• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۶۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۴
مازندران » سیاسی

تاکید بر کاربردی شدن ظرفیت‌های بالقوه اقتصادی استان+فیلم

عصر امروز نمایندگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی یازدهم با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران،  نشست نمایندگان منتخب مجلس یازدهم با نماینده ولی فقیه در مازندران برگزار شد. نشستی که در آن منتخبان از دغدغه‌ها، ظرفیت‌های بالقوه استان از جمله گردشگری و کشاورزی، اقتصادی و فرهنگ که هنوز بالفعل نشده است سخن گفتند.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران در جمع منتخبین مردم استان در مجلس شورای اسلامی ضمن اظهار سلام و ارادت بر شهدای انقلاب، دفاع‌مقدس، امنیت، مدافعین حرم و حوزه سلامت، گفت: با توجه به بیانات نمایندگان منتخب و با توجه به حکم رهبر معظم انقلاب به اینجانب دو وظیفه؛ شناسایی برجستگی‌هایی استان مازندران  و بزرگداشت آن‌ها و تقویت شناسایی جوانان انقلابی باید مدنظر باشد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی افزود: برجستگی شخصیت مردم مازندران باید در منتخبین خود را نشان دهد و شاهد این باشیم که نمایندگان نیز دارای برجستگی‌های فراوان هستند، البته برگزاری این نشست در این روز نوید خوبی است که مورد عنایت حضرت ولی عصر قرار می‌گیرد.

محمدی لائینی یادآور شد: رسالت بزرگ ولی عصر (عج) اجرای عدالت بوده که خواسته تمام بشریت در تمام ادیان است، امروزه شاید حکومت‌ها دچار رونق در بخش‌های مختلف و اقتصاد شده باشند اما آیا  عدالت به طور کامل اجرا خواهد شد؟

وی با اشاربه به رسالت دوم مهدی موعود، بیان کرد: هدف بعدی منجی عالم بشریت، تقویت و گسترش ایمان، هدایت و نور در دین اسلام به عنوان جامع‌ترین دین در سراسر جهان است، البته عمل کردن به این دو مأموریت تاحدودی بر عهده ما هم هست، چرا که انقلاب پیش مقدمه ظهور است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی دارای منزلت و شأن بالایی است، مجلس در رإس امور است و با پشتوانه مردمی می‌تواند کارساز باشد، همچنین مجلس از منشورها و اسناد مهمی مثل قانون اساسی و گام دوم انقلاب برخوردار است.

محمدی لائینی اضافه کرد: با اسناد و رهنمودهای مقام معظم رهبری می‌توانیم کارها را به درستی پیش ببریم، شناسایی استان مازندران، نقاط ضعف‌، قوت و ظرفیت‌ها باید صورت بگیرد، من در مسؤولیت خودم شعاری در ذهن ترسیم کردم تا روزی که مازندران از سلامت و رشد کامل برخوردار شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: استان مازندران باید پیشرفت کند، با در نظر گرفتن بهترین‌ها برای استان همچون توجه به حوزه حمل و نقل ریلی که قطار پرسرعت می‌تواند به رونق این استان کمک کرد و برای این کار باید وحدت و انسجام خودمان را حفظ کنیم.

وی تأکید کرد: نمایندگان مجلس باید این وحدت را تا پایان دوران نمایندگی با نگاه استانی حفظ کرده و فقط به فکر حوزه خودشان نباشند، باید این مهارت رو داشته باشیم که کارکرد شهرستانی، استانی و ملی را در نظر بگیریم.

محمدی لائینی اظهار داشت: شعار سال باید سرلوحه  همه بوده و باید به دنبال جهش در تولید باشیم، از شما نمایندگان می‌خواهم قفل‌های قانونی را باز کرده و آسیب‌های موجود در قوانین را پیدا کرده و آن را رفع کنید.

وی خطاب به منتخبان مردم مازندران در مجلس یازدهم، ادامه داد: شما نمایندگان در حوزه نظارت، اشتغال و معیشت باید سنگ تمام بگذارید و از حداکثر توان خود برای نظارت استفاده کنید تا چرخ اقتصاد بچرخد و مشکل معیشت حل شود، در حوزه محیط زیست نمایندگان استان‌های شمالی وظیفه سنگینی از جمله رفع مشکلات؛ جلوگیری از تخریب جنگل ها، دریا و رودخانه‌ها، زباله ها و پسماندها که آسیب جدی به محیط زیست می‌زند، دارند‌.

محمدی لائینی افزود: استیضاح در مجلس نباید برای تسویه حساب‌های سیاسی و شخصی صورت بگیرد بلکه باید برای رفع مشکل ملت و پیشبرد کار استفاده شود، ار جوانان بطور ویژه بکارگیری و از اقشار مستضعف که بار اصلی انقلاب به دوش آن‌ها است حمایت شود، عدالت سرلوحه کار باشد.

وی در پایان عنوان کرد: آغاز کار به دست نمایندگان در مجلس است، البته به سلامت خود توجه ویژه داشته تا با ورود به مجلس صادقانه عمل کرده وپس از چهار سال نیز صادقانه گزارش کار دهند، جنگ فرهنگی بسیار مهم است ولی جنگ امروز جدال در اقتصاد است که باید هر چه سریع‌تر به سراغش برویم.

در ادامه این نشست نیز، منتخبین شهرهای مختلف استان، هر یک جداگانه نکات و نظرهای خود را در جهت انسجام بخشی فعالیتها و رفع کاستی های استان بیان داشتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تولید ۱۰۰ هزار تن آرد در کارخانجات زنجان
درخشش نمایندگان اردبیل در جشنواره بین المللی قصه‌گویی
طراحی و تکمیل زنجیره ارزش اقتصادی دریا، حمل‌ونقل و گردشگری در کیش
سپاهان ایران در لیگ والیبال بانوان آسیای مرکزی
آزادی ۱۲ زندانی محکوم مالی در سمنان
درگذشت مادر شهید در زیلایی
واکسیناسیون سالانه، مؤثرترین راه پیشگیری از آنفلوانزا
فوتبال جام حذفی فرانسه، صعود لیون و لانس به یک چهارم نهایی
خدمت‌رسانی هلال‌احمر زنجان با پشتوانه بیش از ۶۵ هزار عضو داوطلب
فوتبال جام حذفی اسپانیا؛ خط و نشان باسکی‌ها برای قهرمانی
مه رقیق صبحگاهی و کاهش موقت دید افقی در کیش، ۱۶ بهمن
بیش از ۳ هزار مشترک برق در گیلان امسال پاداش گرفتند
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۷ بهمن
هفته ۲۳ فوتبال لیگای اسپانیا؛ شنبه بارسا از مایورکا هم ۳ امتیاز می‌خواهد
نمایش ۳ اثر در ششمین روز جشنواره فیلم فجر
هفته ۲۵ فوتبال لیگ برتر انگلیس؛ یک شنبه لیورپول میزبان من سیتی است
پیام تسلیت نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
تور دوچرخه سواری والنسیانا در اسپانیا؛ برتری گیرمای اریتره‌ای در مرحله نخست
فوتبال جام اتحادیه انگلیس؛ مرموش، منچسترسیتی را به فینال رساند
اعلام برنامه و ساعت دیدار‌های هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)