• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۶۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
چرا مسئولان تیم‌های رقیب با صحبت‌های جعلی، مسیر را منحرف می کنند؟

باشگاه پرسپولیس: هیچ لیگی بدون قهرمان تمام نمی شود

باشگاه پرسپولیس به صحبت‌های مدیران و کارمندان تیم‌های مختلف لیگ برتری، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از  باشگاه پرسپولیس، در این بیانیه آمده است؛

یک ماه از تعطیلی لیگ می‌گذرد و همچنان اظهارات غیرمسئولانه و اشتباه مدیران و کارمندان باشگاه‌های رقیب ادامه دارد. اظهاراتی که هدف آن تهمت به باشگاه پرسپولیس است؛ یک روز، گذشته و اسطوره‌هایش را هدف می‌گیرند و روز دیگر به سراغ امروز می‌آیند و بیم آن است که تمام این بحث‌های مضحک، با توجه به عدم برخورد از سوی نهادهای ذی‌ربط تمامی هم نداشته باشد و عدم واکنش ما هم بر توهم آنان بیافزاید.

اگرچه مشکلات مردم به حدی است که وقت به فوتبال نمی‌رسد، اما ما خود را در برابر پرسپولیس و طرفداران میلیونی‌اش مسئول دانسته و فارغ از آن، دفاع از واقعیت را وظیفه خود می‌دانیم.

اظهار نظر اشتباه مسئولان تیم رقیب که در زمین شکست خوردند و در جدول نیز پایین‌تر هستند، بهانه‌ای شده تا دوباره بدیهیات را مرور کنیم. بدیهیاتی که البته شاید نیازی به نوشتن درباره آن نباشد و کافی است همان افراد که ادعای نظر کارشناسی دارند، نگاهی به جدول مسابقات بیندازند تا به اشتباه شاید عمدی خود در گفتار پی ببرند. این که اعتقاد دارند 15 بازی نخست با هر تقویم، برنامه‌ریزی و بازی معوقه‌ای که ثبت شده باشد، پایان نیم‌فصل است، باعث شده تا عجیب‌ترین ادعایشان را ثبت کنیم؛ ادعای امروز حتی عجیب‌تر از آن زمانی است که گفتند به خاطر حکم محرومیت طارمی، بازی‌های پیش از اعلام محرومیت باید 3-0 شود یا همین صحبت‌های اخیرشان درباره گرم کردن در رختکن که به قدری «زرد» بود که مورد توجه بوقچی‌های مجازی‌شان هم قرار نگرفت!

اما برای آن‌هایی که هنوز درباره صدرنشین واقعی نیم فصل تردید دارند، باید توضیحاتی داده شود. نیم فصل زمانی به پایان می‎‌رسد که؛ 1) تعداد مسابقات انجام شده  برابر باشد با «تعداد تیم های حاضر در لیگ، منهای یک» که برای لیگ برتر ایران تعداد آن پانزده می‌شود و 2) تمام تیم‌های حاضر در لیگ برتر باهم رو در رو شوند. براساس ادعای تیم رقیب، تیم خودشان و همچنین پرسپولیس با یک تیم دوبار دیدار کرده‌اند (شاهین و پارس جنوبی) و با یک تیم بازی نداشته‌اند (نساجی و نفت آبادان)؛ چگونه و با چه منطقی می‌توان گفت که آنها در چنین حالتی قهرمان نیم‌فصل هستند؟

پرسپولیس نیم‌فصل را با صدرنشینی به پایان رساند چون در پایان بازی با نساجی، یک روز پیش از این که آن‌ها 4 گل از صنعت نفت بخورند، صدرنشین بود؛ یعنی ششم و هفتم دی ماه که بازی های معوقه هفته یازدهم و دوازدهم برگزار شدند. هفته پانزدهم نیز 22 و 23 آذر به انجام رسیده بود که هر دو تیم حریفان خود را از پیش رو برداشتند. در پایان نیم فصل که بار دیگر لازم است اشاره شود که با انجام 15 بازی مقابل تیم‌های مختلف صورت می‌گیرد، پرسپولیس 31 امتیاز داشت و بالاتر از دیگر تیم ها بود. حالا چطور می‌شود که یک بازی از نیم فصل دوم (پرسپولیس - پارس جنوبی، سپاهان - شاهین) جزو تقویم نیم‌فصل اول قرار داده شود اما مسابقات هفته یازدهم و دوازدهم (سپاهان - صنعت نفت و پرسپولیس - نساجی) که جزو نیم فصل اول هستند، جدا از آن به حساب بیایند؟

اما حال که قرار را بر این گذاشته‌اند که قهرمان نیم‌فصل را با بی‌قانونی و بر اساس منفعت خود برگزینند، چرا فقط به سراغ گزینه‌ای رفته‌اند که آنها را صدرنشین می‌کند؟ چرا اگر قرار است این چنین رفتار شود، زمان تعطیلات به خاطر پنجره نقل و انتقالاتی زمستانی، نیم‌فصل نباشد؟ موقعی که پرسپولیس با 34 امتیاز در صدر بود. هرچند که موضع پرسپولیس برای انتخاب صدرنشین نیم فصل، همان نظر قانونی انجام 15 بازی با تیم های مختلف لیگ برتر است.

هیچ لیگی نمی‌تواند بدون قهرمان به پایان برسد و همچنین نهادهای مختلف بین المللی از جمله فیفا، تاکید کرده‌اند که زمان لازم برای پایان این فصل در اختیار است و نباید تصمیم گیری عجولانه انجام شود. بنابراین چرا مسئولان تیم‌های رقیب قصد دارند که با صحبت‌های جعلی و اشتباه، مسیر را منحرف کرده و لیگ را نیمه تمام بگذارند؟ آیا جز این است که از یک شکست دوباره مثل همان چیزی که در بهار گذشته رخ داد، هراس دارند؟

پرسپولیس مثل تمام سال‌هایی که فوتبال ایران وجود داشته، به دنبال این است که در زمین برتری خود را نشان دهد. مثل همان روزی که برای انجام مسابقه سوپرجام در تابستان 1397 اعلام آمادگی کرد یا همچون اتفاقی که در بازی هفته بیستم لیگ جاری رخ داد و جای تیم حریف کنار داوران در مراسم ابتدای بازی برای همیشه خالی ماند.

بنابراین ما منتظر آن روز می‌مانیم که پس از پشت سر گذاشتن این روزهای تلخ، دوباره در زمین سبز و به همراه هواداران خود، مقابل رقبا قرار بگیریم و مثل سه سال گذشته، جام را بالای سر ببریم. چه بهتر که رقبا نیز تصمیم بگیرند از امسال، رویارویی را به هر کار دیگری ترجیح بدهند.

بدیهی است که باشگاه پرسپولیس سلامتی مردم را بر هر مسئله دیگری ارجح می‌دارد و از تصمیمی که بر اساس قواعد بین المللی گرفته شود، حمایت خواهد کرد اما شاید لازم باشد همه این را بدانند که پس از تعطیلی فصل 2018-19 لیگ شیلی در میانه راه، 6 بازی پایانی هنوز دست نخورده باقی هستند و باوجود شروع فصل جدید، لیگ گذشته نیمه تمام و بدون قهرمان به پایان نرسیده و بازی های بعدی نیز برگزار خواهند شد؛ پس چه بهتر که ما هم در ایران فارغ از هر تصمیم عجولانه و اشتباهی، منتظر فرصت برای آغاز دوباره بازی‌ها بمانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)