع این کشور ترسیم می‌کند. دونالد ترامپ پس از بحث‌های گسترده و انتقادات شدید، در نهایت کلماتی را به زبان آورد که آمریکایی‌ها می‌خواستند آن را بشنوند. ترامپ توصیه‌هایی را درباره قرنطینه و استفاده از ماسک و حتی ماسک‌های پارچه‌ای بیان کرد. کارشناسان و پزشکان از ترامپ می‌خواستند، سخنان جدی‌تر و قویتری را بیان کند. کارشناسان آمریکایی معتقدند تنها راه مقابله با شیوع ویروس کرونا، رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و قرنطینه باید اجباری باشد، زیرا بعضی از مردم آن را رعایت نمی‌کنند. شاهد آن هستیم که امروز آمریکا از متوقف کردن شیوع این ویروس عاجز است. دولت آمریکا تلاش می‌کند میلیون‌ها درخواست برای خرید ماسک را تامین می‌کند. رئیس جمهور آمریکا وعده می‌دهد که در چند روز آینده همه تجهیزات لازم برای کادر پزشکی تامین خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)