• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۴۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
بین الملل » اروپا
پیامد‌های اقتصادی شیوع کووید ۱۹

هشدار نسبت به فروپاشی اقتصاد جهانی

کارشناس اقتصادی با اشاره به بحران ناشی از شیوع کرونا بر اقتصاد جهان تاکید کرد مدیریت این بحران باید به سازمان ملل واگذار شود.

 گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از تاثیر شیوع ویروس مرگبار کووید ۱۹ بر اقتصاد بین الملل؛
 
-آرژانتین به علت پیامد‌های شیوع ویروس کرونا، پرداخت بدهی ۹/۸ میلیارد دلاری خود را به سال ۲۰۲۱ به تعویق انداخت.
 
-روزنامه گاردین : کاهش ۴۴ درصدی ثبت نام خودرو در انگلیس در پی شیوع کرونا 
 
فعالیت میدان گاز شیل چین
فعالیت میدان گازی فولینگ در جنوب غرب چین از سرگرفته شد.
به گزارش آسیاویژن به نقل از شبکه تلویزیونی سی سی تی وی چین، در پی کاهش روند گسترش بیماری کووید-۱۹ در چین فعالیت میدان گاز شِیل فولینگ از سرگرفته شد.
میدان فولینگ اولین میدان گاز شیل کشور چین است که روزانه ۱۸ میلیون و ۷۱۰ هزار متر مکعب گاز از آن استخراج می‌شود و ۱۷ میلیون و ۹۶۰ هزار متر مکعب گاز به فروش می‌رسد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

میزان فروش و استخراج گاز از میدان فولینگ سالانه هفت ممیز ۸۷ صدم درصد افزایش می‌یابد.
میدان گازی فولینگ، چین را به یکی از بزرگترین تامین کنندگان گاز شیل در جهان تبدیل کرده است.
مجموع ذخایر اثبات شده گاز شیل در چین تا پایان آوریل ۲۰۱۸ بالغ بر ۱ تریلیون متر مکعب برآورد شده بود.
 
هشدار نسبت به فروپاشی اقتصاد جهانی
استاد اقتصاد و مدیریت بحران‌ها در دانشگاه آتن هشدار داد بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا، اقتصاد جهان را با خطر بی سابقه روبرو خواهد کرد و دستکم ماه‌ها طول خواهد کشید.
عبداللطیف درویش در مصاحبه با شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، در پاسخ به سوالی درباره پیامد‌های اقتصادی شیوع ویروس کرونا در جهان گفت: موضوع عجیب آن است که کشور‌هایی که مدعی آمادگی برای رویارویی با جنگ بیولوژیک و شیمیایی بودند، برای حفاظت از مردم خود دارو و بیمارستان و حتی ماسک کافی ندارند. شاهد راهزنی برخی کشور‌ها برای به دست آوردن ماسک ساده پزشکی هستیم. درباره بحران اقتصادی باید بگویم که افزایش میزان بیکاری در آمریکا، شاخص نگران کننده‌ای در این باره است. شرایط خطرناک‌تر از آن است که بتوان تصور کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

درویش افزود: صندوق بین المللی پول تلاش می‌کند با خرید اوراق بهادار کشور‌ها به قیمت پایین، سود به دست بیاورد. صندوق بین المللی پول با انگیزه‌های سیاسی عمل می‌کند. به همین علت مدیریت این بحران با هدف حفظ اقتصاد جهانی باید به سازمان ملل واگذار شود. جهان به رهبری نیاز دارد که بتواند مانع از فروپاشی اقتصادی شود. زیرا پیامد‌های این بحران محدود به چند هفته یا چند ماه آینده نیست و بازگشایی و از سرگیری فعالیت سازمان‌ها و شرکت‌ها هم به صورت تدریجی صورت خواهد گرفت و تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: دولت‌های آمریکا، انگلیس و ایتالیا در اتخاذ تدابیر لازم، دیرهنگام عمل کنند. بعضی کشور‌ها مانند چین، اردن و یونان، تدابیر زودهنگامی برای مدیریت این بحران اتخاذ کردند. ما برای مرحله پسابحران هم به مدیریت صحیح نیاز داریم. شاهد دشواری‌های جدیدی در صحنه جهانی به ویژه با توجه به افزایش شمار بیکاران، خواهیم بود. آمریکا و کشور‌های اروپایی به مدت طولانی با رکود اقتصادی درگیر خواهند بود.
نزدیک شدن روسیه و عربستان به توافقی برای کاهش تولید نفت
یک مذاکره کننده روس اعلام کرد عربستان سعودی و روسیه به توافقنامه ای برای کاهش تولید نفت بسیار نزدیک شده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، رئیس صندوق ذخایر ارزی روسیه اعلام کرد روسیه و عربستان سعودی، که به ترتیب دومین و سومین تولید کننده بزرگ نفت در جهان بعد از آمریکا هستند، به توافقی برای کاهش تولید نفت به منظور جبران کاهش تقاضا برای نفت در بازار جهانی،بسیار بسیار نزدیک شده اند.
کریل دمیتریف که علاوه بر ریاست بر صندوق ذخایر ارزی روسیه، یکی از مذاکره کننده نفتی روسیه در نشست های اوپک پلاس (OPEP+)، متشکل از سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) به علاوه شرکای غیر عضو آن نیز هست در همین باره تصریح کرد همه بازارها می فهمند که چنین توافقنامه ای تا چه اندازه مهم است و می دانند تا چه اندازه باعث ایجاد ثبات در بازار و قیمت ها خواهد شد. ثباتی که اگر حاصل شود برای کل بازارها مفید واقع خواهد شد . اکنون ما به این توافق بسیار بسیار نزدیک شده ایم.
سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) و شرکایش تلاش می کنند به توافقنامه ای در خصوص کاهش تولید نفت معادل ده درصد تقاضا برای نفت در بازار جهانی، برسند.
نشست اوپک پلاس (OPEP+)، متشکل از سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) به علاوه شرکای غیر عضو آن به ویژه روسیه، قرار بود روز دوشنبه این هفته برگزار شود اما برگزاری آن به روز پنجشنبه موکول شد.
هری چلینگیریان کارشناس بانک ب ان پ پاریبا در این باره می گوید اینکه تاریخ برگزاری این نشست به تعویق افتاد اتفاق کار مثبتی بود . چون اینگونه کشورهای تولید کننده نفت تا قبل از برگزاری نشست می توانند تا حدودی اختلافات خود را حل و فصل کنند.
در معاملات ساعت نه و پنج دقیقه به وقت گرینویچ قیمت نفت در بازار جهانی سه درصد کاهش یافت و به هر بشکه 27 دلار رسید.
از سوی دیگر به گفته یکی دیگر از مسئولان عالی رتبه روسیه، وزیران انرژی گروه 20 و نمایندگان سازمان های بین المللی قرار است روز جمعه این هفته در ویدئوکنفرانسی تلاش خواهند کرد آمریکا را نیز برای کاهش عرضه نفت تشویق کنند.
اما یک منبع آگاه خبری در پایان نشست کاخ سفید که با حضور روسای شرکت های نفتی عربستان سعودی برگزار شده بود گفت دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، با عربستان سعودی و روسیه برای رسیدن به توافقنامه جدید برای کاهش تولید و عرضه نفت به بازار های جهانی جهت تثبیت قیمت ها، وارد گفتگو نخواهد شد. بلکه ترجیح می دهد که این دو کشور خود به توافقی در این خصوص برسند.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)