• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری
برای جلوگیری از مشکلات اقتصادی

تاکید سخنگوی شورای شهر بر تعطیلی ادارات به جای اصناف

سخنگوی شورای شهر تهران: وقتی اصناف تعطیل می‌شوند انواع مشکلات اقتصادی به وجود می‌آید و دولت نمی‌تواند حمایت موثری انجام دهد.

تاکید سخنگوی شورای شهر بر تعطیلی ادارات به جای اصنافبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی اعطا در جریان دویست و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران پس از توضیحات رئیس ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران گفت: این جای سوال است که چرا در مورد اصناف تا این اندازه سخت گیری می‌کنیم و پافشاری داریم تا ادارات باز بمانند.
سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: موضوع دیگر بحث سلسله مراتب در حوزه تصمیم گیری است، قرار بر این بود که تصمیمات ستاد استانی با ضمانت اجرایی نظارت دادستانی اجرا شود و این به این معنی است که تصمیمات لازم اجرا است.
اعطا تاکید کرد: این موضوع در ستاد ملی کرونا نادیده گرفته می‌شود و یکی از این موارد مربوط به تعطیلی حمل و نقل عمومی است.
سخنگوی شورا با اشاره به فاصله گذاری هوشمند گفت: وقتی بحث فاصله گذاری اجتماعی مطرح شد از قرنطینه یک قدم عقب نشینی کردیم حالا سوال این است که آیا فاصله گذاری هوشمند هم یک قدم عقب نشینی نسبت به فاصله گذاری اجتماعی است؟

فخاری؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران
 استفاده شورا از ظرفیت خود برای پشتیبانی از ستاد کرونا 
الهام فخاری در جلسه امروز شورای شهر که با حضور رئیس ستاد ملی مبارزه با شیوع کرونا در استان تهران برگزار شد با تشکر از دکتر زالی و همکارانشان، گفت: همان طور که فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا اشاره کردند، هنوز با شرایط اضطراری درگیر هستیم و به هیچ وجه از شیب افزایش کرونا عبور نکردیم.
وی ادامه داد: از این رو باید شورای پایتخت از ظرفیت رسانه ای، سیاسی و اجتماعی خود برای پشتیبانی از تصمیم‌های تخصصی و فنی مدیریت ستاد بیشتر استفاده کند.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی شورای شهر تهران، افزود: ظرفیت کارشناسی ستاد مهم و ملاک است. اما دیده ایم متاسفانه آنچه در ستاد تصویب و اعلام می‌شود، در سایر بخش‌های کشور مورد تعدیل قرار می‌گیرد. اکنون به وضعیتی در تهران رسیدیم که نه قرنطینه و نه فاصله گزاری اجتماعی اجرایی نشده است.
عضو شورا خطاب به فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران گفت: شما بیش از همه می‌دانید، اساسا فاصله گزاری اجتماعی مطلق در تهران اتفاق نیفتاد. این موضوع تنها مطرح شد و تلاش‌هایی هم از سوی ستاد صورت گرفت. اما همکاری بین سازمانی نیاز داشت و ناهماهنگی‌هایی رخ داد و کار را بسیار سخت‌تر کرد.
وی ادامه داد:اکنون باید به ستاد کمک کرد که با مطرح کردن فاصله گزاری هوشمند و بی‌توجهی به ضرورت فاصله‌گذاری قطعی، فضا بدتر نشود. برای نمونه از ظرفیت نهادی شورا استفاده کنیم و مصوبه‌ای داشته باشیم که اگر قرار است مترو بر اساس نظر کارشناسان متوقف شود، مصوب و انجام شود.
فخاری گفت:هر یک نفر که کشته شود، همه در برابر آن مسئولیم. ضمن اینکه بازگشت به کار به معنی چرخش و حرکت افراد، فقط در شهر تهران نیست.
وی افزود: شاهد این چرخش از شهر‌های پیرامونی به سمت تهران هستیم. این مورد شرایط را بدتر می‌کند. تناقض بین نهادی مشکل اساسی است. همانطور که در گذشته طی نامه‌ای خطاب به دکتر زالی نیز اعلام کردم، از ظرفیت شورا استفاده شود تا این تناقض بین نهادی کمتر گردد.

خلیل آبادی، رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران
 بیماری و پسماند در حریم تهران بیشتر است 
حسن خلیل آبادی پس از سخنان رئیس ستاد ملی مبارزه با شیوع کرونا در استان تهران در ارائه گزارش اقدامات ستاد در صحن شورا گفت: در ابتدا از زحمات این ستاد و همه عزیزانی که در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم و به روح عزیزانی که جانشان را در این راه از دست داده اند، درود می‌فرستیم.
وی ادامه داد: چند نکته باید یاد آوری شود: نخست آنکه سامانه ۴۰۳۰ در پاسخگویی به شهروندان اختلال دارد. به صورتی که در تماس با این سامانه، بعد از ۲۰ دقیقه انتظار، موفق به اتصال به کارشناسان نشده و باید توجه بیشتری در پاسخگویی به شهروندان شود.
خلیل آبادی افزود: بنده، چون در جایگاه رئیس شورای شهرستان ری هستم، باید بگویم که مشکلات پسماند، اپیدمی شیوع ویروس در سکونتگاه‌های غیر رسمی بیشتر است؛ لذا باید به زیر ساخت‌های درمانی و بهداشتی در شهرستانی مانند ری بیشتر توجه شود. بویژه دو بیمارستان فیروز آبادی و شهدای هفت تیر ری که ساختار قدیمی دارند.
وی ادامه داد: مشکل دیگری که داریم، بحث درمان و بهداشت است که در شهرستان ری دو بخش و دانشگاه مجزا متولی آن هستند و باید به این مورد هم توجه شود.
خلیل آبادی خواستار توجه ویژه به پادگان‌ها و زندان‌ها نیز شد و گفت: در سرکشی‌ها و برنامه ریزی‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، این اماکن نیز فراموش نشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و چهارم آبان ۱۴۰۴)
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
پویش آبادان را سبز میکنیم
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)