• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۸۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲
هرمزگان » اقتصادی

صدور مجوز و واگذاری زمین برای طرح‌های تولیدی در کمتر از یک ماه

استاندار هرمزگان گفت: صدور مجوز و زمین برای طرح‌های تولیدی در استان باید کمتر از یک ماه و حتی حدود دو هفته باشد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، فریدون همتی در اولین نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان و ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید استان گفت: البته فرصت سرمایه گذاران برای آغاز کار شش ماه است و به شرط داشتن دلیل موجه حداکثر یک سال فرصت داده می‌شود تا اجرای طرح آغاز شود.
وی افزود: دستگاه‌های اجرایی و نظارتی موظف هستند وضعیت واگذاری‌ها را ارزیابی و در صورت کار نکردن سرمایه گذار زمین واگذار شده را پس گرفته و مجوز‌ها را باطل کنند.
استاندار هرمزگان گفت: امروز ظرفیت‌های بودجه سال ۹۹ و تبصره‌های آن بررسی شد تا از این ظرفیت‌ها استفاده شود.
همتی افزود: همچنین ظرفیت‌های بالقوه استان در زمینه تحقق جهش تولید که شعار سال است بررسی شد و مقرر شد مدیران استانی ظرف دو روز آینده طرح‌ها وظرفیت‌های خود را مشخص و تجمیع کنند تا برنامه استان برای تحقق جهش تولید مشخص شود.
وی گفت: مدیران استان باید با توجه به تجربه‌های دو سال و نیم گذشته در دولت یازدهم حداکثر توان خود را بکار بگیرند تا در حدود یکسال باقی مانده این دولت طرح‌های مهم اثرگذاری در استان اجرا شود.
استاندار هرمزگان افزود: در این زمینه تلاش می‌شود سال پر رونق وپرشتابی در استان عملیاتی شود.
همتی افزود: طرح‌های در دست ساخت و همچنین طرح‌های راکد و تعطیل شده باید در اولویت راه اندازی باشند مانند طرح الکل سازی که سریعا در استان راه اندازی مجدد شد و نیاز استان تامین شد.
وی افزود: همچنین مصوب شد که سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گزارشی از عملکرد سال گذشته بانک‌های استان تهیه کند و به شورای برنامه ریزی ارائه کند و همچنین گزارشی هم از عملکرد دستگاه‌های دولتی ارائه شود.
همتی افزود: همچنین مقرر شد که صورت وضعیت پیمانکارانی که در استان برای دولت کار کرده اند گرفته شود تا بدهی پیمانکاران در برابر طلب دولت تهاتر شود.
استاندار هرمزگان افزود: مبارزه با قاچاق سوخت و قاچاق کالا نیز در سال ۹۹ در اولویت است بویژه قاچاقی که از سهمیه‌های سوخت انجام می‌شود که باید با نظارت بیشتر کنترل شود.
همتی گفت: هرمزگان و سیستان و بلوچستان دو استانی هستند که در گازکشی از استان‌های دیگر عقب هستند و باید امسال این عقب ماندگی در هرمزگان جبران شود.
وی افزود: به هر شهر و روستایی که در هرمزگان گازکشی شد و علمک به در خانه‌ها رسید سهمیه سیلندر گاز آن منطقه قطع می‌شود تا مردم به استفاده از شبکه گاز کشی خانگی ترغیب شوند.
استاندار هرمزگان افزود: امسال در بخش راه نیز ساخت ۱۵۰ کیلومتر راه جدید در شهرستان بشاگرد، کریدور ساحلی در پارسیان، جاده سیاهو به احمدی، جاده کهورستان به لارستان، جاده گهکم بهداراب و فارس و جاده‌های روستایی از اولویت‌ها است.
صالح دریانورد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این نشست گفت: افزایش ظرفیت بندرشهید رجایی به تخلیه و بارگیری ۱۳۰ میلیون تن، ساخت ۳۰۰ هکتار گلخانه و افزایش ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن محصولات گلخانه ای، افزایش تولید ۹ هزار تن میگوی پرورشی، افزایش هزار مگا وات به ظرفیت تولید برق در استان، جذب ۱۰ میلیون گردشگر، تکمیل طرح فولاد کاوه جنوب و مادکوش از مهمترین ظرفیت‌های استان برای تحقق جهش تولید است.
منتظری کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز در این نشست در تشرح بودجه سال ۹۹ کشور گفت: مجموع بودجه سال ۹۹ کشور دوهزار و ۲۷ میلیارد تومان است که ۵۰ درصد آن از مالیات تامین می‌شود.
وی افزود: امسال برای پاداش پایان خدمت بازنشستگان دستگاه‌ها بودجه‌ای پرداخت نمی‌شود و دستگاه‌ها باید از محل فروش اموال منقول و غیر منقول خود این بودجه را تامین کرد.
منتظری افزود: همچنین در بودجه امسال این امکان در نظر گرفته شده است که طلب پیمانکاران از دولت با تحویل نفت خام تسویه شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)